7 March 2014

322. China Glaze Sea Goddess - Seahorsin' Around

A bevezetőm most nagyon rövid lesz. A mai napon szeretném nektek bemutatni az egyik friss szerzeményemet, amiről már beszámoltam ITT. Erre érkezett a legtöbb kérés. Szóval. Készüljetek fel a csöpögős, hatalmas szerelmi vallomásra.

China Glaze Sea Goddess - Seahorsin' Around


A lakk maga a Sea Goddess kollekciójából származik, ami különböző homok finisű körömlakkokkal lát el bennünket. Így aki kedveli ezt a hatást, az biztosan talál olyat, ami tetszik neki. Én első körben erre a kis türkiz-kék verzióra tettem le a voksomat, ugyanis képek alapján ez győzött meg a legjobban. 
Az üveg 14 ml-t tartalmaz ebből a csodából, aminek kifejezetten jó állaga van, és üdítő vele dolgozni. Az ecsete a szokásos megszokott forma, de szerintem ezzel már megbarátkozott az, aki China Glaze-re adta a fejét. Na, de nem is húzom tovább az időt. A képek nálam sem, és másoknál sem (legalábbis akiknél néztem) adják vissza azt, hogy mennyire gyönyörű. *-*



Egészen egyszerűen lehetetlen betelni vele! Komolyan mondom olyan érzésem van, hogy le sem akarom mosni még pár hétig. Vagy ha le kellene, akkor is ezt választanám a körmeimre. Ha valaki szerelmes az Essence Choose Me!-ba, vagy az OPI - Catch Me In Your Net-be (vagy bármelyik más dupe-ba), akkor azoknak kötelező választás ez a körömlakk. Ez testesíti meg azok homok finisét.
Két rétegben amúgy teljes mértékben fed, naaagyon gyorsan szárad, és a felülete... Nos, ez az az igazi sand lakk, amit én szeretek, az igazi "oldschool". Kellően érdes, akár a legelső darabok, és tökéletesen csillogó.



Hajaj, nem bírok róla tényleg semmi rosszat felhozni. Két napja van a körmeimen, közben intenzív házimunka is volt, de meg sem moccant egy apró darabkája sem. Ráadásul ez a szín! Mintha a Karib-térséget vittem volna fel, vagy a Bahamákat, vagy Az ausztrál partokat, esetleg egy kis Maldív-szigetek. Olyan szikrázó, élénk, mégsem tolakodó. Tökéletes nyári körömlakk.



Összességében tényleg az egyik kedvenc lakkommá verekedte fel magát. Bár annyira nem is kellett megerőltetnie magát, mivel mindenki félreállt az útjából. Napfényes képeket próbáltam nektek lőni, de egyszerűen sehol sem tudtam igazán a csillogást visszaadni, de szerintem ti is el tudjátok képzelni. *-* Ha nem, akkor sürgősen szerezzétek be! :D

A végére hoztam egy képet Instagram-ról is (mariasnail8), ahol én is elkezdtem a 100happydays kihívást, és a tegnapi napon ő is szerepelt:

vékony kötött pulcsi - H&M  |  szoknya - ZARA  |  harisnya - Intimissimi  |  + egy cicafarkinca :D

A kollekció többi tagja:



Nektek hogy tetszik? Melyiket választanátok a kollekcióból?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 





15 comments:

  1. En imadom a homok hatasu koromlakkokat, China Glaze-em nincs de ennek a szine nagyon tetszik, utana kell nezzek hol kapom meg!

    ReplyDelete
  2. Nekem a Moyra sand lakkja tűnik nagyon hasonlónak, bár abban némi arany van és a tartóssága sem a legjobb. Az Opi teljesen másnak tűnik, de az is nagyon szép!

    ReplyDelete
  3. kis híján megállt a szívem :D gyönyörű!
    csak azért nem fogom beszerezni, mert a moyra kék lakkja majdnem ilyen, és akkora különbség nincs köztük...
    de aaah csodás *.*

    ReplyDelete
  4. Erre most úgy eléggé rágerjedtem... :D

    ReplyDelete
  5. Tényleg csodaszép, nagyon 'jól áll' ennek a színnek ez a finish! Talán én egy falatnyi zöldet tettem volna még magába a lakkba, bár lehet nekem inkább a Teal the tide turns való :)

    ReplyDelete
  6. Jaaj, hát ha ilyen szépeket írsz róla, egyszerűen muszáj megvennem! :'D

    ReplyDelete
  7. hát ez nekem kell :O baromi jól néz ki.

    ReplyDelete
  8. Szerintem is hajaz a Moyrára. :)

    ReplyDelete
  9. Manases Andrea: Én nem is próbállak lebeszélni arról, hogy ez legyen az első CG körömlakkod, nekem annyira bevált! :) Ide leírtam, hogy honnan rendeltem: http://mariasnail.blogspot.nl/2014/03/320-phoenix-beauty-lounge-webshop-haul.html

    Audrey80: A Moyra körömlakkot nem láttam, így sajnos nem tudom megmondani mennyire egyeznek. :( Az OPI-nál viszont élőben nagy hasonlóság van, ami az árnyalatokat illeti. :)

    barbi: Haha! Nem csodálom, felkenés után én is így voltam ezzel. A Moyrát még nem láttam élőben, így ezt nem tudom megerősíteni. :(

    Klaudia Orbán: Hahahaaa :D Megértelek teljes mértékben!

    Dii: Nekem pont így megfelelő ahogy van. *-* A zöldet én is néztem, de annak nem ilyen szikrázó a finise. Kicsit olyan ragacsos-nyúlós zselének tűnik, de élőben kéne látnom, akkor tudok érdemben nyilatkozni. :)

    Manna: Nem csodálom, hogy így érzel! *-*

    Rio Blake: Nem én tehetek róla, ez a lakk ennyire tökéletes! :D

    Azrail: Ugye? *-*

    FranCiiska: Hajrá! Erről aztán végképp nem bírok senkit lebeszélni. :)

    ReplyDelete
  10. Meseszép, imádom, ide vele! :D

    ReplyDelete
  11. Ez aztán az igazi karibi kék *.*

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Nagyon szép kellene.... :D xD

    ReplyDelete