15 March 2014

326. China Glaze - Glitter Goblin

Szomorkásan szerettem volna kezdeni ezt a bejegyzést, egy borongós időben viselhető lakkal, de miközben írtam neketek, már ki is sütött a nap. Maradjon is így. :) Ettől függetlenül a mai alanyunk megmarad, és egy olyan lakkról lesz szó, amiért rendesen megküzdöttem. Körülbelül 3x rendeltem meg, mire végre elérhető lett. Nem is értem, hogy miért teszik ki, és írják, hogy "more than 10 available", ha ez meg sem közelíti a valóságot. Nem hiszem, hogy hirtelen mindenki úgy döntött, hogy ezt a lakkot akarja megrendelni. Na mindegy, végül megérkezett hozzám ez a csillámcsoda. *-*

China Glaze - Glitter Goblin


Ez a körömlak minden tekintetben megegyezik a többi China Glaze üvegével. Ami benne van, az már kevésbé. A 2012-es halloween-i kollekcióban jelent meg, ami Wicked elnevezést kapott. A szín is teljes mértékben ehhez az időszakhoz kötődik, mi több, a képek is akkor készültek, de valamiért még nem került bemutatásra. Szóval, ez az üveg tele van narancsos-rozsdás színű és holografikus csillámokkal. Olyannyira, hogy nagyjából 3 réteggel már megfelelő fedést is el lehetne érni. Én azonban egy hasonló színre vittem fel, és a kívánt látvány így sem marad el.




Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire szikrázik! Alapnak az Essence Mister Rusty körömlakkját használtam, szerintem ehhez illett a legtökéletesebben, bár még más színeken is el tudom képzelni ősszel. Erre a bronz színre vittem fel két réteget a Glitter Goblinból, ami nagyon gyorsan meg is száradt, és utána alig lehetett lerobbantani. Tényleg. Csak alufóliával. Nekem mondjuk teljes mértékben megérte, és ezt a következő képpel meg is tudom indokolni: 


Lámpafénynél készítettem, és igen, tényleg ennyire szikrázó, csillogó, pattogó, szemet kápráztató, megvadult egy lakk! Ez a márka annyira jól egyensúlyba tudja hozni a megjelenést a körmökön, hogy eddig még nem igazán tudtam belekötni egy lakkukba sem, ha a finist nézzük. 


Összességében nagyon jó kis fedőlakknak tartom minden tekintetben. Talán kihasználhatóságban nem fog a élmezőnyben végezni, de ősszel azért bármire rá lehet kenni. 

Kollekció többi tagja (elérhető ebay-en, és még pár webshopban):




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 


8 comments:

  1. Ez valami mesés! :O az üvegben nem tetszett ,de így fúúú :O:O:O:O:O

    ReplyDelete
  2. Nagyon húúú! ez a lakk! igazán különleges a hatása :)

    ReplyDelete
  3. Nagyon szép, szeretem az ilyen különleges lakkokat :)

    ReplyDelete