19 March 2014

329. Catrice - Luxury Lacquers | Part 2 - Chameleon, Holomania

Hétfőn hoztam nektek egy bejegyzést 4 csodás kis lakkocskáról (ITT elolvashatjátok), amelyek a legújabb Catrice limitált kiadású kollekciójából való. Azon belül is két csoportból válogattam, most jön a másik kettő. Itt is lesz nagyon nagy kedvenc, de egy nagyon nagy csalódás is. :( Két körömlakkot barátnőmnek vásároltam meg, de engedélyt adott a tesztjükre. Köszi még egyszer! ;)

Catrice - Luxury Lacquers | Part 2 - Chameleon, Holomania



Chameleon


Ez a csoport olyan körömlakkokat tartalmaz, amelyeknek vagy duocrome, vagy irizáló finisük van. Képekről mindegyik nagyon jól néz ki, nagyjából valósághoz hűek, viszont élőben már nem ennyire látványos ez a színváltoztatás a legtöbbjük esetében. Magamnak csak egyet választottam, a barátnőm pedig még egyet, így ma őket fogjuk közelebbről megvizsgálni:



C08 C(h)ome, Leon!




Kezdjük a sort a legnagyobb csalódással. Három rétegben fedett, de még így sem volt teljesen tökéletes. E mellé még hihetetlenül csíkozódott. A kék irizálás nagyon szépen kijön, bár a képeken nem annyira látszik, gyorsan is szárad, de egészen egyszerűen nem bírtam elviselni a körmeimen. :( Remélem Szandinak jobban fog tetszeni, vagy jobban beválik, én nem gondoltam azt, hogy meg fogom venni magamnak is. Csak tényleg, annyira csíkos lett, hogy na. Nekem ez nem tetszik. Pedig igazán szeretném őt szeretni. (Lehet a színével is gondom van egy kicsit, és azért is van ez az ellenérzés, nem tudom pontosan.)

C05 Chromeo & Julia





Na, hát itt van az én kis üdvöském. *-* Ebből a bejegyzésből nekem magasan ő a legjobb! Amióta láttam fotót egy hasonló árnyalatú duocrome lakkról azóta erre vágyom, és most tessék, meg is kaptam. Elején infarktust kaptam, ugyanis az első réteg rettenetesen csíkos lett. Rákerült a második is, és ahogy száradt, majdhogynem tökéletesen egyenletes felülete lett. Arra gondoltam, hogy csak felviszem, és lemosom fotózás után, de egészen egyszerűen nem vitt rá a lélek. Még másnap sem, szóval tényleg az egyik kedvencem lett. Annyira, de annyira beleszerettem ebbe a tökéletes átmenetbe, és annyira örülök, hogy a tulajdonomban van, hogy csak na! Azért ti se csüggedjetek. ;)


Holomania


Ez volt az a csoport, amire még nagyon kíváncsi voltam. Többször hallani/látni, hogy egy márka kijön holografikus lakkokkal, de az sajnos nem mindig olyan szép, nem az, amit elvárnánk. Reménykedtem, hogy itt rendesen látszódni fog az a csodás színkavalkád, ami erre a finisre jellemző. Ebből is két lakkot hoztam, és az ezüstös szintén Szandi barátnőmé. (Csak azért nem hoztam el magamnak, mert van már ilyesmi lakkom, huh.)


C03 Holo in One





Ez az én másik kedvencem. Annyira csodás színe van, és olyan szépen érvényesül benne az a holo hatás, hogy csak na! Nem a legélénkebb zöld, amit valaha láttam, de nekem pont jó. Már egy rétegben is majdnem fedett, csak volt egy két csíkos rész, de a másodiknál már semmi hibát nem találtam. A száradása ennek is villám gyorsaságú, de az ecsetek még itt is borzalmasan kesze-kuszák. Viszont, amint látjátok javítás nélkül is lehet velük azért dolgozni. 

C01 Holo Manolo





Ez a név! Teljesen odavagyok érte. Szóval, a Gosh körömlakk után eléggé nagy elvárásaim voltak egy ezüst holo lakkal kapcsolatban. Ami az illeti elég ügyes volt a Catrice. Nem hiper-szuper-holo-csilli-villi lakk, de közepes szinten ez elmondható róla. Napsütésben meg aztán végképp. Két rétegben már tökéletesen egyenletesen fedett, és a végeredmény sem lett csíkos. Száradási ideje is nagyon gyors volt, így még egy plusz pont jár a kicsikének, de persze a név visz mindent.

Összességében ez a két kollekció is jól sikerült, bár én a holografikusokkal elégedettebb vagyok. A Chameleon kollekciónál sajnos van egy olyan érzésem, hogy a többi két szín is hasonlóan viselkedhet, mint az a barackos, de persze ne nekem legyen igazam. Az első viszont, ami valóban duocrome, az hihetetlen jól működik. Amit még mindenképpen le kell írnom, hogy olyan egyszerű volt lemosni mind a négyet, hogy ilyenről gyakran csak álmodik az ember. Nem kent össze könyékig, és csiszolni sem kellett a körmeimet. 

Tehát összesen 6 db körömlakk van, amit 100%-ig saját tulajdonomnak mondhatok, azok pedig megteszik a maguk szolgáltatás, így nem bántam meg őket. Nézegettem azóta a többit is, de azt hiszem nem növelem tovább a kollekciómat a Luxury Lacquers lakkokkal. 





Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 






13 comments:

  1. Csodásak ezek a lakkok! :)

    ReplyDelete
  2. Kész vagyok teljesen *-* A holo in one valami elképesztően gyönyörű.

    ReplyDelete
  3. Az elsőn kívül mindegyik WOW! *.*

    ReplyDelete
  4. A Chromeo & Julia valami csodálatos!! *_*

    ReplyDelete
  5. holo lakkok milyen árban vannak?:)

    ReplyDelete
  6. Jézusom a chromeo & julia eszméletlen szép, nagyon tetszik!

    ReplyDelete
  7. Mimi: igen, a legtöbb nagyon szép. :-)

    Nikkii: az nekem is rettentően tetszik. *-*

    Niki Strawberrykiss: szegeny első egy kicsit fura =/

    Viki: igeeen, alig varom az őszt, akkor lesz tökéletes :)

    E.victoria: mindegyik €3.99

    Gabica: nem csodalom, nekem isaz egyik kedvencem :)

    ReplyDelete
  8. A Holomania kollekció jobban tetszik, szépek ezek a lakkok :)

    ReplyDelete
  9. az a türkiz holo. eszméletlenül szép. nem vagyok oda nagyon a holo lakkokért, de ez valami gyönyörűséges. *-*

    ReplyDelete
  10. Ezek Magyarotszágon is kaphatók?

    ReplyDelete
  11. wow, a pink-narancs és a zöldes holo csodálatos! Csak bámulok, miket tudnak kitalálni :)

    ReplyDelete
  12. Elíz: Na, az nekem is az egyik kedvencem lett. :)

    Manna: Igeeen. *-* Én is nagyon megszerettem.

    gabi: Igen! Áprilistól a Müller drogériában megtalálod. :)

    Nóra: Igen. *-*

    Audrey80: Én is mindig csak lesek, így nehéz az ellenállás, gyakran nem is sikerül. :)

    ReplyDelete