3 November 2015

406. Feel the Teal - Glitter nail art


Last week you could read about my new KIKO nail polish. I thought to myself that I could create a manicure with that, because I liked the colour on my nails so much. But at the same time, I didn't have any idea how. What should I do in this situation? I checked out Pinterest maybe I can find something. This is the story of today's manicure. 

Múlt héten olvashattatok az egyik KIKO újdonságról. Akkor felötlött benne, hogy alkothatnék azzal egy manikűrt, ugyanis annyira tetszett az a szín magamon. Viszont ezzel egy időben a múzsám is elszaladt épp valahová, így rám tört a totál ötlettelenség. Mit tehetek ilyenkor? Felugrottam Pinterest-re, hátha találok valami jót. Így született a mai alkotás.






I think you can also see that nowadays, I prefer easy nail art or which looks gorgeous but not to difficult to make it. Most of the time I don't have time to create a very complicated one (but when I have I will do! ;)). When I did this I was also busy with packing to the Netherlands. In this times it is good if you have Seche Vite top coat. 

You don't need to use too much energy to create this. You need only three colours (one full with glitters) and nail art tapes.
  1. Apply your base coat and wait till it is dry.
  2. Apply two coats of your base colour. Use your dry fast top coat on those nails where you want the extras and wait till it is completely dry.
  3. Apply your glitter nail polish on the other nails and your top coat.
  4. Now let's play. put the tape on your nails and use one of your other shades.
  5. When they are dry repeat the same in the other direction yith your glitter nail polish.
  6. One more top coat and it is ready.


Szerintem ti is észrevettétek, hogy mostanában az egyszerű, de nagyszerű megoldások híve vagyok. Nem mindig jut időm arra, hogy túl sokat pepecseljek a körmeimmel. Amikor ez készült, akkor is épp Hollandiába készülődtem, és két rendezkedés között voltam. De ha az embernek van egy Seche Vite fedőlakkja, akkor minden sokkal csodálatosabb és gyorsabb. ;)

Ahhoz, hogy ti is elkészítsétek ezt a manikűrt otthon, nem kell sokat fáradoznotok. Kell három darab körömlakk (ebből az egyik legyen extra glitteres) és díszítőszalag/cellux.
  1. Vigyük fel egy réteg alaplakkot és várjunk amíg megszárad.
  2. Ezután vigyük fel két rétegben az alapszínünket. A gyűrűs és középső ujjunkra tegyünk egy-egy réteg Seche Vite-t ha van, ha nincsen, akkor várjunk, amíg teljesen megszárad.
  3. A hüvelyk-, mutató- és kisujjra vigyük fel a csillámos körömlakkunkat, majd fixáljuk fedőlakkal az extra csillogásért.
  4. Egy díszít szalagot tegyünk keresztbe a másik két ujjunkon, és már kenhetjük is az egyik körömlakkunkat. Távolítsuk el egyből a szalagot, így szépen megmarad a minta. 
  5. Ha az teljesen megszáradt, akkor ismételjük meg ugyanezt a másik irányba a csillámos lakkunkkal.
  6. Már csak a fedőlakk hiányzik, és el is készültünk!



FUN Lacquer - Secret (H), KIKO Power Pro - 51, piCture pOlish - Escapades

I didn't plan to wear it so long but I fell in love so I did. I had the feeling. That is also amazing in this nail art is you can make it with different colours in all season. It is a Jolly Joker. Especially, when you have no idea what to do. I was amazed.

Egy napnál tovább nem terveztem viselni ezt a szép manikűrt, de annyit néztem, és úgy megtetszett, hogy muszáj volt még fent hagynom pár napig. Bármilyen színben kivitelezhető, és akármelyik évszakhoz, alkalomhoz köthetjük, úgyhogy egy igazi Jolly Joker lehet számunkra, ha ötlethiányban szenvedünk. :) Engem teljesen elvarázsolt.




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   



6 comments:

  1. Nagyon elegáns! Én is a Pinterestről szoktam inspirálódni, már külön mappában vannak, miket akarom megcsinálni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! Nekem is van külön mappám erre, egyszerűen imádom azt az oldalt! ^^

      Delete