8 December 2015

422. Golden Flakes - Nail art


The winter is completely here, finally! So I started to use one of my favourite stamping plates. This one is with snowflakes (what else?). I had an idea in my mind and I tried to do that manicure. You can see photos about it now. It started with one nail polish from Sephora, and it brought everything else with itself. Check out my first snowflake manicure in this winter!

Végre teljesen itt van a tél, szóval jöhet az egyik kedvenc nyomdázós lemezem. Ez éppenséggel hópelyhekkel van tele (mi mással). Volt egy ötletem, amit mindenképpen meg akartam valósítani a körmömön, és ezt fogjátok ma ti látni. Minden egy Sephora körömlakkal kezdődött, az hozott magával mindent. Nézzük hogy néz ki az idei tél első hópelyhes manikűröm.You really need time and patience to do this manicure. Do it only if you have a free evening. The stamping part is not a big challenge if you have practice in it. But to put on the glitters... It takes time. You can read below how I made it:
 1. Apply your base coat and let it dry.
 2. Apply two coats of your favourite black nail polish and let it dry completely.
 3. Choose your snowflake pattern, and stamp it on your chosen nails. 
 4. Choose a nail polish with glitters which look good together with your stamping colour.
 5. Apply a thin layer of clear nail polish where you want to put the glitters.
 6. Try to catch the glitters with a dotting pen and apply them on your nails.
 7. When you’re finished everything, apply your top coat. 
Ehhez a manikűrhöz igazán szükséged lesz türelemre és időre is. De mindenekelőtt türelemre. Ha van egy teljesen szabad estéd, akkor vágjál neki. A nyomdázós része egyébként annyira nem vészes, ha már van benne egy kis gyakorlatod. Akkor pikk-pakk menni fog. Na, de a glittereket felpakolgatni... Az beletelik egy kis időbe. Itt elolvashatjátok, hogy hogyan készítettem el:
 1. Vigyél fel egy réteg alaplakkot és hagy megszáradni.
 2. Vigyél fel két réteg fekete körömlakkot a kedvencedből, majd hagyjad megszáradni.
 3. Válaszd ki a kedvenc hópehelymintádat, és nyomdázd fel a kiválasztott körmeidre.
 4. Válaszd ki a glitteres körömlakkot, amelyből majd felhasználod a csillámokat. Figyelj arra, hogy jól mutasson együtt a nyomdázós színeddel.
 5. Vigyél fel egy réteg vékony színtelen körömlakkot oda, ahova a glittereket szeretnéd.
 6. Jöhet a halászás! Én egy pontozót használtam erre a célra és azzal nyomogattam a glittereket a körmeimre.
 7. Miután mindennel végeztél, vigyél fel egy réteg fedőlakkot.Even if it takes a lot of time, it is a very nice manicure in the end. I loved to wear it and I showed it to everybody. I simply wanted to tell everybody how happy I am with these nails. It is so festive and perfect for celebrating the holidays in wintertime. So go for it! :)

Még akkor is, ha ilyen sok időt vett igénybe, akármikor újracsinálnám, annyira megszerettem. Imádtam viselni, és akinek csak lehetett mutogattam. Legszívesebben mindenkinek az arcába nyomtam volna, hogy nézzétek meg milyen szééép, annyira boldog voltam velük. *-* Annyira ünnepi, és tökéletes ezekre az időkre, szóval hajrá, hajrá! :)What I used:
 • China Glaze - Liquid Leather
 • Barry M Foil Effect - 320
 • Sephora - It's Friday Night

Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   9 comments:

 1. Szerintem is nagyon szép :) De most látom csak, más a körömforma? Nagyon jól áll!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm, örülök, hogy neked is tetszik! Igen igen! Mióta nagyon letörtek igyekszem szögletesebb formára reszelni. Már nem sok kell, hogy teljesen elégedett legyek velük. Remélem így tovább életben maradnak majd. :)

   Delete
 2. Looks so good! I love Gold for xmas season.
  www.MarinaSays.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, and I agree with you. I also love it. :)

   Delete
 3. Szuper lett, elegáns manikűr :)

  ReplyDelete