9 March 2014

323. Barry M Texured Nail Effect - Station Road

Jelenleg Hollandiában napok óta tökéletes tavaszi idő van 16-20 fokkal. Így még inkább kedvet kaptam a lágy tavaszi árnyalatokhoz. Egészen egyszerűen ilyenkor nem lehet sötét színekre vágyakozni. A Barry M-nek vagy egy pasztelles texturált kollekciója, ami 4 lakkból áll. Ebből kettőt ár sikerült beszerezni, de a többire is fáj még a fogam. A mai alanyuk ezek közül való.

Barry M Texured Nail Effect - Station Road



Először kezdjük ezzel a szép kis pasztell sárgával, ami engem leginkább egy pelyhes csibére emlékeztet. Az apró szemcsék mellett arany pelyhecskéket is hintettek bele, amivel egy kicsit megbolondították a körömlakkot. Az üveg egyébként megegyezik a többi Barry M-ével, 10 ml-t tartalmaz, viszont a kupak jelzi, hogy melyik családról is van szó. Őszintén szólva egy kicsit aggódtam, hogy hogyan is fog ez kinézni a körmeimen, mert olvastam róla hideget-meleget. Lássuk a medvét!



Nekem kifejezetten tetszik ez az árnyalat, és meglepő módon hihetetlen jól áll a körmeimen. Erre aztán tényleg nem számítottam, de kellemes meglepetésként ért. Az arany pelyhecskék is érvényesülnek, igaz egészen visszafogottan, de ez nem válik hátránnyá. Tényleg olyan egyébként, mint egy kicsi csibe, tehát összességében ez egy igazi cuki szín. 



Két rétegben már jól fedett nekem, a száradási ideje is rendben van, azonban ha valahova vastagon vittük fel, ott türelmesen kell várnunk, több időre van szüksége. A felülete nem annyira érdes, mint inkább látványos. Kicsit vakolatos a finise, de aki már megszokta/szereti ezt a textúrát, annak ez nem jelenthet problémát. Én bátran ki merem jelenteni, hogy ebben a csapatban játszok. ;)

A kollekció többi tagja:


Mi a véleményetek erről a körömlakkról? 
Melyik a kedvencetek ebből a kollekcióból?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




7 comments:

  1. Nagyon üde szín, főleg nyárra tudom elképzelni!

    ReplyDelete
  2. Nagyon tetszik, tényleg olyan kiscsibés! :D Szóval húsvétra és nyárra a lebarnult bőrhöz kifejezetten jó választás szerintem! :D

    ReplyDelete
  3. Nagyon szép, tetszik :)

    ReplyDelete
  4. annyira szépek ezek a Barry M lakkok, mindegyiket akarom. *-*

    ReplyDelete
  5. Hm, érdekes...még nem tudom, hogy akarom-e :)

    ReplyDelete
  6. Üvegben tetszik, de hogy felkenném-e? Nem tudom :D

    ReplyDelete
  7. Oszinten, nem nagyon tetszik ez a vilagos szinu arnyalat, jobban tetszik a zold meg a roszaszinu!

    ReplyDelete