13 February 2014

309. Essence Love Letters - 01 Rosy In Love + 05 Inkheart

Az Essence márkának sok-sok limitált kiadása szokott lenni. Sajnos a legtöbb csak a promóképek alapján fog meg, de amikor megnézem élőben, akkor már nagyon nem tetszik, vagy inkább másra költeném azt a pár eurót. A mostani Love Letters kollekcióval pont fordítva volt. Nem tudom mi van velem, lehet túlságosan várom a tavaszt, de a lakkok azért megfogtak, így hazahoztam magammal párat.... :)

Essence Love Letters - 01 Rosy In Love + 05 Inkheart


A kollekció fő irányvonala, ahogyan a neve is mutatja, a szerelmes levelek. Megtalálható nyomdázókészlet is, ami igazán romantikus, pasztellszínek minden mennyiségben és egy kis notesz is. Engem igazán ez a két körömlakk érdekelt. Mondjuk még a barackos árnyalaton erőteljesen gondolkozok. 
Szóval, az üvegek meglehetősen aranyosak. 7 ml-t töltöttek bele minden lakkból, és egy normál jól használható ecsettel látták el. Az alap színek nagyon világosak, ez a sötét pedig elvileg nyomdázásra is szolgálhat. Ezt is teszteltem, úgyhogy nézzük is, hogyan teljesítenek.

01 Rosy In Love





Ez egy hihetetlen szép árnyalata a púderrózsaszínnek. Nem tudom miért, de pár hete nagyon ráálltam erre az árnyalatra, hogy a megfelelőt megtaláljam. Ez a krém finish nekem pont megfelelő, azonban van pár hátulütője. Az állaga furcsa. Nagyon furcsa. Szépen lehet felvinni, de miközben kentem egyre trutyisabb lett, így kicsit felszedte, ami már szépen a körmeimen volt. Két rétegben is szépen fedett volna, ami ennél a színnél nem megszokott, azonban az előző hibájából kifolyólag szükség volt egy harmadikra is, hogy a végeredmény egyenletes legyen. A száradási ideje azonban meglepően jó, így nem okozott problémát. :)

05 Inkheart





Ezt a körömlakkot nyomdázásra szánták, ahogyan a kis matrica is mutatja, de a kíváncsiságom nagyobb volt, így kipróbáltam önmagában is. Nos, itt még nagyobb gondok voltak az állaggal, valószínűleg tényleg nem arra készítették, amire én használtam. Két réteg itt bőven elég volt, de a felülete... Muszáj volt rá fedőlakkot tennem, de még úgy sem lett tökéletesen egyenletes. A színe azonban nagyon tetszik, szóval megérte a bajlódást. :)
Kipróbáltam eredeti funkciójában is. Nyomdázásban én rettenetesen béna vagyok. Mire egy körmömön sikerül valamit csinálnom, addig kb a fél körömlakkot elhasználom. :D Végére belejöttem, és egész jó lett a végeredmény... 



A kisebb hibák az én ügyetlenségemnek köszönhető, de nekem nagyon tetszett a végeredmény. Illenek egymáshoz a színek is, és teljes mértékben romantikus érzést keltettek. Akár Valentin-napra is jó megoldás lehet, bár én a Harry Potter-féle változatot fogom követni. :D


Mi a véleményetek erről a kollekcióról? 



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 





14 comments:

  1. Az a pasztellrózsaszín lakk valami mesés! Pont fogyóban van az Avon lakkom, tuti beszerzem ezt helyette, nagyon tetszik a színe! A nyomdázás nagyon jól sikerült, tényleg passzolnak egymáshoz a színek, pedig nem gondoltam volna! :)

    ReplyDelete
  2. A púderrózsaszínnek nagyon kellemes árnyalata van, tényleg igazán romantikus, pláne ezzel a mintával :)

    ReplyDelete
  3. Nagyon tetszik ez a rózsaszín, nekem az jutott eszembe, hogy én már vettem különböző állagú lakkokat egy márkától, talán nem mind ilyen. Muszáj lesz beszerezni :) 7 ml meg pont elég, elhasználható mennyiség.

    ReplyDelete
  4. Az a rózsaszín!Én is ezeket a színeket vadászom mostanság, az meg, hogy két rétegben fed, erősen pluszpontos! :)

    ReplyDelete
  5. Ebből a kollekcióból a sötétszürkét én is megvettem, plusz a I Got a Crush on Blue!-t. De nagyon fáj a szívem ezért a rózsaszínért, főleg így a képeid után, meg a barackos árnyaltúért. Remélem, mire legközelebb kijutok Ausztriába találok még belőlük.

    ReplyDelete
  6. A világos nagyon szép, nyomdázva meg még szebb :]

    ReplyDelete
  7. A rózsaszín lakk tetszik a legjobban .
    Ausztriában láttam ezt a kollekciót , de engem nem fogott meg semelyik .

    ReplyDelete
  8. Nagyon tetszik a végeredmény, amit a nyomdázással elértél! :) Sajnos én rettentően béna vagyok benne, de lehet csak gyakorolnom kéne, de sosincs kedvem elrontani a lakkozásomat... :D

    ReplyDelete
  9. Jaj nagyon cuki az a rózsaszín! :)

    ReplyDelete
  10. A pasztell rózsaszín kedvenc <3

    ReplyDelete
  11. Gabica: Igen, csodás ez is, és nyomdázva is. :) Az a jó, hogy bármelyik másik színhez illik a kollekcióból. :)

    Dii: Szerintem is nagyon romantikus.

    Audrey80: Örülök, hogy tetszik! Igen, az állag különbözhet, csak hát nem mindegy, hogy mennyire.

    Manna: Örülök, hogy neked is tetszik! :)

    Julia Pataki: FedNE két rétegben, csak az állagából kifolyólag jól jött rá a harmadik is. De lehet máskor máshogy sikerül.

    czildi: Én is kinéztem még más szín, de már le is pakolták a polcokról, így esélyem sincsen rá. :D

    Klaudia Orbán: Örülök, hogy úgy is tetszik!

    Mea: Nekem is nagy kedvenc. :)

    Mazsola Világ: Engem pont, hogy élőben fogtak meg inkább. Képek alapján annyira nem.

    Juju: Ne is mondd. Mennyit kínlódtam, hogy ilyen legyen..... :D

    Elíz: Nem csodálom! :)

    Thimmyke: :D Igen, ez egy tipikus cuki szín. :D

    torteij88: Megértem! ;)

    ReplyDelete