5 July 2013

167. IsaDora - 756 Coral Reef

Ismét egy teszttel érkeztem erre a napra, és ahogyan facebookon megszavaztátok egy narancssárgás körömlakkot választottam, amit tesztelésre kaptam, és nagy kedvencem lett. :) Tökéletes nyári (és holland) szín egy kis csavarral. :)

IsaDora - 756 Coral Reef


Hajaj... nyálcsorgatásra kell készülnötök. Azt azért hangsúlyoznám az elemzés előtt, nem befolyásolja a véleményemet semmi, csak az ami az üvegben megtalálható. De tudjátok már, hogy tökéletes szerelem alakult ki köztem és a márka lakkjai között. 
Az üvege a már jól megszokott IsaDora féle, 6 ml lakkot tartalmaz. Az ecsete széles, lapított, lekerekített, így nagyon "körömre-áll", maga a kupak pedig kézre. :) A szín már így is nagyon tetszetős, ráadásul aprócska csillámokat is véltem benne felfedezni. A körmeimen így érvényesült:



Egy újabb tökéletes korallos színnel találtam magam szembe. Nem tehetek róla, egyszerűen hetekig hordanám, ha nem változna percenként az igényem egy újabb színre. Két rétegben használtam, de ha valakinek rövidebb a körme már egy is bővel elég lehet. Tökéletesen terül, és gyorsan szárad. Ahogy a képen is látjátok, napfényben a kicsi csillámok is megcsillannak. :) Amit még észrevehettek, hogy akár egy képen is úgy tűnhet, mintha több lakkot használtam volna. Néha átmegy a lakk pirosas színbe (mint pl a kisujjamon), de ezt egy lenti képen még jobban látjátok majd. 



Az összes kép szín hű, tényleg ennyire sokoldalú. A tartósságáról még annyit, hogy a szokásos kiváló minőséget kajpuk azért a 2290 Ft-ért. Ráadásul, ha egy szájfénnyel vásároljátok (remélem még mindig így van :D ), akkor egy karkötőt is kaptok hozzá ajándékba! 

A nyári Aquadelic kollekció többi tagja:


Nektek hogy tetszik ez a körömlakk? Szívesen viseltek ilyen színt? :)




Maria


Facebook  |  Ask.fm  |  Bloglovin  |  Pinterest




9 comments:

  1. Nagyon szép körömlakk! (Habár az OPI - A Roll In The Hague viszi a pálmát a hasonló lakkok közül ) Én az IsaDora Sugar crush lakkokkal szem,ezek már jó ideje. :)

    ReplyDelete
  2. Jó színe van nagyon. De a kollekció többi darabja is nagyon tetszetős. Főleg a kékek/zöldek. Ide velük! :D

    ReplyDelete
  3. Jaj de szép :))) Amikor láttam annyira nem tűnt fel, de kicsit hasonlít az OPI My Paprika Is Hotter Than Yours!-ra! :D

    ReplyDelete
  4. Nagyon szép :) Én is nagyon szeretem az IsaDora lakkjait, szinte kedvenc márkám lett, vagy legalábbis benne van a top 3 ban :)

    ReplyDelete
  5. Ejha
    Nem rossz nem rossz.engem a pink is érdekelne:-D

    ReplyDelete
  6. Szép, de inkább az elsőt, a pinket kérném ;D

    ReplyDelete
  7. Nagyon jó színe van!
    Mindegyiket eltudnám viselni a körmömön. :D

    ReplyDelete
  8. Jó kis színe van. =)
    Díjat kaptál tőlem:
    http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2013/07/dijat-kaptam.html

    ReplyDelete
  9. Az a Lány: Igeeeen, az is egy tökéletes szín. :D Ha megteheted, akkor ne habozz, nagyon jó lakkok. :)

    Glitterfinger Lexa: Nekem is jöhetne az összes kb. :D

    Ingrid: Tényleg hasonlít rá egy kicsit, bár fénytől függ. :)

    fairyland: Nekem is ott van a kedvencek között! :)

    Ági Mdolla: NEmsokára jön, na az is egy nagy love! :D

    Nooci.♥: Én is. :D

    Thimmyke: Köszönöm! :)

    ReplyDelete