11 March 2014

324. ANNY L.A. Film Awards - 172.50 Set Your Sign

Erre a napra egy nagyon szép színnel érkeztem, bár be kell vallanom, megszenvedtem, amíg eljutottam a képek szerkesztéséig. Valami átok ülhetett a körömlakkon, mivel nagyon szeretem, de nem akaródzott megmutatni magát rendesen. Még egyébként az otthonról érkezett csomagomban lapult körülbelül 5 kiló hazai édességgel, és pár lakktársával együtt. 

ANNY L.A. Film Awards - 172.50 Set Your Sign


Íme a mai cukoradagunk! Nem véletlenül írom ezt, ugyanis telesen édes árnyalatról van szó, amit én (kifejezetten tavasszal és nyáron) imádok viselni. Olyannyira nőcis és üde szín, amit néha-néha a legtöbb nő megkíván. A szokásos kocka alakú üvegben 15 ml lakkot találunk, aminek enyhén korallos, rózsaszín árnyalata van. Ezt meghintették ezüst csillámporral, de a nagyon apró szeműből, így csak egy extra fényként szolgál (de még milyennek!). Nézzük is meg, hogyan mutat a kacsómon.



Először két képet hoztam, amelyek nem közvetlen napsütésben készültek. Egyébként fényviszonytól függően lehet egészen szolid színe, de néha megmutatja a vadabb, már-már neonos arcát is. Ami problémát okozott... A lakk állaga nagyon jó, de amikor használjuk oda kell figyelni. Először nagyon trehányul lakkoztam, ráadásul este, így 3 réteg is kellett, mivel foltos maradt a végeredmény. Nem adtam fel, ugyanis barátnőm is próbálta, és neki elég volt a kettő. Pár nappal később nekiültem fényes nappal, és elővettem a precíz türelmes énemet. Végül sikerrel jártam, így ha egy kis figyelmet szentelünk neki, két rétegben így fest. Viszont az ezüstös csillogást még itt nem látjuk.



Napfényben is hoztam képeket, itt eléggé korallosnak tűnik. Nem tudom, hogy a fényképezőgép, vagy a szemem tréfál meg, de én pinkesebbnek láttam. Persze tény, hogy mindenki máshogy érzékeli az árnyalatokat, ezért is lepődök meg néha, hogy mit látok a fotókon. A lakk száradási ideje azonban rettentően jó! Lehet pont ezért is bénáztam annyit először. Itt azonban már felsejlik az a bizonyos ezüst! Méghozzá nagyon szépen, visszafogottan, pont ahogyan az üvegben is. Mivel több napig napsütéses időben volt részem, így tényleg át tudott lendíteni a tavaszi feeling-be. :) 


Összességében egy nagyon szerethető termékről van szó, de megköveteli magának a tiszteletet és a figyelmet, amit lakkozásra kell(ene) szánnunk. A minőségben sem kell csalódnunk, hozza azt, amit egy ANNY lakktól elvárunk, így akik kedvelik ezt a márkát, bátran csapjanak le rá, ha megtetszett a színe (ami amúgy szerintem egy alap kollekció támasztó pillérje!). :)

L.A. Awards kollekcióról:

Az apropója a 71. alkalommal megrendezett Golden Globe-díjátadó volt. Ebből inspirálódott, illetve a vörös szőnyegről a márka, és így alakult ki mind a 6 szín + arany és ezüst tip-ek a körmökre.


Mi a véleményetek erről a színről? Melyik a kedvencetek ebből a kollekcióból?





Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




9 comments:

  1. Ma több percig ácsorogtam az állvány előtt,hogy ezt vagy egy OPI-t hozzak el. Végül az döntött,hogy melyikre áhítoztam régebb óta. De jövő hónapban azt hiszem,hogy újra szétnézek az Anny polcokon is..:) Nagyon tetszik, az üvegről pedig mindig egy jégkocka jut eszembe:D

    ReplyDelete
  2. Nagyon szeretem ezt a márkát, ez a lakk is nagyon szép :)

    ReplyDelete
  3. Nagyon szép, igazi tavaszi szín! :)

    ReplyDelete
  4. Hű, ennek nagyon szép színe van, igazán tavaszias (mondjuk én télen is viselném:) )

    ReplyDelete
  5. Jajj nagyon szép kis lakk! :)

    ReplyDelete
  6. Minden fényviszonynál nagyon szép a színe, igazi csajos szín :)

    ReplyDelete
  7. Kaptál tőlem valamit, nézz be a blogomba: http://mcsnailisland.blogspot.hu/2014/03/ismerjuk-meg-egymast.html

    ReplyDelete
  8. Nem bírom eldönteni, a 3. és 4. képen nagyon tetszik, de pl az 5. képen nem... :D

    ReplyDelete