3 February 2014

304. China Glaze Autumn Nights - Rendezvous With You

Szerintem nem árulok el azzal nagy titkot, ha azt írom nektek, hogy naaagyon-nagyon szeretem a China Glaze márkát. Ha a színválasztékot nézzük, akkor merem állítani, hogy a kedvencem. Annyira jó, sok és érdekes kollekcióval állnak elő újra és újra, hogy csak lesek. Nemsokára berobbannak a tavaszi színek is, így gondoltam előtte bemutatok pár régebbi darabot is. 

China Glaze Autumn Nights - Rendezvous With You


Ebből kifolyólag ma ezzel az igazán különleges körömlakkal érkeztem hozzátok. Ez a lila csoda, ami tele van ezüst csillámokkal és pelyhekkel, az Autumn Nights kollekció tagja, ami 2013 őszén jelent meg. Mikor első körben voltam a Nailland-ben, akkor sajnos épp nem volt készleten, amit nagyon bántam, de második nekifutásnak végre ő is hazajöhetett velem. Üvegben számomra nagyon szép, habár nem tűnik annyira csodálatosnak, mint felkenve (amit mindjárt ti is megnézhettek).
A külsőségekről nem tudok sok újdonságot elmondani nektek, 14 ml-t tartalmaz az üveg, a forma a megszokott, és az ecset is átlagos. Miután hozzászokunk (vagy épp vissza), akkor már semmilyen akadályba nem ütközhetünk. De térjünk vissza a lényegre. A színére.



Egyszerűen tökéletes!!! Az árnyalat, a csillám-pehely mennyiség, minden annyira jól lett összeállítva, hogy ezzel egy csodás harmóniát hoztak létre. Két rétegben már teljesen fed, és nagyon hamar meg is szárad. Én fedőlakkot is tettem rá, így még inkább csillogó lett a végeredmény.



Nem tudnék már közel 300 lakkból kedvencet választani, de van egy olyan gyanúm, hogy ha muszáj lenne, akkor ő az élmezőnyben végezne. Komolyan mondom, különböző dimenziók nyílnak meg a körmeimen, rendesen mélysége van a lakknak. De, mint láthatjátok, nem teljesen tökéletes a kapcsolatunk. Második napon egy kicsit elkezdett kopni. Engem ez nem zavart, mivel maximum 2 napig viselek egy színt, de lehet ez valakinek nagyon nem tetszene. 

Végeredményben ezzel együtt is ragaszkodok a véleményemhez. Ez a lakk káprázatos, csillogó, és a kollekció egyik legszebb darabja! :) Ősszel, télen nem is kívánhatna jobbat az ember lánya. 


Nektek mi a véleményetek erről a körömlakkról?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




12 comments:

  1. Nagyon szép színe van, tetszik, nem is tudom hogyan kerülte el a figyelmet, mert ebből a kollekcióból vettem két színt :)
    Én is szeretem a CG márkát, sok kedvenc színem van ebből a márkából, ráadásul mióta itthon is lehet kapni, az ár is nagyon "felhasználóbarát" :)

    ReplyDelete
  2. Csak nem tűnik úgy, hogy egy galaxisra hasonlít??? Különleges az biztos! :)

    ReplyDelete
  3. nem szeretem alapból a lila lakkokat, de érte még én is odavagyok :) előszeretettel kenegetem :D

    ReplyDelete
  4. Imádom én is még mindig <333

    ReplyDelete
  5. Bár nem vagyok oda a lila lakkokért, ez nagyon különleges :)

    ReplyDelete
  6. Ezeket a fajta lakkjaikat szeretném felhalmozni mindenféle színekben, mert egyszerűen tökéletesek. Ő ism megvan, de mé vár a sorára, de ahogy elnézem, már nem sokáig :-)

    ReplyDelete
  7. régóta nézegetem ezt a lakkot, eddig még csak egy CG lakkom van, az is ebből a kollekcióból (dont make me wine) és valami csodásmesés, imádom! amúgy is odáig vagyok ezért a márkáért, nekem a minőség, a színek, meg úgy az egész...
    na ma aztán tegnapi névnapom alkalmából megvásároltam, imádomszeretem már most, állandóan csak nézegetem az üvegben, várom hogy felkenhessem :3

    ReplyDelete