5 March 2014

321. Models Own Velve Goth - 175 Absinthe

Hajaj, már vagy ezer évnek tűnik, amikor otthon voltam, és a Nailland-nél jártam. Olyan gyorsan telik az idő (pedig csak két hónapról beszélünk), és annyi minden történik, hogy körülbelül 10-nek tűnik. De most egy körömlakkról legyen szó, ne az én idő-felfogásomról. :) Szóval a legutóbbi látogatásom alkalmával vásároltam 3 db lakkot a Velvet Goth kollekcióból. Ebből már a lilával találkozhattok. Mielőtt berobbanna mindenhova az igazi tavasz, gondoltam pótlom ezeket az elmaradásokat. 

Models Own Velve Goth - 175 Absinthe


Az első pillanattól kezdve tudtam, hogy nekem kell ez a körömlakk. Annyira csodálatos már az üvegben is, hogy alig vártam, hogy a körmeimen tudjam. ennek ellenére ilyen sokáig várattam szegényt. Egyszerűen mindig jön valami más, folyamatosan változik, hogy mit szeretnék viselni. De most eljött az ő pillanata is. 
Az üvege olyan, mint a kollekció többi tagjáé. Egy adag 14 ml, amit egy bársonyos kupak zár. Kiemelkedő szöszgyűjtő-képessége ellenére is nagyon kedvelem, és öröm kézbe venni. Az ecsete átlagos, normálisan lehet vele dolgozni. Az állaga nem túl folyós, de nem is túl sűrű, nekem még pont ideális. A kéknek sajnos iszonyat a felvitele, de majd arról később. 



Felkenve viszont máris elénk tárul a csoda. *-* Annyira szépen mutat a sok-sok ezüst és zöld kis csillám ezekkel a nagyobb élénkebb színű hatszögekkel, hogy az valami hihetetlen! Teljesen mattra szárad, így egy kis dimenziót varázsol a végeredménybe. De ha igazán extrára vágyunk, akkor egy színtelen fedőlakkot is vihetünk rá. Na, nekem akkor vált igazán ellenállhatatlanná. A gyűrűsujjamon így láthatjátok.



A felülete egyébként nagyjából sima, egy kicsit kandikálnak csak ki a csillámok, de még nem zavaróan. Két rétegben használtam, akkor lesz ennyire intenzív a szín, egynél még átlátszik a körömvég. Fedőlakkal ez is teljesen eltüntethető. A tartóssága is rendben volt, egy kicsit kopott meg a körömvégem, és még lemosni sem volt olyannyira nehéz. Fólia nélkül is ment, bár egy kicsit lassabban.


Összességében meg vagyok elégedve ezzel a körömlakkal, és ez a csodás zöld árnyalat engem teljes mértékben elvarázsol.*-* Nem tudok neki ellenállni, így végképp nem is értem miért várakozott ilyen sokáig. A kupakját pedig továbbra is előszeretettel simogatni fogom a kollekció összes tagjának! 


Ti próbáltátok már valamelyiket a Velvet Goth körömlakkok közül? Melyik a kedvencetek?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 


10 comments:

  1. Szia!
    Szeretném megkérdezni, hogy hány réteg szükséges a szín eléréséhez, egy rétegben is ilyen gyönyörű? Köszi szépen a választ!
    Klau

    ReplyDelete
    Replies
    1. szia!
      Köszi, hogy feltetted ezt a kérdést, ugyanis kifelejtettem, ne haragudj. Két rétegben használtam (lehet pont azért nem írtam le, mert annyira evidenssé vált ez a fejemben :D). Első rétegnél még egyáltalán nem mutat ennyire jól, így az feltétlenül szükséges. :)

      Delete
  2. Nagyon tetszik ez a lakk, szép! :)

    ReplyDelete
  3. Gyönyörű ez a lakk, ha veszek Models Own-t, akkor szerintem ő lesz az. :)

    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/02/nyeremenyjatek.html

    ReplyDelete
  4. Én nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e :D

    ReplyDelete
  5. Nagyon szép :) Nem tudom miért, de a Velvet Goth kollekcióból az eddig látott szinminták alapján egyedül erre a szinre fáj a fogam.

    ReplyDelete
  6. Niki Strawberrykiss: Örülök, hogy tetszik! :)

    Moon Angel: Szerintem nem fogsz benne csalódni. :)

    Elíz, bree: Örülök, hogy nektek is tetszik!

    Klaudia Orbán: :DDD Hát van pár ilyen lakk nekem is, így megértelek.

    fairyland: Nem csodálom! Nekem még a lila extra kedvenc, szóval azt is átgondolhatod még ;)

    ReplyDelete
  7. a blogokon mindig ámulok és bámulok tőlük, aztán élőben meg fogom és úgy érzem, nem is kell nekem. de azt hiszem, mégis. de nem tudom, melyik. o.O

    ReplyDelete