16 September 2014

396. Essence Effect Nail Polish - Galaxy Flakes - 23 Rock my World

Az Essence 2014-es őszi/téli szortiment frissítése nem igazán keltette fel az érdeklődésemet. Tulajdonképpen azt sem tudtam, hogy mik fognak megjelenni. Végül, amikor már mindent kitettek, azért tettem egy kört. Aztán még egyet. Így hazajött velem pár lakk, amelyek felkeltették az érdeklődésemet. Főleg, mert 1+1 akció volt rájuk.

I wasn’t really interested in Essence’s fall/winter 2014 sortiment refresh.  Actually, I didn’t even know what will be in the stores. Ok, when Kruidvat started selling them, I had a look. And one more. So some nail polishes came home with me. Especially because they were on 1+1 sale. :D

Essence  Effect Nail Polish - Galaxy Flakes - 23 Rock my World



Ha valaminek galaxy van a nevében, akkor nekem már nagyjából el is dőlt a sorsom. Egyszerűen nem tudok ellenállni az ilyen termékeknek, mert egy nagy durranást várok tőlük. Vagy inkább többet. Az üvegben is elég érdekesnek tűnik, engem mondjuk inkább egy bolygó felszínére emlékeztet, nem mintha már láttam volna a Földön kívül mást is, de értitek. Szóval, ez egy szürkés, enyhén irizáló, szilánkos körömlakk. Felkentem próbaként önmagában, fekete és fehér alapra is.

If something wears the galaxy name, can’t say no for them. I’m really interested and I’m waiting a big bumm. Or more. The Rock my World is quite good in the bottle so I just put in my basket. It reminds me of a planet (an other planet). I know, I had not seen other,  just the Earth… So, this is a kind of grey-lilac nail polish with flakes  which are a little bit iridescent.




Önmagában már két rétegben nagyon szép eredményt érhetünk el. Tovább megyek, pont azt, amit elvárnánk az üveg alapján. Így engem már ezzel nagyon meggyőzött. Habár a száradási ideje elég gyatra. De egy ilyen sűrű lakknál ez nem volt meglepetés. A színe viszont nekem rettenetesen tetszik! Ez a piszkos szürkés-lila árnyalat telitalálat erre az időszakra.  De, mint említettem más alapszíneken is kipróbáltam, hogy mit tud.

When I used just this nail polish (not with some base colours) I applicated just two coats. It was enough and we can get what we see in the bottle. One point for Rock my World! Ok, it dries a little bit slowly but this is quite a thick nail polish. It wasn’t a surprise for me. Now look at this colour! I love it! This dirty lavender is perfect for this cold season. But I needed to try it with some base colour. Check it.



Feketére kenve engem egyáltalán nem ragadott magával. Olyan semmilyennek, és trutyisnak tűnik. Egyszerűen nem jut eszembe jobb leírás. :D Pedig reménykedtem benne, hogy az az enyhe irizálás vissza fog köszönni erőteljesebben is, de nem.
Na, de fehér színen! Igazán jégkirálynős hatást tudunk vele elérni. Nekem már így is nagyon tetszett. Olyan, mintha havas jeget kentem volna fel, vagy tündérporral megszórtak volna, vagy csak szimplán egy fura szkafanderbe öltöztettem magam. Mindenesetre elég szép.

I didn’t like it too much with the black base. It was nothing special and too creepy. I don’t know what is my biggest problem with this combination. I hoped this nail polish on black base could be very gorgeous and I can see the galaxy on my nails but nope. :(
Aaaaand after the black, I used white base. I loved it! I felt like I am the Ice-queen or I have magical nails with fairydust or I have a special nail-scafander. :D It’s just nice.


Összességében szerintem megéri az árát, mivel többféleképpen fel lehet használni, és még jól is néz ki. Nekem a személyes kedvencem a három közül még is az, amikor önmagában használtam. Egyszerűen alig volt szívem lemosni.

Overall I think this is a very good Essence nail polish. You can use it in a lot of way and it’s looks good. In my opinion the best is when I use just the Rock my World without a base colour. It was so hard when I removed it.


Nektek hogy tetszik? Melyik változat a kedvencetek?

Do you like this nail polish? Which is your favourite combination?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram    |   Tumblr





11 comments:

  1. Gyönyörű! Nekem is van egy ugyan ilyenem ( Essence-től) , csak rózsaszínben ( 22) és IMÁDOM♥ Nagyo feltudja dobni a manit , főleg ha pl csak a gyűrű ujjra kenek:)) Totális kedvenc:) x
    Bianka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, ezek a lakkok pont azért jók, mert feldobnak szinte bármit. Legalábbis amihez passzolnak. :)

      Delete
  2. Nekem önmagában nagyon tetszik :)

    ReplyDelete
  3. már bánom hogy nem hoztam el tegnap....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pedig ez tényleg megéri azt a pár száz forintot! :)

      Delete
  4. Szerintem is önmagában a legjobb!! Nagyon jól áll!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! Én is nagyon szerettem magamon.

      Delete