17 March 2014

328. Catrice - Luxury Lacquers | Part 1 - Million Brilliance, Sand'sation

Pár hete olvashattunk egy hatalmas hírt a Catrice márkáról mégpedig azt, hogy megjelenik egy limitált kiadás, ami 24 db különböző finisű körömlakkot fog tartalmazni. Én azonnal vérszemet kaptam, bár sejtettem, hogy szemtől szemben azért le tudok majd mondani egy-két árnyaralatról. Aztán jött a feketeleves. Magyarországon nem kaphatóak. Itt viszont igen, így meg is vettem párat. Mivel 4 fő ága van ezeknek a körömlakkoknak, így két részre bontom a bemutatásukat. Úgy gondolom felesleges egyenként, mivel nem közvetlenül elérhetőek mindenki számára. Azért remélem, ha valaki külföldön jár, annak segít a bejegyzés. :)

Catrice - Luxury Lacquers | Part 1 - Million Brilliance, Sand'sation



Million Brilliance


Először a Million Brilliance csapatot mutatom be, amelyeknek szaténos, csilli-villi finisük van. Na itt a képek nagyon csalókák. Egyáltalán nem ilyen élénk színekről van szó, sokkal halványabbak, tompábbak. Ettől függetlenül vannak jól kinéző darabok, és olyanok is, amelyeket szívesen látnék a kollekciómban. Viszont a kisördög néha megszólalt bennem, hogy hasonlóm már van, ez nem illene hozzám, stb. Így egyetlen egy lakkal lettem gazdagabb a Million Brilliance alkollekcióból.

C03 Gllitterama


Csak nekem jut róla eszembe a Farmerama játék? :D Leginkább ez a szín fogott meg, és erre voltam a legkíváncsibb. Az üveg annyiban tér el a többitől, hogy látjuk rajta a Luxury Lacquers feliratot, ami egyébként mindegyiknél holografikus, így bárkit kenyérre tudnak kenni. Izgatott voltam, mert zöldes alapban van rengeteg hasonló árnyalatú glitter, ami olyan misztikus hatást keltett. Felkenve így néz ki:




Be kell vallanom én másra számítottam, így egy kicsit csalódott vagyok. De mielőtt nagyon elszontyolodtam volna, inkább túlléptem ezen, és elkezdtem felfedezni a pozitívumait. Két rétegben már jól fed, habár úgy tűnik, mintha mégsem. Tudom ez kicsit zavaros, de elmagyarázom. A glitterek miatt egyáltalán nem látszik át a körömvég, de az alap nem annyira pigmentált, így átsejlik ami alatta van. A másik jó oldala, hogy ezzel bármilyen zöldes, kékes árnyalatú lakkot fel lehet dobni, és csodálatosan csillogóvá tenni, ha csak egy rétegben használjuk. Tehát eléggé multifunkcionális, de mégsem az, amit a promóképekről vártam. 

Sand'sation


Jöjjenek a kedvenceim, a homok hatású körömlakkok! Egyszerűen a legtöbb szín tökéletesen el lett találva, de itt is tompábbak a színek (a legtöbb esetben). Innen 3 körömlakkot is választottam. Ezek leginkább olyan színeke, amelyek még nem találhatóak meg a kollekciómban. 



C05 Strawberry BAYquiri




Nem is húzom tovább, nekem az EGÉSZ kollekcióból ez a kedvencem. Erre természetesen csak akkor jöttem rá, mire jó párat már végig teszteltem, de jobb később, mint soha. Annyira szép ez az epres piros szín, hogy csak na! E mellé pinkes csillámokat is kapott, így ezzel tovább formálja a lakk árnyalatát. Tökéletesen gyorsan száradt, két rétegben már el lehetett ezt érni, és csak csillog-villog. Olyan, mint egy nyalóka. 

