14 September 2014

395. Nail Club - New Technique

Minden egyes Nail Club alkalmával elmondom/elmondjuk, hogy mennyire izgalmas és jó témát találtunk ki. Akkor éppen ezt úgy is érezzük, így mindig éppen az a különleges. Most azonban inkább kihívásokkal telinek ígérkezett ez a vasárnap... 

Nail Club - New Technique


Hogy miért is jellemeztem így ezt a fordulót? Tudjátok, hogy rettentően szeretek kísérletezni. Ami éppen megjelenik a körmök világában, azt én azonnal ki szeretném próbálni. Így vagyok a különböző technikákkal is. Így most külön fejtörést okozott, hogy mivel álljak ma elő. Nem igazán jutott olyan eszembe, ami annyira jól nézne ki/ annyira felkeltené az érdeklődésemet/ annyira mégsem vinne a sírba, ha nekiállnék, amit még nem próbáltam. Volt ami eszembe jutott, de azt már más felhasználta. Nem mintha ez kizáró ok lenne, csak a tudat. De végül csak sikerült találnom egy technikát, amit én csak "óvszeresnek" nevezek. :D Ez pedig a Bubble nails. 




Oké, oké tényleg buborékokra hasonlít egy két forma, de nekem akkor is más jutott elsőre eszembe. Tudjátok, van az a pszichológiai teszt is, hogy ki mit mivel társít. Szóval szép eset lennék. Amúgy az elkészítése hihetetlen egyszerű, és bármelyik szezonban bedobható. Elég hozzá pár fültisztító pálcika, körömlakklemosó, és színes lakkok. Amit tanácsolni tudok, hogy mivel világosodni fognak a lakkok színei, amikor buborékok lesznek, így mindenképpen világos alapot válasszatok. Ezen kívül még egy kis tálára lesz szükség. Csepegtessünk ki a színekből, miután megszáradt az alapszínünk, csepegtessünk rá körömlakklemosót, és a pálcika segítségével pár mintanyomogatás után már fel is biggyeszthetjük a körmeinkre. Ahhoz, hogy a közepe jóval világosabb legyen, muszáj egy kicsit rányomnotok a fülpucit. Ezért nagyon fontos, hogy az alap koppanósra száradjon, nehogy felsértsük. 
Szóval, nekem a végeredmény nagyon tetszik, igazán őszies hangulatba hozott!

Nézzétek meg a többiek munkáit is:





Nektek hogy tetszik ez a technika? Ti mit választanátok?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram    |   Tumblr





5 comments:

  1. Nagyon klassz és a technika is tetszik, már régóta ki szeretném próbálni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! Csak ajánlani tudom, végtelenül egyszerű. :) Csak kell hozzá pár eszköz, de azok minden háztartásban megtalálhatóak.

      Delete
  2. Nekem akkor lenne buborék, ha a közepe nem lenne világosabb :) Amúgy kellett neked mondani, mire hasonlít...:D
    Ettől függetlenül nagyon tetszik, jók a színek!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi! :) Hát bocsi, nekem tényleg mindig az ugrik be, mint amikor a magazinokban vannak azok a csodás színes művészi képek. :D Mármint a sima női magazinokban. :D

      Delete