7 February 2014

306. P2 Lost in Glitter - 040 Be Cool!

Mára egy különleges kis lakkocskával érkeztem hozzátok. Lora fél évet Németországban tölt, így ő hozzá tud férni ahhoz a márkához, ami árban nagyon megfelelő, ráadásul a minősége is nagyon jó. Sand lakkot kértem tőle első körben, mert volt ott pár különleges árnyalat. E mellé kaptam egy meglepetést is, fogalmam sem volt, hogy milyet választott ki nekem. Szerencsére nem kellett csalódnom... :)

P2 Lost in Glitter - 040 Be Cool!


Na, hát amikor megpillantottam. *-* Egyszerűen csodálatos! A glitterek folyamatosan csillognak egy kék jelly alapban. A csillámok több színben is pompáznak: kék, ezüst, pink és pár szem arany. Mivel ilyen szinten van ezekkel megtömködve a 11 ml-es üveg (ami egyébként egy az egyben olyan, mint a Maxfactoroknak, vagy az A-England-nek), ezért egy nagyon kicsit sűrűbb az állaga a megszokottnál. A felvitelnél már ez nem jelent gondot, szépen terül mindenhova. De hagyjuk ezt, nézzétek meg mennyire szép! *-*



Egyszerűen tö-ké-le-tes. Minden szempontból. A csillámokból pont jó mennyiség kerül a körmünkre, egy rétegben kék lakkokon fedőlakk is lehet, két rétegben azonban már ennyire szépen fed. :) Kicsit olyan, mint a Jolly Jewels-ek a Golden Rose-tól. A száradása egy picit lassabb, mint az átlagos körömlakkoknak, de nem kellett órákat várnom rá.



Ami még hatalmas öröm számomra, hogy végre vettem magamnak egy hihetetlen jó kis led lámpát. Itt pár óra áll egy nap rendelkezésemre, amikor szép képeket lehet készíteni, és ez nem éppen ideális, ha valakinek ez a hobbija. Így már régóta érett bennem a gondolat egy ilyen beszerzésére. Ezek a fotók már ezzel készültek, és ha nem is annyira szembeszökő a különbség (nappali fényt egészítettem ki a lámpával), én észreveszem, és nekem sokkal jobban tetszik. 

Szóval ez a bejegyzés több szempontból is örömmel van megtöltve, remélem ahogy olvassátok-nézitek nektek is átmegy ebből valamennyi. :) A P2 körömlakkról nagyon jó véleménnyel vagyok még mindig, bárcsak itt is megtalálnám, de egyszer úgyis átruccanok Németországba, és akkor majd feltankolok. :D

Mi a véleményetek erről a körömlakkról? Ismeritek ezt a márkát? Próbáltatok már tőlük valamit?


Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




16 comments:

  1. Hát ez gyönyörű, minden alkalomra felkenném :) És egész nap nézegetném :)

    ReplyDelete
  2. Gyönyörű, és a képeken is szépen kijön a sok glitter.

    ReplyDelete
  3. Tényleg nagyon szép :) *-*

    ReplyDelete
  4. Ez már szinte csillagszóró hatás! Csodálatos, lenyűgöz! :)
    Az új lámpa biztos, hogy közrejátszik abban, hogy ezt a csodát ilyen jól vissza tudtad adni a fotókon, amelyeket percek óta nyálcsorgatva nézek!
    bandita

    ReplyDelete
  5. Ha ez még sand is lenne, akkor akkor lenne egy igazi álom!

    ReplyDelete
  6. Hú, meseszép ez a lakk *-* A képek is nagyon szépek, látni a különbséget szerintem! <3

    ReplyDelete
  7. Hű, de nagyon gyönyörű! *.*

    ReplyDelete
  8. Csodaszép! *.*
    Ezek a P2 lakkok igazán jöhetnének Mo.-ra! :D

    ReplyDelete
  9. Nagyon szépséges, de az ennyire csillámos lakkokról mindig az jut az eszembe, hogy "bakker ezt lehetetlen lemosni". Úgyhogy a magam részéről általában tartózkodom az ennyire glitteres daraboktól...
    Ettől függetlenül tényleg nagyon mutatós! ;)

    ReplyDelete
  10. Gyönyörű darab:)
    Elvétve láttam külföldi blogokon bejegyzéseket más színekről, de nem is figyeltem rá, így a képeid alapján viszont nagyon figyelemfelkeltő :)

    ReplyDelete
  11. Audrey80: Egyetértek veled! Én is így vagyok vele. :)

    Lora: <3 :)

    djkaty: :D Remélem ezzel a tetszésedet nyilvánítottad ki. :D

    Berta: Igen, élőben még jobban szikrázik. :)

    Azrail, Nóra, Nikkii, Megaera, Thimmyke: Örülök, hogy tetszik nektek!

    bandita: Örülök, hogy neked is ennyire tetszik. :) Igen, sokkal szebb képeket tudok így készíteni.

    M.: :D Megnézném úgy is.

    Ingrid: :) Akkor jó, reméltem is, hogy észre veszitek. :)

    Elíz: Jobban kedvelném őket, mint a She-t... :D

    Yndre: Alufóliával nekem hamar, szépen lejött anélkül, hogy megfogta volna a körmeimet, így én emiatt nem aggódok a csillámos lakkoktól. :)

    Erzsi: Pedig szerintem a többi is nagyon jó lehet! Mondjuk, ha p2 lakkról kresek képet, néha annyira nem jönnek át, hogy csak na. :(


    ReplyDelete