19 February 2014

313. Lovely Baltic Sand - Nr 4.

Emlékszem, amikor még tavaly hihetetlen intenzitással betörtek a körömlakkok világába a homok finisek. Nagyon megosztotta a közönséget, de én a rajongók táborában találtam meg a helyemet. Aztán végre az OPI után (bár előtte a China Glaze is  alkotott ilyet, de annak nem volt ekkora visszhangja) elláttak minket az alacsonyabb árkategóriájú márkák is. Elsőként jött a Lovely, és gyakorlatilag verekedni kellett értük, mert annyira szerette (és még mindig szereti) mindenki. Ezzel a Snow Dust vonallal is visszavették a figyelmet. Az első három, és az utolsó három homok hatású lakk között azonban volt egy negyedik is. Ma ő róla lesz szó.

Lovely Baltic Sand - Nr 4.


Őt is nagyon nagy érdeklődéssel fogadták, bevallom, én is nagyon izgatott voltam, azonban a lelkesedés sok hölgyben alább hagyott, amikor kipróbálták. Legalábbis az olvasottak alapján. Ennek ellenére én elküldtem érte a barátnőmet, a saját véleményemet is ki szerettem volna alakítani, de gondolom ezt nem kell magyaráznom... :)
Szóval a szokásos forma, ecset, minden. A tartalom nagyon is őszies lett,hiszen akkor került a polcokra is. Teljes mértékben egyedi ez a barnás-arany sand lakk, eddig még nem igen találkoztam vele. Az már itt is szemet szűr, hogy nem olyan csillámos, mint az elődjei, így nem is lehet igazán összehasonlítani őket. Homok- és homok lakk között is sok különbség lehet. Felkenve elég érdekesen fest:




Egy rétegben is nagyon jó a fedése, de én a biztonság kedvéért még egyet felvittem. A felülete ennek is érdes, habár nem annyira, mint a többinek, de nem is tartalmaz annyi csillámot, glittert. A barna alapban kirajzolódnak az arany részek is, nem annyira erőteljesen, nagyjából úgy, ahogyan az üvegben is látjuk. A száradási ideje is rendben van, de hát homok lakk, ezt elvárhatjuk tőle.



Végül jöjjön az én személyes véleményem. Mivel több blogon is láttam, így nem ért váratlanul az eredmény. Őszre nekem kifejezetten tetszik is pláne, ha arannyal kombináljuk. Ami kevésbé jó, hogy csak ebben az egy évszakban érezhet késztetést az ember lánya a lakk viselésére, így kevésbé lehet kihasználni. Legalább van egy indokom, miért nem veszem elő minden másnap. :D

Összességében ő egy igazi kakukktojás a Lovely sand lakkjai között, de azért szerethető. A Catrice homok lakkok is hasonlóak (legalábbis némelyik).

Nektek mi a véleményetek erről a körömlakkról?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




11 comments:

  1. Inkább nem. A kéket imádom, most is az van rajtam (irtó gyorsan fogy), a legjobb homoklakkok Lovely márkájúak nálam, de ez a barna egyik képen sem tetszik, ízlések és pofonok...pedig sok bloggerinánál láttam. Az első képen az üvegben szép, de körmön...á, nem fogom megvenni.

    ReplyDelete
  2. Én is tettem vele egy kísérletet, mert üvegben tetszett, de a körmökön úgy néz ki, mintha - bocsánat - kakiba mártogattam volna az ujjaim. Villámgyorsan lemostam. Nekem Lovelyból csak ez az egy próbálkozásom volt, van még egy Essence szürkés-feketés is, de annak a tartósságával van bajom, és két IsaDora (Wine Crush, Emerald Crush), na, azok fantzasztikusan szépek és tartósak, megérték a magasabb árukat.
    Alix

    ReplyDelete
  3. Imádom a Lovely kék,piros(narancs),ezüst lakkját,de ez szerintem kifejezetten borzalmasra sikerült! Remélem a lelkesedésük több szín irányába is megy majd,mert maga a minőség tökéletes! :)

    ReplyDelete
  4. Meg kellett néznem a blogomon, mert nem emlékeztem éltem-e a hasonlattal, de éltem, szerintem is olyan, mint a kaki :D Katasztrófa alapvetően, de én sem utáltam.
    Igaz azóta sem volt rajtam...

    ReplyDelete
  5. szeretem a homoklakkokat.
    most nálam is van a blogsalen
    http://laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.hu/2014/02/blogsale-i.html

    ReplyDelete
  6. Ez nekem sem tetszik, tényleg olyan kakis. Finoman kifejezve :P

    ReplyDelete
  7. Ez nálam nagyon nem :D de a kék és a Snow Dust lakkok szerelem!

    ReplyDelete
  8. En valamelyik nap kentem fol eloszor, miota megvettem meg tavaly. Egy retegben tenyleg jo a fedese, nem is akartam mar megegyet folkenni. Viszont nekem 2 nap utan elkezdte magat megadni, ket kormomrol eleg sok lepattant, es a tobbinek is latszik a vegen a kopas. Egyebkent az elso promokepek alapjan egy sokkal lilasabb-barnasabb szinre szamitottam, sajnalom, hogy vegul nem olyan lett :/

    ReplyDelete
  9. Audrey80: :D MEgértem, én egyedül ősszel tudtam viselni, de azt hiszem akkor is csak egyszer.

    Alix: :D ez is lehet egy hasonlat, de szerintem ősszel mutathat valahogy, ha kombinálod arannyal pl és ez mondjuk csak egy körmödön van. :)

    Nikxa19: Meg lehet találni a kihasználhatóságát, de megértem, ha sok embernek nem tetszik.

    Zsozsó Sakklakk: :DDD Rajtam is csak egyszer volt, de azért hordható. :)

    Lauren McGuy: Megértem, hogy szereted őket! :)

    Yndre: :DDD Sok körmön tényleg emlékeztethet rá, de hát na. Semmi sem lehet tökéletes. :D

    Elíz: Azt meg is értem, én is nagyon szeretem!

    S.: Na, rajtam nem volt két napig, így ezt nem tudom igazolni, de én is sokkal lilásabbra számítottam amúgy.... :D De örülök, hogy van valaki, aki többször is használta! :)

    ReplyDelete
  10. Magában nekem sem tetszett felkenve, mondjuk rém kritikus vagyok a barnákkal, kb 3 éve keresem magamnak "A" tökéletes barnát. Viszont arannyal nagyon szép, 3 réteg moyra aranyt kentem fel egyszer és ezzel csináltam átmenetesre a körmeimet, elképesztően szép volt!! Csak magában ilyen tömény. Megbánni azért nem fogom, ez a fajta arany-barna, esetleg fekete kombó még visszatérő lesz szerintem nálam, Pasi is odáig volt érte, meg vissza:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aranyat akartam írni természetesen:D És fedőlakk, azért kellett belőle a 3 réteg :)

      Delete