9 February 2014

307. Márkabemutató 8. - China Glaze

Igen, igen. IGEN! :) Végre folytatódik ez a sorozat, ami nekem különösen nagy kedvencem, és ahogy írtátok, ti is nagyon kedvelitek. Már nagyon régóta tudom, hogy melyik márka lesz a következő a sorban, ihlet már többször is megszállt, de mindig csak gondolati szinten volt. Szombaton reggel viszont kipattant a szemem, és tudtam, hogy itt az ideje. 

Márkabemutató 8. - China Glaze


Szerintem annak, aki nagy körömlakk-rajongó, vagy csak egy kicsit is ért hozzá/érdeklődik iránta, annak valamit jelent ez a márka. Van akinek a "világot" és van aki csak hallott róla. Tehát nem az ismeretlenben kalauzollak benneteket, de azért remélem sok-sok fiatal lány, hölgy, nő figyelmét felhívhatom rájuk, ha még nem találkoztak ezekkel az üvegcsékkel.

Első körben a tényekkel kezdeném, utána pedig készüljetek fel arra, hogy ömlengés lesz. Tehát a China Glaze márka 13 éve jelent meg a piacon, méghozzá az USA-ban. Azért ott valamit tényleg tudnak. Aki belelendül, az hatalmasat tud alkotni. Fő céljuk az volt (és még máig is az), hogy minél minőségibb, kiválóbb, befogadhatóbb, de egyben különleges körömlakkokat gyártsanak. Minden apró részletre odafigyeltek, és mivel nagyban gondolkoztak, így azokat az igényeket vették figyelembe, ami a legtöbb nőt érint. Könnyen használható legyen, minél jobb és rugalmasabb formulával. Persze vannak olyan árnyalatok, amelyek nem működnek annyira, de igenis túlnyomó többségben kitűnő minőséggel találhatja magát szembe a vásárló. Az árakat ráadásul úgy szabták meg világszerte, hogy ez egy közép árkategóriás termék legyen annak is inkább az alsó harmadába helyezném. Amit nagyon fontos megjegyezni róluk, hogy mindegyik lakkjuk "3 free", azaz nem tartalmaz hozzáadott DBP-t, formaldehidet és toluolt.

Nos, körömlakkos cég körömápolók nélkül már szinte teljesen elképzelhetetlen. Legalábbis, ha én indítanék egy ilyen monumentális vállalatot, akkor biztosan ilyeneket is létrehoznék. A China Glaze sincsen másképpen, és minden területről gondoskodik. Vannak alaplakkok, körömápolók, olajok, fedőlakkok, stb. 


1. Fast Freeze Top Coat - Ez egy olyan különleges kis fedőlakk, ami állítólag 5 vagy annál több réteg körömlakkot is villám gyorsan meg tud szárítani úgy, hogy se alkoholt, se olajokat nem tartalmaz.

2. Nail Strengthener & Growth Formula - Ahogyan a neve is mutatja, arra szolgál ez az alaplakk, hogy minél erősebbek legyenek a körmeink, és minél gyorsabban nőjenek meg. Ezt azzal éri el, hogy vitaminokat és proteint is tartalmaz. 

3. Calcium Gel Fortifier - A gyenge száraz, lemezesen felszakadozó körmök erősítésére szolgáló alaplakk. Egy vastag gél bevonatot képez a körmökön, ezzel is védve azt. Sok-sok vitamint, kalciumot és phantenolt tartalmaz.

4. Orange Cuticle Oil - Leírások alapján ezzel lehetett engem kilóra megvenni, de mivel még több üvegben is van körömápoló olajom, így ez visszatartott a vásárlástól. Szóval, ötféle olajat és többféle aromát tartalmaz, amivel a használatot is extra kellemessé teszi. Vitaminokban is bővelkedik (A, C, E), emellett gyulladáscsökkentő, nyugtató hatással bír, ráadásul a rozmaring kivonat jóvoltából fertőtlenít is. 

5. Ridge Filler - Többfunkciós termékről van szó, ugyanis kitölti a barázdákat, egyenletes felületet ad, mattra szárad, ebből kifolyólag a férfiak is bátran használhatják körmük ápolására.

6. No Chip Top Coat - Többfunkciós fedőlakk ez a javából, ugyanis azt ígéri, hogy nem fog pattogni a körömlakk, többszörösére növeli annak élettartamát, maximális csillogással látja el, és még a tisztítószerek ártalmas vegyületeitől is véd. Ha már csak a fele igaz, igazi főnyeremény! 

7. Patent Leather Top Coat - 40%-al több polimert tartalmaz ez a formula, így még csillogóbb lesz a végeredmény, és igazi nedves hatást kelt. Megnöveli a manikűr tartósságát, és védi azt a kopástól is.

8. First & Last - A nevéből már sejthetjük, hogy ez egy alap és fedőlakk egyben. Fedőként tökéletes csillogást és védelmet ad a manikűrnek. Alaplakként védi körmünk nedvességtartalmát, sok-sok vitaminnal, kalciummal, és phantenollal van megtömve.

9. Strong Adhesion Base Coat - Ez az alaplakk sokkal jobb tapadást biztosít a színes körömlakkoknak, így megvédi azokat a kopástól, és pattogástól. 

10. Fast Forward Top Coat - Gyorsan száradó egyszerű kis fedőlakk ez, ami fényességet, és hosszabb élettartamot biztosít. Amit külön kiemelnek, hogy minden rétegen áthatol, és mindegyiket alaposan megszárítja.