C08 Waikiki Peach




Ez  volt az a sand lakk, amit mindenképpen akartam. Olyan szép barackos színe van, ráadásul arany színben irizáló pelyhecskékkel is megtoldották. Igaz, a fedése hagy kívánni valót maga után, ugyanis 3-szor kellett felvinnem ahhoz, hogy ezt a végeredményt kapjam. Nagy hibájának nem tudom felróni, ugyanis nagyon gyorsan száradt, így nem is tűnt fel az extra munka. Jajj, de a színe! Ez is annyira cukorkásra sikeredett! Egyszerűen megenném a körmeimet, ha finomak lennének... :D

C04 PLUMbeach




Ez is egy újabb árnyalat a kollekciómban, így nagyon megörültem neki. Igaz, helyette a pirosat szerettem volna, de valamiért erre fizetés után jöttem rá, így vissza kellett mennem a másikért is. Ki érti ezt... De egy percig sem bánom, nyilván ő választott ki engem, és azóta puszipajtások lettünk. Két rétegben teljesen fed, viszont a száradása egy kicsit lassabb, mint a társaié. De nála is ez a szín! Cukorkás-édes-csodás-lilás. :) 

Összességében nagyon jó lakkok ezek, csak a promóképek itt az átlagosnál is többet csaltak. Amint ezen túllendültem már tudtam értékelni azokat a darabokat, amelyek hozzám kerültek, és szerintem szívesen elő fogom venni őket. Leginkább a piros homok hatásút, mert az nyerte el legjobban a tetszésemet. 
A száradási idejük változó, van ahol gyorsabb, van ahol lassabb, de mondjuk semmiképpen sem hasonlítható össze egy kis csiga sebességével. Az ecset mindegyiknél kivétel nélkül BOR-ZAL-MAS. Ha már le kerekítik, akkor ügyeljenek arra, hogy ne álljon össze-vissza pár szál. Legalábbis én ezt elvárom. Lehet, hogy pont ebből kifolyólag, de sokkal jobban odafigyeltem a használatukkor, és egyetlen egyszer sem kellett korrigálnom a körömágyamnál. Bár ezt nem az ecset javára írom, hanem a munkára fordított időére. Mondjuk még ez sem tud kizökkenteni arról az álláspontomról, hogy összességében jól sikerült ez a kollekció, mindenki tud magának szépet találni. :)

Lesz egy kis meglepetésem is számotokra, de erre egészen addig várnotok kell, amíg haza nem érek. De ezután a bejegyzés után szerintem már sejtitek, hogy mi az. ;)



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 



13 comments:

  1. Na most vérzik a szívem: ) nagyon vártam ezt a kollekciót és kisebb sokk ért hogy nem lehet itthon kapni, annyira szépek mint gondoltam: )

    ReplyDelete
  2. A PLUMbeach tetszik legjobban innen ,valami csodás! *.* De a többi is nagyon szép, mondjuk az elsőnél meglepő, hogy promo képen mennyire csodásan smaragdos-Ózos, felkenve meg nem, de azért tetszik az is :)

    ReplyDelete
  3. A Strawberry BAYquiri... úúúú *-*

    ReplyDelete
  4. a Strawberry BAYquiri nagyon tetszik, kár érte, hogy nem lesz itthon... viszont a többi abszolút hidegen hagyott :)

    ReplyDelete
  5. Nekem a zöldről valahogy a spenót jutott eszembe tojásrántottával. XDDDD
    Félre értés ne essék, imádom a spenótot és a sóskát is amúgy. :)
    Tetszik. :)

    ReplyDelete
  6. gyönyörű az összes, főleg a homoklakkok, de nekem a Million Brilliance is nagyon bejön, kíváncsi lennék a többi színre is. :D Egyébként nekem erről a zöldről egy káposztáskert jutott eszembe. xD

    ReplyDelete
  7. a strawberry pedig de szép! ^^

    ReplyDelete
  8. Hjajj tudom, hogy csalnak a képek de annyira tetszettek anno, hogy még most is azt mondanám mind kell :D

    ReplyDelete
  9. azok a sand lakkok...elolvadtam *.*

    ReplyDelete
  10. Szép színek :)
    Kár, h ami szebb/jobb/különlegesebb az átlagos Essence és Catrice kollekciókból az nem hozzák be, olyan érzés ez mintha büntetésbe lennénk :D

    ReplyDelete
  11. Az uj kiadasokbol lattam a holografikus koromlakkokat, egytol egyig megnyertek a szivemet. Most te bemutattad a homok hatasu lakkokat, ezek is gyonyoruek, hat, hogy lehet ellenallni ilyen szepsegeknek! Meg szerencse, hogy itt nem lehet kapni Catrice termekeket a boltokban!

    ReplyDelete
  12. Nekem is az epres tetszik legjobban :)

    ReplyDelete
  13. Müllerben mégis kaphatóak!

    ReplyDelete