1 February 2014

302. Essie - For The Twill Of It

Megszokhattátok már, hogy a legtöbb körömlakkomhoz tartozik egy kis történet, mindegyikhez tudok valamit kötni. Ennek én különösen örülök, ugyanis így még nincsenek fekete lyukak a fejemben, ha előveszek egy üveget. :D A mai alanyunk is rendelkezik sztorival. Az egyik drogériában van egy Essie állvány, ahova néha-néha egy-egy kollekció is kikerül. Az idei őszi is kint volt, amiben szerepelt egy igen érdekes duocrome lakk. Mindig leemeltem, majd visszaraktam, ezerszer megfogadtam, hogy utánanézek webshopokban is, de ez annyiban is maradt. Arra jutottam, hogy ha kell nekem ez a lakk, úgyis jön egy égi jel. Aztán rákerült egy 50% Korting matrica. Ezt én annak vettem.

Essie - For The Twill Of It



A képeket, és a körmeimet elnézve az az első gondolatom, hogy én ezen miért vacilláltam annyit?! De végül is megérte, mert így nem kellett 10 eurót kicsengetni. Ami ismét bosszúságot okozott, hogy az interneten fellelhető fényképek alapján egy unalmas szürkés körömlakknak tűnik. Pedig közel sem az, ahogyan ezt az üvegben is láthatjátok már. Lehet a duocrome már nem eléggé kifejező itt, ugyanis annyi szín jelenik meg, hogy csak na! *-* Lila-szürke-khaki-zöld-türkiz egy üvegben. Olyannyira elvarázsolt, hogy amióta megvan, itt van mellettem az asztalon, és néha csak a kezembe fogom, és bámulom. 
A külső dolgok amúgy teljesen megegyeznek a többi Essie lakkéval. Az ecsete van olyan jó, mint az IsaDorának, így egy álom vele a lakkozás. Ez azért is különösen fontos most, mivel ezeknél a finiseknél előfordulhat az erős csíkozódás, ha rossz az ecset, vagy a felvitel. De nézzük meg a körmeimen is!




Itt is hihetetlen gyönyörű! *-* Igaz, a képek meg sem közelítik a valóságot, de azért igyekeztem nektek úgy fotózni, hogy minden szögből jól megcsodálhassátok, és esetleg ti is kedvet kapjatok hozzá. Gyorsan az alap információk: két rétegben fed, nagyon gyorsan szárad, szép fényesre, bár én fedőlakkot is használtam. Ami érdekes benne, hogy amikor felkenem, akkor eléggé csíkos, és kisebb szívbajok is kerülgettek. De ahogy szárad, már teljesen kiegyenlítődik a felülete, így csak nagyon minimálisan, ilyen közelről látszódik pár vonal.



De ez a színorgia! Teljes mértékben a mostani holland időjárás amúgy. Szürkés, borongó, amit megfűszerez a mindenhova eljutó zöld moha. Nem rajongok ezért, jobban szeretem, ha inkább süt a nap, de a körmeimen pont tökéletes. 

Összességében teljesen meg vagyok elégedve ezzel a kis körömlakkal, és egy percig sem bánom, hogy megvártam az akciót. Mondjuk az is furcsa volt, hogy 50%-kal csökkentették, eddig mindig csak 30%.kal. De mit tagadjam, szerencsés vagyok. :) Ebay-en egyébként biztosan találtok még, van ott pár megbízható eladó is (én mindig az Egyesült Államokból rendelek). 

Nektek hogy tetszik ez a körömlakk? Szeretitek ezt a finist?



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




14 comments:

  1. Nagyon tetszik :)

    ReplyDelete
  2. milyen szép ez a lakk : ))

    ReplyDelete
  3. oh hát oh, igazi kaméleon! csodaszééép

    ReplyDelete
  4. Egyértelműen jó választás :))

    ReplyDelete
  5. Nagyon szép lakk. Kicsit hüllőszerű :)

    ReplyDelete
  6. Az üvegben tényleg gyönyörű, de ahogy nálam általában lenni szokott a duokróm lakkokkal, felkenve már nem is tetszik:(.

    ReplyDelete
  7. Óóóó de szép! Hogy én eddig miért nem figyeltem fel erre a lakkra?! Kívánságlistás lett :)

    ReplyDelete
  8. Imádom ezt a színjátszó, fémes finist! :)
    Akkor a legérdekesebbek, amikor többféle ilyen hatású lakkot mintában festek fel a körmökre. Mint valami gazdag szövésű brokátselyem anyag.
    ...Ilyen szépséges zöldem azonban nincs még :(
    bandita

    ReplyDelete