12 September 2014

394. piCture pOlish - Kryptonite

Miután megérkeztek azok a körömlakkok, amelyeket láthattatok az előző bejegyzésben, alig bírtam magammal, és azonnal próbáltam is őket. Már többet is viseltem, nagy része be is lett fotózva. Az egyik csodás árnyalatra többen kíváncsiak voltatok, így most azt hoztam el nektek. :)

When I got my new piCture pOlishes (you can read about them in the previous post), I couldn’t wait to try them. Every day I just changed my nail colours so I have a lot of pictures. But you are interested one pp very much. Today you can look at it.

piCture pOlish – Kryptonite



A zöld egy megosztó szín. Valaki vagy szereti viselni a körmein, vagy kifejezetten ellenszenvesnek tartja. Én az első csoportba tartozok, és egyszerűen megveszek ezért a lakkért. Annyiszor álmodoztam már róla, folyamatosan kívánságlistán volt, végül sikerült megkaparintanom. Ez a csodálatos mélyzöld van tele csillogó kis pelyhekkel, így még szebbé téve körmeinket. Felkenve így néz ki:

The green is a divisive colour. Some really love it, some just hate it. I’m in the first group, so this I LOVE this PP shade. I have dreamed about it a long time ago, it was on my wishlist for months and now it’s mine. This deep dark green is full with sparkly flakes and my nails are just gleaming. Look at this:






Egyszerűen CSO-DÁ-LA-TOS! Nem találok rá igazán megfelelő szavakat. Annyira szép mélysége van a körmeimnek, olyan intenzíven, mégis visszafogottan csillog, hogy csak na. Két rétegben már ezt el lehet érni, amit a képeken is láthattok. Folyamatosan csak bámultam a körmeimet. Őszre pedig nem is kívánhatnék szebb színt, mint ez. Legalábbis ebben az árnyalatban. Na, de megérkezett az egyik Born Pretty Store csomagom is, amiben nyomdalemezek is lapultak, így ki is kellett próbálnom az egyiket.

This is AM-A-ZING! I can’t find the best word. It’s so deep and shiny and gorgeous and unbelievable. I used just two coats, so this is good too. I just stare at my nails. Really. For Autumn it’s perfect! Of course in this shade. I have my own favourite in all colour. Haha. When I wore Kryptonite, I got my Born Pretty Store package with stamping plates, so I had to try them.




Nail Art Stamp Template Quirky Net Floral Pattern QA92


Ehhez a színhez ezt a mintát tudtam leginkább elképzelni, úgyhogy elő is vettem a BarryM lakkomat. A mintákból remekül fel lehet szedni a színeket, így a nyomdázás nagyon egyszerű. Szerencsére fejlődni látszik minták területén ez a webshop, így egyre több és több lemez keltette fel az érdeklődésemet. Amint készül még lakkozás ezzel, azt látni fogjátok itt is. Rengeteg ötletem van! ^^

I think this pattern fits with my nail colours the best, so I took my BarryM nail polish and I started to play with them. You can use this stamping plate easily, because the pattern is perfectly deep and not to big. It’s good for the beginners. ;) I think BPS is getting better and better on this ’stamping plate way’. I have a lot of ideas of different manicures with them.





Nektek hogy tetszik ez a szín?
What do you think about this shade?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram    |   Tumblr



9 comments:

  1. Köszi, hogy ezt kented fel elsőnek :) Nagyon szép, mint egy drágakő, a mintával is tetszik. Az meg külön jó, hogy két rétegben is ilyen szép, mint ahogy az üveg alapján elképzeltem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pontosan, olyan, mint egy drágakő. :) A két rétegnek pedig én is nagyon örülök. ^^

      Delete
  2. Aaannyira gyönyörű ez a lakk *-* Mindenképpen meg kell szereznem!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Csak annyit tudok mondani, hogy HAJRÁ! Mert tényleg megéri. :)

      Delete
  3. Szerintem ez olyan tipikus karácsonyi zöld. Én speciel nem szeretem magamon a hasonló árnyalatokat, de megértem, ha valakit magával ragad. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, akkorra is nagyon szép lehet. :) Pedig ez tényleg bárkin nagyon jól mutat! Tegyél egy próbát, ha teheted. :)

      Delete
  4. Ez az egy PP lakkom van (nem is lesz több), én is majd megvesztem érte :) Imádom ezt a színt. Minta nélkül talán jobban tetszik...

    ReplyDelete