8 March 2013

72. The 31 Day Nail Challenge - Day 27 - Inspired by ARTWORK

Elérkezett a kihívás 3. szakaszának az egyik legizgalmasabb pontja. Méghozzá a műalkotás által inspirálódás. Aki nyomon követi a 31 napos challenge-et, tudhatja, hogy kicsit mindig csavarok az agyamban a dolgokon, és nem a megszokott úton haladok. Ez most is így történt. 
Általában az emberek első reakciója erre az, hogy egy festményt vagy ahhoz hasonlót reprodukáljon. Egy ideig én is gondolkoztam azon, hogy Pollock-féle körmöket készítsek, de tegnap este megint jött az "isteni szikra" és homlok egyenest más lett belőle. A fő inspirációt pedig egy építész adta:

Antoni Gaudi munkássága


Nem akartam pontosan ezeket a mintákat reprodukálni, de a mozaikos színes hatást megtartottam. Ez lett a végeredmény:Annyira egyedi és gyönyörű alkotásai vannak Gaudinak, hogy senki sem tud mellette szó nélkül elhaladni. Nem is lehetne. Alapnak ismét egy nude lakkot választottam, szerintem ez a legtökéletesebb alap ehhez a manikűrhöz.Ezután egy pontozó segítségével mindenféle színekből apró pöttyöket készítettem. Ezeket a kép alapján választottam ki, remélem azért valamennyire hasonlít. :)A végeredménnyel én jobban meg vagyok elégedve, mint az elején gondoltam. Annyira jól illenek a színek egymáshoz. Kivételesen a körömlakkokat nem fényképeztem le, ugyanis több képen keresztül mutogathatnám. Igazából bármilyen színösszeállítással el lehet készíteni. 

Nektek hogy tetszik? Mi a véleményetek Gaudi munkásságáról?

Eddigi munkáim a kihívásra:
Colors:


Maria

Facebook oldal:

Ha kérdésed van, itt felteheted:

10 comments:

 1. de jo lett:)
  kedvelem a spanyol muvèszeket

  ReplyDelete
 2. Nagyon jó lett, ügyes vagy :)

  ReplyDelete
 3. Jó lett! Szupi a hangulata. =)

  ReplyDelete
 4. Ez nagyon ott van!!!Ha megjönnek az e-bayes pontozóim, akkor tuti kipróbálom én is:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mindenképpen küldj majd róla egy képet, nagyon kíváncsi vagyok rá! :)
   mariasnail11@gmail.com

   Delete
 5. olyan kreatív vagy! irigyellek!!!!

  ReplyDelete
 6. Ötletes és szép pöttyös! Imádom! *.*

  ReplyDelete