16 May 2014

355. Lovely Rio Collection - Nr 1

Óóóó *-*, mára mennyire csodálatos körömlakkal érkeztem hozzátok! Mielőtt hazautaztam, már megjelentek a Lovely legújabb lakkjai, amelyek igencsak felkeltették az érdeklődésemet. Nagyjából az összes szín... Aztán kiderült, hogy a neon színű Ibiza lakkok olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek károsak a természetes körömlemezre, így azok megvásárlásának ötletét azonnal el is vetettem. Na, de a Rio... Onnan mindenki jött. Ma ebből a csoportból kaptok egy kis ízelítőt.

Lovely Rio Collection - Nr 1


Külsőre csak a kupak másmilyen, ahogyan már megszokhattuk. A kupak fehér, és azon jelölik csilli-villi felirattal a kollekció alcsoportjának nevét. De ami az üvegben van... Meg sem közelíti egyik sand lakot sem. Komolyan mondom, a Lovely-nak erre kellene specializálódnia, annyira jól csinálják. Nem is értem miért hoznak be a limitált színekből ilyen keveset. Rendes hajtóvadászat van értük. :D



Mondjuk ezek után a képek után szerintem mindenki meg is érti, miért akkora a rajongásom. Két rétegben mesésen fed, villám gyorsan megszárad, és az eredmény szemet kápráztató. *-* Ezüstös színbe bújtattak ezernyi pink glittert.




Nem is tudom mit írhatnék még nektek... Gondolhatjátok, hogy csak áradozni tudok, pláne aki már próbálta. Napsütésben is csak úgy szikrázik, a felülete sem az az extrém érdes. Tényleg csak az az egy dolog róható fel neki (bár inkább a forgalmazóknak és/vagy beszerzőknek), hogy rettenetesen keveset árulnak belőle itthon. Annyit megígérhetek, ha találok, akkor megveszem, és kisorsolom köztetek, ahogyan azt Facebook-on egy másik társával tettem.

Viszont figyeljétek majd az oldalt, ugyanis még régebben összeraktam nektek Hollandiában egy csomagot, amit még itthon vagyok, szeretnék valakinek átadni! ;)




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 



11 comments:

  1. csodaszép :) Szerintem is a Lovelynak vannak a legjobb homoklakkjai.

    ReplyDelete
  2. Gyönyörű ez a lakk! :) Olyan jó lenne ha a Lovely más üzletpolitikával dolgozna,mert számomra is teljesen érthetetlen ami folyamatosan van mikor új kollekció jön be! Legjobb példa erre a téli homoklakkok voltak amiket fél Bp-en keresztül vadásztam és már csak az üres helyek voltak és rá 1 hónappal 50% akcióban előkerült még 1-1 darab és ez meg így érdekes,hogy hirtelen előkerülnek mégis.... most is 5 rossmannban voltam és sehol semmi és vettem helyette egy essence homokklakkot mérgemben! :) Panaszáradat vége és elnézést! :)

    ReplyDelete
  3. Nagyon szép lakk, én is beszereztem a zöld társával együtt ^^

    ReplyDelete
  4. Ez valami gyönyörűséges *.*

    ReplyDelete
  5. Ú, egy gyönyörű! *_* Jövő héten pont -25%-os engedmény lesz a Lovely lakkokra. :)

    ReplyDelete
  6. Annyira szép ez a lakk, gondolkoztam is rajta, de a zöldet vettem inkább meg. Ha találok, lehet veszek még egy ilyet is :)

    ReplyDelete
  7. Imádom ezt a kollekciót! A megpillantás pillanatában az volt az első gondolatom, hogy nekem gyártották őket! :)
    Bandita

    ReplyDelete
  8. Ezt a lakkot én is beszereztem, de a másikat is tuti befogom. :)

    ReplyDelete
  9. szerintem is szuper ez a kollekció, szerencsére nekem is sikerült lecsapnom mindegyikre, amit szerettem volna! többek között erre is ;)

    ReplyDelete