17 February 2014

312. H&M Nail Polish Duo - Blue

Legutóbbi karácsony alkalmával a H&M (csakúgy, mint egy évvel korábban) négyféle színű körömlakk duóval rukkolt elő. Mikor először megláttam őket, a rózsaszín tűnt a legérdekesebbnek a kék, piros, és arany között. Azonban múlt héten mindegyiket 1 euróért szórták ki, így kettő másikat is beszereztem az előző mellé. Mai napon az egyiket mutatom be nektek. 

H&M Nail Polish Duo - Blue



Egy kis műanyag átlátszó dobozkában kettő 7 ml-es körömlakkot találunk. Mindegyik színpárosra jellemző, hogy az egyik alaplakk, a másik pedig csillámos fedő. Tulajdonképpen igazán extra dolog nincsen egyikben sem, de a színek nagyon jól lettek összerakva, így szépen mutatnak egymás mellett. 
A kék változatnál az alap shimmer finisű, tehát meg van bolondítva egy kis csillogással. Maga a szín is nagyon jól mutat, véleményem szerint a legtöbb évszakban, így kitűnő választás lehet bárkinek, aki szereti a kéket. :) A fedőlakkban átlátszó alapban van rengeteg apró kék csillám. Mindegyiknek ugyan akkora a a mérete, viszont ha rákenjük erre az alapra, csodás mélységet ad neki. Nézzétek meg ti is:



Nekem eszméletlenül tetszik, ráadásul úgy gondolom, hogy a kezemen is nagyon jól mutatott. Az alap szín két rétegben kitűnően fedett, a csillámosból is csak kettőt használtam ahhoz, hogy ilyen képet kapjak. Száradást tekintve is nagyon jó véleménnyel vagyok, ugyanis meglepően jó. Igaz, mikor már a második csillámos réteget tettem, akkor azért kellett a gyorsa szárító fedőlakkom.



Összességében a színnel és a minőséggel is nagyon meg vagyok elégedve, és mióta megvan, már többször is "megkívántam". Nem is tudom miért hagytam ott, bár lehet, hogy az árral együtt még jobban megtetszettek... Nem tartom kizártnak. :D

Ti próbáltátok valamelyik duót? Mi a véleményetek erről a párosról?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 



7 comments:

  1. Nagyon szép, sőt az üveg is, egy euróért ajándék :) Nagyon szeretem az ilyen se sötét, se világos színeket, ez mutat legjobban minden körmön. És még nem is csíkoz.

    ReplyDelete
  2. ez a kék gyönyörű!! mindig azt hiszem, hogy a piros a kedvencem, de ilyen bejegyzések után... nos :D átértékelődnek a dolgok ;)

    ReplyDelete
  3. Jajj de kis szép mindkettő :)

    ReplyDelete
  4. Én is majdnem megvettem, de aztán mégsem, mert már annyi kék lakkom van. :D Most azért sajnálom, mert tényleg csodásak! :)

    ReplyDelete
  5. Még sosem vettem a H&M-ből lakkot de nagyon szépek :)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  6. Audrey80: Jaj, hát ezt nem is írtam, annyira szépen terül, hogy csíkoknak nyoma sincsen. :) Amúgy tényleg pont jó színű ez a kék lakk. :)

    Rita Szelestei: Én nekem a pirosról sikerült lebeszélnem magam, pedig az is 1 euró volt. Bár még gondolkozok rajta... :D De megértem, ha ezek után ez is tetszik. :)

    Elíz: Örülök, hogy tetszik! :)

    Moon Angel: Ó, ilyen kifogásokkal már nem is fárasztom magam. :D Mindegyik színből sok van, de sosem elég. :)

    B Ruhamania: Huha, akkor amint tudsz, less körbe egy nagy H&M üzletben. Hihetetlen jó körömlakkjaik vannak. Csak ajánlani tudom!

    Megaera: Örülök, hogy neked is tetszik! :)

    ReplyDelete