28 May 2014

359. Barry M Textured Nail Effect - Ridley Road

A mai napra egy tökéletes tavaszi/nyári körömlakkal érkeztem hozzátok. Főként azoknak fog tetszeni, akik szeretik a matt, texturált lakkokat. Van egy olyan kollekciója a Barry M márkának, amely csupa pasztell színekből áll. Régebben még égetően szükségesnek éreztem az összeset, azonban mára már egy kicsit alábbhagyott ez a vágyam. Pedig legutóbbi alkalommal is nézegettem őket a Nailland pultjánál. Na, de amit eddig sikerült megszereznem... :)

Barry M Textured Nail Effect - Ridley Road


A lakk külseje tökéletesen megegyezik az eddigi Barry M-esekkel. a kupakon jelezték csak, hogy melyik családról van szó, így könnyen felfedezhetitek ti is. A lakk állaga amúgy elég jó, legalábbis én könnyen tudtam kezelni. Ráadásul 10 ml-t kapunk belőle, ami bőven elég egy időre. A színe már egyébként üvegben is nagyon megtetszett, hát még felkenve. *-*



Nekem egyből az egyik kedvenc tavaszi lakkommá nőtte ki magát! Annyira üde menta színe van, hogy öröm ránézni. Mindössze két rétegre volt amúgy szükség a felvitelnél, és már azzal ilyen fedettséget lehet elérni. A száradási ideje is elég gyors, bár a második rétegnél hagyni kell időt. Aztán amint megszikkadt, engem a vakolatra emlékeztetett, de ez semmit sem von le az értékéből.




Összességében nagyon jó kis lakk ez, bár több helyen olvastam, hogy hamar koszolódik. :( Mivel én még nem viseltem hosszú távon, csak 1-2 napot, így ezt nem tudom alátámasztani. Nyilván ez abból is adódik, hogy ennyire szép világos színe van, és mivel texturált, így a mélyedésekbe beleragadhatnak apró piszkok is. Ettől függetlenül csak ajánlani tudom minden mentakedvelő lánynak! :)





Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 





12 comments:

  1. A színe gyönyörű.nekem sima krém finissel sokkal jobban tetszene :)

    ReplyDelete
  2. pont tegnap vettem meg, mert most akciós, alig várom, hogy kipróbáljam. :)

    ReplyDelete
  3. szerelmem!!! alig várom, hogy az enyém legyen! :d

    ReplyDelete
  4. Még a tavasz beköszöntésekor én is jól megvettem, aztán csak a kisujjamra kentem fel, mert túl folyékonynak éreztem meg és ráadásul a Barry M ecsetekkel változatlanul nem jövök ki jól (túl vékonyka, szerintem a bénábban lakkozó lányoknak a lapított, széles ecset könnyebb boldogulást eredményez), azóta se nyúltam hozzá. Kár, mert amúgy tetszik és remélem, majd hamarosan kedvet is kapok hozzá! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. megkövetem önmagam, tegnap végre felkentem az összes körmömre és nagyon elégedett vagyok. nem értem, miért utáltam ismeretlenül ennyi ideig. :D

      szép is, egész jól szárad, különleges és még az ecsete vékonysága sem zavart ennél az állagnál. marad rajtam, míg meg nem kopik (vagy bekoszolódik, ezen jót nevettem, egyelőre még nem tapasztaltam ezt) :)

      Delete
  5. Nagyon jól áll Neked ez a szín! Én még csak messziről mertem nézegetni... :D

    ReplyDelete
  6. Imádom ezt a lakkot... de nekem iszonyatosan koszolódik. Nem 1-2 nap, hanem 1-2 óra alatt. Pedig irodában dolgozom. De a púder, a legkisebb kosz, vagy ne adj isten a csoki is beleragad. Ami nagyobb baj, hogy még körömkefével SEM sikerült tökéletesen kitisztítanom :( De akkor biztos bennem van a hiba és túl sokat babrálok a kezeimmel :(
    Most azt találtam ki, hogy felkenem a Lady-t rá, hátha úgy kevésbé koszolódik/jobban tisztítható lesz. Mert amúgy imádom ezt a színt. Olyan gyönyörű...

    ReplyDelete
  7. Nagyon szép színe van, de ez a textúra még mindig nem igazán fogott meg, maradok a csillogósabb homoklakkoknál :)

    ReplyDelete
  8. Hasonló színt néztem ki a Barry M-től, csak krém finishben :) Azt hiszem, Gelly. Na, azt meg is veszem, ez annyira nem jön be, ha meg még koszolódik is, akkor pláne.

    ReplyDelete