5 March 2013

69. OPI - Catch Me In Your Net

Egészen egyszerűen nem bírok tovább várni, és muszáj nektek megmutatnom ezt a körömlakkot. Erre a színre igazán akkor figyeltem fel, amikor Edina írt a blogján egy Orly körömlakkról. Több dupe is készült ebből a színből, köztük egy Essence is, amit máig rejtély, miért vontak ki... na mindegy. szóval mikor megpillantottam Ebay-en ezt a körömlakkot pofátlanul olcsón, akkor AZONNAL le kellett rá csapnom. Végre megérkezett <3

Opi - Catch Me In Your Net



Képtelen vagyok letagadni, engem teljesen "behálózott" ez a körömlakk. Komolyan mondom, hogy imádom. Nem is tudom kifejezni nektek, mennyire! :) 
Maga az üveg a megszokott OPI féle, amit egyszerűen és praktikusan lehet tárolni. Ez a nagyobb kiszerelés, így 15 ml tömény csodát tartalmaz (de ki lenne az a bolond, aki ebből minit venne, ha van).
Az ecset közepesen széles, és hihetetlenül egyszerű vele dolgozni. Amit kiemelnék, hogy az OPI ecsetek nehezebbek, mint a megszokott Rossmannos, DM-es körömlakkoké. Még a súlypont is annyira jól el van találva, hogy nem tudom milyen módon, de ez is megkönnyíti a munkánkat.



Na de következzen a lényeg! Ez a szemet kápráztató, elbűvölő (egyben sokkoló) szín! Gyönyörű, élénk tenger szín. Egyszer zöldes árnyalatokban pompázik, egyszer pedig kékesben. Tele van apró csillámokkal és pelyhekkel, amitől a napsütésben csak úgy szikrázik (poszt végére ilyet is készítettem)!



Mióta megérkezett, csak ez van rajtam. A fedéshez 3 réteg kell, és még így is egy nagyon picit átlátszik, de csak napfényben észrevehető, és egyáltalán nem zavaró. Különben is... Ki képes erre a körömlakkra haragudni? 
Gyorsan megszárad, és kifejezetten sokáig tökéletes marad a körmökön. Én már 5. napja viselem, és a végekről egy naaagyon minimális kopás észrevehető, de az is csak akkor, ha igazán szemügyre veszem. 



Tá-dááááá Napfényben így mutat. Nyárra egyébként akármelyik márkától KÖTELEZŐ darab ez a szín. Alig várom már, hogy az állandó napsütés és forróság vegye körül ezt a mini műalkotást. :D

Nektek hogy tetszik ez a körömlakk? Van hasonló színetek?



Ne feledjétek a nyereményjátékot sem!



Maria

Facebook oldal:

Ha kérdésed van, itt felteheted:

16 comments:

  1. Nekem még van az ilyen színű essence-ből, de ha kifogy/beszárad, muszáj valami hasonlót néznem (mondjuk ezt), mert gyönyörű

    ReplyDelete
  2. basszus nekem megvan ez a lakk :D ès mèg ki sem probàltam :D
    nagyon szèp,ez tènyleg kotelezo darab

    ReplyDelete
  3. nagyon szép lakk. :)
    hogy hogy netről rendelted? ez már nem állandó lakk? Mennyibe került? :)

    ReplyDelete
  4. Ani: Teljes mértékben megéri :) Csak jót tudok róla mondani! :)

    Ági: Mint facebook-on is írtam, bűn nem kipróbálni. :D

    M.: Nem tudom, hogy állandó-e, de mivel nem igen jártam Budapestre, így inkább rendeltem. Az árát tekintve pedig nem is bánom. 1100 Ft-ba került. Bontatlanul, újonnan.

    ReplyDelete
  5. gyönyörű, nagyon különleges:))
    honnan rendelted, hogy ilyen olcsó volt?:)

    ReplyDelete
  6. Mesés szín! essence colour & go 38 choose me hasonló, nekem az van meg. =)

    ReplyDelete
  7. Ááá, gyönyörű, nekem is a choose me van meg :]

    ReplyDelete
  8. Én a Choose Me-ről lemaradtam :( De ez mindenért kárpótol :)

    ReplyDelete
  9. Nekem is az Essence van meg, de ez lényegesen szebb azért. :)

    ReplyDelete
  10. Nagyon szép :) Nekem egy régi avonos lakkom hasonlit erre a szinre, de persze ennek a közelébe sem ér :)

    ReplyDelete
  11. dupe-ként szintúgy Choose meg,de hát ez még szebb :)

    ReplyDelete
  12. a China Glaze- So blue without you lakk majdnem ugyanígy néz ki, én azt kaptam karácsonyra a nővéremtől :)

    ReplyDelete