Mivel még egyet sem próbáltam, ezért arról nem tudok írni, hogy mennyire jók ezek valójában, viszont több blogon is olvastam már ezekről a termékekről, ahol azért túlnyomó részben dicsérő szavakat kaptak.

De jöjjön végre az igazi lényeg (számomra)! Ezek pedig a színek! Nem tudok még egy olyan márkát mondani nektek, ami ennyire sokszínű, ennyire naprakész, és ennyi kollekciót dob a piacra, a körömlakk mániások legnagyobb örömére, és a pénztárcák legnagyobb bánatára. Folyamatosan megújul, mindig bedob újabb és újabb finist, textúrát, bármit, mindemellé a "régieket" is megtartja. Bármelyik kollekciójából lehet válogatni bárkinek, ugyanis tényleg minden ízlést messzemenőkig kielégítenek. Nem is tudom leplezni (és nem is akarom), hogy nekem ez az egyik kedvenc márkám. 
Idén is ellátnak bennünket minden jóval, így gond nélkül tudunk szemezgetni. 

Crinkled Chrome




Sea Goddess




City Flourish




Off Shore


Őszintén szóval gondban vagyok, ugyanis minden kollekcióból bőven tudnék válogatni. Nem is tudom, hogyan fogok majd szelektálni, de azért igyekszem.

A limitált kiadások mellett minden évben megjelenik egy mini kollekció, amelynek bevételével a mellrákos nőket, annak megelőzését, időben való felismerését támogatják, és hívják fel rá a figyelmet. Ez számomra nagyon szimpatikus, és becsülendő dolog. :) Az idei ilyen kollekcióról is hoztam képet nektek.

Pink of Me




Az alapkollekcióról sem kell egyébként megfeledkezni, ugyanis az összes színnel szembetalálhatjuk magunkat. Egyszerűen nagyon nehéz bármilyen árnylatot is kiemelni. Ráadásul folyamatosan bővülnek, mivel a limitált kollekciókból pár darab át szokott kerülni az állandó szortimentbe is.

Beszerezhetőség szempontjából is jók, ugyanis nagyon sok webshop kínálja őket, Ebay-en is megtalálhatjuk több megbízható eladónál is. Magyarországon élőknek azonban még nagyobb szerencséje van, ugyanis a Nailland-ben személyesen is válogathatnak, de ha távol vannak ettől a mini-mennyországra hajazó standtól, akkor a webshopból is megrendelhetik bármelyik árnyalatot. 

Nektek mi a véleményetek erről a márkáról? Melyik a kedvenc árnyalatotok tőlük?



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




10 comments:

  1. Nekem még csak egy lakkom van tőlük, de nagyon-nagyon szeretem, és biztos, hogy fogok még tőlük vásárolni, mivel remek minőségűek, gyorsan száradnak és hatalmas a színválasztékuk :)

    ReplyDelete
  2. Én a tavaszi city kollekcióból már 3 pasztell színű lakkot megrendeltem. Remélem holnap meghozza a postás, már alig bírom kivárni... :)

    ReplyDelete
  3. Csodásak az idei kollekciók, szerintem beszerzek majd pár lakkot belőlük. :)

    ReplyDelete
  4. nekem egyelőre a tavalyi autumn night kollekció lakkjai a legnagyobb kedvenceim, azok közül is a queen b a legjobb. van, aki a krém finisű lakkokat unalmasnak találja, nekem ezek a kedvenceim, mert nagyon jól kombinálhatók, díszíthetők :)
    de egyébként egyetértek veled, nekem is az egyik kedvenc márkám!

    ReplyDelete
  5. Fhuhúúú! A márka lakkjait nem ismerem, de a látottak alapján ez már tarthatatlan állapot, mindenképp rendelnem kell legalább három darabot, valami extra felületű kis érdekeset :)
    bandita

    ReplyDelete
  6. Nagyon tetszik ez a márka, csodás lakkjaik vannak, sajnos még nem birtokolok tőlük egyet sem, de nagyon szeretnék majd :)

    ReplyDelete
  7. En meg csak nem reg ota ismerkedem veluk, de elsore szerelem volt, az biztos. A City Flourish Peonies and Park Ave szinte biztos hogy a következő lesz. :)

    ReplyDelete
  8. Megaera: Miután megérkezett az én első CG lakkom, akkor gyakorlatilag a márka függője lettem, úgyhogy megértem, ha elcsábulsz majd még egy-két darabra.

    Yndre: Már én is kinéztem párat, nemsokára le is adom a rendelésemet. :)

    Moon Angel: Ó ne is mondd, nekem is van egy két listám... :D

    zizitim: Az a csodás kékes árnyalat hihetetlen jóra sikerült, szóval megértem a rajongásodat. :) Nekem is nagy kedvencem az a kollekció, de már szomjazom a vidámabb színeket.

    bandita: Na hát akkor most én küldelek el CG lakk vásárlására! :D Ez tényleg tarthatatlan. :D Viccet félretéve csak ajánlani tusom őket. Nem mondom, hogy nem fogsz csalódni, mert ahogy írtam, vagy pár árnyalat (szerencsére elvétve), amelyekről nem olvastam sok jót. :( De eddig én még nem nyúltam rosszhoz. :)

    Elíz: Téged is csak biztatni tudlak! :)

    ReplyDelete
  9. Flory: Hehe, és tudom is melyik. Azután nem csodálom, hogy ráéreztél a márka ízére. :D

    ReplyDelete