12 March 2013

75. The 31 Day Nail Challenge - Day 29 - Inspired by SUPERNATURAL

Egy újabb nap a kihívásban. El sem hiszem, de már a vége felé érkezünk. Egészen pontosan ez az utolsó előtti téma, ha nem számoljuk bele a 31. napot (újra kell alkotni a kedvencünket). Ismét fejtörést okozott, hogy olyan témába illő manikűrt készítsek nektek, ami nem közhelyes. Legalábbis nem egy vámpír, szellem, vagy vérfarkas, vagy tudom is én mi... Így hát megint jött a már-már rutinos művelet. Agyaltam, mint egy múzsamentes "művész" (haha, attól messze vagyok... :D ), és amikor nem számítottam rá (tanítás közben, csak úgy) beugrott. 

Főnix


Egy csodálatos teremtmény, amely újra és újra meghal, majd a saját hamvaiból még csodálatosabban felkel. Röviden és tömören ennyi, amennyit fontos róla tudni. Talán azért is eshetett erre a választásom, mert minden ember a lelke mélyén ilyen erős szeretne lenni. Akárhányszor meghalhat (értsük képletesen), mégis mindig képes még nagyobb tündökléssel újjászületni. 

A manikűr, amit a főnixem ihletett:



Egészen egyszerű technikát alkalmaztam (ismét), a szivaccsal készített átmenetet. Igyekeztem visszaadni azt az aranyló és vöröslő tüzet ami a főnixet jellemzi, remélem sikerült. :)



Tegnap annyira szép időnk volt, hogy sikerült pár képet napsütésben is készítenem, sajnos ma már nem lehet mindenki  ilyen szerencsés. Fényben jön elő igazán az, amit magában rejt ez a kis alkotás. Igaz a képek meg sem közelítik, amit én látok, de igyekeztem több szögből is megörökíteni. 



Az apró kis pelyhek folyamatosan csillognak, hol zöld, hol sárga, hol arany színpompában. Na pont ez hiányzik a képekről. De talán itt az utolsó fotón elcsíptem nektek egy kicsit.

A körömlakkok, amelyeket felhasználtam:


Essence Show Your Feet - 09 Sunshine 4ever
Rimmel - 322 Sweet 'N' Spicy
Essence Breaking Dawn p2 - 03 A Piece Of Forever
p2 SunLove - 010 Summer Heat
Essence Special Effect! Topper - 08 Night In Vegas

Mi a véleményetek erről a manikűrről?


Eddigi munkáim a kihívásra:
Colors:


Maria

Facebook oldal:

Ha kérdésed van, itt felteheted:

9 comments:

  1. úristen, ez nagyon gyönyörű lett *-* percek óta csak nézem, de nem tudok betelni vele :)

    ReplyDelete
  2. SZép lett nagyon! =) Jók ezek a színek. =)

    ReplyDelete
  3. nagyon jo lett.
    fonix tetkot akartam annyira de annyira tetszik :)

    ReplyDelete
  4. nagyon szép, harmonizáló színek, csodaszép ez a manikűr :)

    ReplyDelete
  5. Istenem, micsoda színek!! Imádom őket! Nagyon szép lett! :)

    ReplyDelete