11 February 2014

308. China Glaze - Midtown Magic

Hétvégén olvashattatok egy újabb márkabemutatós bejegyzést, ahol azt is leírtam, hogy az az én kedvencem. Ebből kifolyólag nem igen tudom magam türtőztetni, és nagyon gyakran veszem elő azokat a lakkjaimat. A mai főszereplőmet is tőlük választottam. 

China Glaze - Midtown Magic




A külső megjelenés a megszokott China Glaze-féle, így arról már nem is ejtenék több szót. Viszont ahogyan megtalált ez a kicsike (ami amúgy a Metro kollekció egyik darabja)... Barátnőmmel másodszorra is elzarándokoltunk a Naillandbe, és közösen válogattunk naaagyon sokáig. Feketét kerestünk neki elsősorban, így minden sötétebb árnyalatra vetettünk egy pillantást. Végül megakadt a szemem rajta. Mély bordó alapban, ami már-már sötétbarna rejtőzik rengeteg óarany-arany-zöldes pehely. Hazafele azonnal fel is kentük egy papírra, és ott sem okozott csalódást. Már izgatottan vártam hogyan fog kinézni a körmeimen.



Egyszerűen engem teljesen elrabolt. Igaz, a pelyhek egy kicsit rejtőzködnek, mintha bántanám őket... Pedig ilyenkor mindig megígérem nekik, hogy a legnagyobb reflektorfényt, és szeretetet kapják tőlem. Valószínűleg sejtették, hogy nem tartom őket fent sokáig. :( Na nem mintha azért, mert nem tetszik, csak tudjátok már, hogy 1-2 naponta változtatok a körmeim megjelenésén (így is enyhítve a bűntudatomon, hogy van amelyik üveg fél éve nem volt felbontva). 




Két rétegben amúgy tökéletesen fedett, előjött a szépsége is, gyorsan megszáradt, és amíg viseltem nem volt rajta erőteljes kopás, pattogzás sem. Téli időben egyébként rettenetesen jól néz ki, az öltözködésemhez is nagyon passzol, így nem is értem miért volt pár perces gondolkodás, mielőtt átadtam, hogy akkor én ezt most megvásárolom. 

Összességében csak ajánlani tudom. Akinek kevés ennyi pehely, nekik nagyon jó lehet az az eljárás, ha egy kis körömlakklemosós vattával átmossák a kifestett körmüket. Persze nagyon gyengén, nehogy az egész lejöjjön. 

Tetszik nektek ez a körömlakk? Mi a véleményetek róla?



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




8 comments:

  1. Szerintem nagyon szép, bár mikor voltam utoljára nem láttam, mondjuk szerencsére: D

    ReplyDelete
  2. Ő nálam kívánságlistás darab, annyira szép. :)

    ReplyDelete
  3. szép, de egyelőre annyira nem tetszik, hogy felírjam a listámra :)

    ReplyDelete
  4. Nem tudom ki mondta, de az ilyen pelyhes lakkokon át lehet futni gyorsan egy lakklemosós kozmetikai pálcával, rá a fedőlakk és csodásabb lesz, mint valaha. Egy próbát megér.. :)

    ReplyDelete
  5. Elég szép kis (nagy :D ) lakk :]

    ReplyDelete
  6. Nagyon szép, de magamon nem tudom elképzelni.. talán majd ősszel :)

    ReplyDelete
  7. Van egy Essence duo lakkom, annak hasonló színe van, bár ez sokkal szebb azért. :)

    ReplyDelete
  8. Azrail: Ott van elrejtve a többi lakk között, érdemes körülnézni. :)

    Betti: Teljes mértékben megértelek!

    zizitim: Nem is baj, ha nem tetszik annyira mindenkinek mindegyik. Így jut másoknak! :D

    Flóra: Igen-igen, azt írtam is a végén, hogy azzal több pehely is előcsalogatható, majd én is kipróbálom valamikor. :)

    Klaudia Orbán: Szerencsére! :D Örülök, hogy ekkorák az üvegek.

    fairyland: Na igen, ez egy tipikus őszi darab.

    Moon Angel: Melyiknek van hasonló színe? :)

    ReplyDelete