6 July 2014

374. Nail Club - Flags

Erre a hétre a lányokkal igazán szuper témával érkeztünk, ami szerintem nagyjából kimeríthetetlen. Inspirációból meg aztán végképp nem szenved hiányt az ember lánya, mivel itt van a foci VB is (Hup Holland Hup!), két napja pedig az Amerikai Egyesült Államokban a függetlenség napját ünnepelték meg. Ezekhez a témákhoz pedig tökéletesen illik a mai forduló. ^^

Nail Club - Flags



Nos, igen, a ZÁSZLÓK! Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy egyáltalán melyik ország lobogóját vigyem a körmeimre, ugyanis egy USA inspirálta manikűröm már volt. Gondolkoztam Hollandiában is, de az most annyira egyértelmű lett volna tőlem, így ismét csak visszakanyarodtam a Világbajnoksághoz, és annak idei színhelyéhez, azaz Brazíliához. Sok-sok képet megnézegettem, hogy mások hogyan is képzelték el ezt, én eléggé minimálra vettem a figurát, és ez lett belőle:




Az elkészítése nagyon egyszerű, ha van díszítőszalagotok. :) Fessetek sárga alapot és amikor az megszáradt, akkor vágjatok a szalagból, és a körömvégeken kívül használjatok a többi részen zöld színű lakkot. A kék félköröket egészen egyszerűen a lakkos ecsettel vittem fel. Mivel Brazília zászlaja, így bátran viselhetitek még július 13-ig. Ha a barátotok szereti a focit, akkor még lehet ő is örülni fog ennek. :) (Kivéve, ha nagyon nem szereti ezt a válogatottat. :D)

Nézzétek meg a többiek munkáit is:








Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 



4 comments:

  1. Nagyon jó! Tényleg azt hittem, hogy holland manit festesz :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! ^^ Ha bejutnak a döntőbe biztos lehetsz benne, hogy lesz olyan köröm is. :D

      Delete