1 March 2013

66. Essie - 610 Island Hoping

A mai napra egy különleges darabot hoztam nektek, amit már régen befotóztam, de még nem tudtam bemutatni. A főszereplőnk egy Essie körömlakk lesz, amelyet még a nagy Essie HAUL-ban mutattam be. 

Essie - 610 Island Hoping


Első körben írok az üvegcséről. Szerintem ennek a körömlakknak van az egyik legpraktikusabb üvege, legalábbis tárolás szempontjából. Négyszögletes, egyszerű, kerek felső rész, így a színeket is jól látjuk, ha keresgélünk a dobozban. Ráadásul semilyen extra dolog nincsen a üvegen, semmi giccs. Ez nagyon tetszik! :)  Az ecset egy kicsit talán vékony, de nagyon könnyű vele dolgozni, különösen a lakk állaga miatt. 



Erre a körömlakkra voltam a leginkább kíváncsi, hogy élőben milyen lesz. Nem kellett benne egyáltalán csalódnom. Lilás nude színt kapunk, ami szerintem bárhol, bármikor, bármilyen alakalomra megállja a helyét.  



Maga a körömlakk nagyon gyorsan szárad. Amikor végeztem a jobb kezemmel, addigra a bal megszáradt, így jöhetett is a következő réteg. Ami még plusz pont, és ez minden Essie lakkra jellemző, hogy fedőlakk nélkül is naaagyon erős a fénye. Csillog villog. E mellé még tartós is.



Én imádom ezt a márkát, így mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha van rá keret, vagy gyűjt rá, akkor megéri beruházni. 15 ml csodát kapunk minden egyes lakkal. Egyébként az ára nem annyira vészes (egészen pontosan olcsóbb, mint egy MaxFactor), 1600-1800 Ft között mozog. 

Nektek hogy tetszik ez a szín? Van már Essie lakkotok? Mi a véleményetek róla?


Maria

Facebook oldal:

Ha kérdésed van, itt felteheted:


10 comments:

  1. ohhh ennek nagyon szép szine van.felirtam a nevét
    nekem 2 essie lakkom van és szeretem öket.és nem elhanyagolható mennyire jók az ecseteik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem kicsit vékonyak, de azon kívül semmi gondom nincsen velük! :)

      Delete
    2. vèkony?nekem lapos szèles...

      Delete
    3. :s Igen :( Még december közepén rendeltem őket egy magyar cégtől, ott még vékony ecsetek vannak/voltak.

      Delete
  2. nagyon tetszik a színe, különleges és egyedi :)
    nagyon álmom egy Essie lakk. A színeik mesések, az üvegük a legszebb, amit valaha láttam *-*

    ReplyDelete
  3. Szép mályvás - nude színe van, nekem az egyik kedvencem tőlük a Demure Vixen, ha gondolod keress rá a blogon :))

    ReplyDelete
  4. nagyon különleges színe van, tetszik!:)
    nekem sajnos egyenlőre nincs Essie lakkom, de lassan szeretnék beszerezni egyet. csak most épp annyi szép OPI van, amit kinéztem:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ÓÓ, igen! de nekem már annyi Essie lakk is szerepel a listámon... :D de majd egy pesti út alkalmával lehet szert teszek rájuk, és persze néhány OPI lakkra is. :) Igaz, még kettőt várok! :)

      Delete