16 July 2014

379. China Glaze - Snow

Mindenki keresi a Tökéletes Fehér Körömlakkot. Sajnos inkább több csalódás ér bennünket, mint szerencse, de hát ha valaki körmös blogot vezet, akkor pláne szeret kísérletezni. Nem tudom, hogy én voltam-e szerencsés, vagy csak túl "spórolós" (mert miért vennék fehér lakkot, ha helyette lehet egy csilli-villi sellős/csillámpónis), de elég hamar sikerült megtalálnom a majdnem tökéleteset.

China Glaze - Snow


Egyszer már találtam magamnak egy nagyon jó fehér lakkot, méghozzá a Lovely pultján (ITT olvashattok róla), viszont itt Hollandiában nem találkoztam ezzel a márkával, meg félúton beszáradt higítgatások ellenére is, így eldöntöttem, hogy ha hazamegyek, akkor sem vásárolom újra. Sokáig olvasgattam blogokon, hogy vajon melyiket érdemes megvennem, így (ha jól emlékszem) karácsonykor a China Glaze-re esett a választásom. 



A képeken két rétegben láthatjátok. A száradási ideje elég gyors, bár nem egy expressz darab. A fehérsége pedig eléggé meggyőző. Nem az a hibajavítóféle, ami 5 perc alatt lepattog, de nem is az a sárgás tónusú. Az állaga amúgy híg, de még a kezelhető kategória, így egy halvány remény van bennem, hogy nem fog olyan hamar beszáradni.
Mint említettem, két réteg kell a fedéshez, de ez egy kicsit cseles. Először vigyünk fel egy normális réteget, várjuk meg, amíg teljesen megszárad. Majd ezután a következő lehet egy kicsit vastagabb, de ne annyira, hogy össze-vissza folyjon. Ha egy kicsit foltosnak látom, én az ecsettel megigazítom, és akkor már készen is vagyok. 



Összességében ezzel a kis trükkel képes voltam kompromisszumot kötni, de ezért mégiscsak majdnem tökéletes fehér lakk a mai darab. Tehát ennek ellenére is szívesen ajánlom nektek. Miután ezt elhasználtam, és nem szárad be, akár még újra is fogom venni. Persze, ha addig nem találja fel/meg valaki a Szent Grált, mert akkor nem lesz menekvés... :)



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




8 comments:

  1. A képen szép, de nekem a krémszínűek jobban bejönnek. Csak sajna még nem találtam olyat, ami 2 rétegben fed és nem csíkoz. Meg hát mindenkinek mást jelent a tökéletes fehér, én kiegyeznék a Jellys Flormarral.

    ReplyDelete
  2. Én is épp fehér lakkot keresgélek és a Lovelyt néztem ki magamnak, de ez is elég szép.

    ReplyDelete
  3. Szép. Én a Nyugati aluljáróban vettem meg 250 forintért A Tökéletes fehér lakkomat, amit azóta is imádok és egy csomót használok.

    ReplyDelete
  4. Eddig csak jókat hallottam erről a lakkról és a színe is nagyon szép :)

    ReplyDelete
  5. Tényleg nagyon szép ez a fehér, jól eltalált árnyalat :-)

    ReplyDelete
  6. Olvastam egyszer egy összehasonlítást 4 CG fehér lakkról (Snow, White on White, Moonlight, White Out) és abban is a Snow-t hozták ki a legjobbnak. Tökéletesen választottál.

    ReplyDelete
  7. Szép ez a fehér! Én most a Rita Orás White Hot Love-ot vettem meg, habár úgy néz ki, mintha lennének benne icipici csillámok is, de majd ha kipróbálom, ezt akkor fogom csak látni úgy igazán :)

    ReplyDelete