11 June 2014

365. China Glaze - Hawaiian Punch

Amikor legutoljára a Nailland-nél jártam, akkor szemügyre vettem az akciós China Glaze részleget is. Természetesen volt olyan lakk, amit nem tudtam kihagyni 990 Ft-ért, de a legtöbbnél legyintettem, hogy van már hasonlóm. Ráadásul az a cél vezérelt, hogy különlegesebb darabokat szerezzek be. A mai alanyunkat is csak nézegettem, de vagy 5x visszamentem hozzá, ennek ellenére mindig visszatettem. Aztán fizetés végén, mivel meghaladtam egy bizonyos összeget (ki gondolta volna), így választhattam az állványról kettő lakkot. Nem is hezitáltam, elhoztam onnan azt is, amit most megnézhettek. :)

China Glaze - Hawaiian Punch


Most gondolhatjátok, hogy jajj, egy unalmas piros. Én is végig így néztem rá, amíg fel nem kentem. Akkor azonban, mintha kirobbant volna bennem a nyári hangulat. Ahogy az üvegben is látjátok ez egy nagyon szép eper árnyalat, amit megtöltöttek sok-sok pink csillámporral, amelyek nagyon apró szeműek. Ettől igazán különleges fényt kapott a körmöm...



Fényviszonytól függően hol pirosabb, hol pedig bíborosabb árnyalatban pompázik, és ez annak a bizonyos csillámpornak köszönhető. Két rétegben még nem fed 100%-osan, de nekem így is elég, ugyanis a finise ellenére kicsit mintha jelly szerű lenne ez a lakk. Persze nyáron ez kitűnően mutat, így ezt sem bánom egy pillanatig sem. A száradási ideje is rendben van, ami külön plusz pont a lakknak.



Összességében nem egy nélkülözhetetlen darab, de amióta először felkentem, azóta késztetést érzek arra, hogy újra és újra elővegyem. A lábkörmeimen azóta ez van, mióta megvettem. :) Egy percig sem bántam meg, hogy ilyen kegyes volt hozzám a sors (vagy épp a Nailland), és mégis hazatért velem ez az egyszerűen nagyszerű szépség. Ha még láttok akciósan, én mindenképpen csak ajánlani tudom! 




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 



4 comments:

  1. Nem vagyok piros párti, de ezt még magamon is el tudom képzelni :)

    ReplyDelete
  2. Nem vagyok piros koromlakk kedvelo, de ez az arnyalat valoban nagyon szep.

    ReplyDelete
  3. Nagyon szép lakk , én a nailland-ből rendeltem 990 Ft-ért egy China Glaze lakkot , nekem ő az első Cg lakkom, ami egy bogyós színű lakk . A neve Designer Satin .

    ReplyDelete