13 March 2013

76. OPI Liquid Sand - Stay The Night

Év elején volt egy fogadalmam. Nem, nem egy újévi fogadalom, teljesen más. Nyelvvizsga előtt álltam, és nagyon izgultam miatta. Sokat készültem rá, de őszintén szólva kevésnek éreztem magam hozzá (habár csak egy középfokú vizsgáról volt szó). Ennek ellenére megfogadtam (tanúk előtt :D ), hogy ha sikerül a nyelvvizsga, leadom életem első OPI rendelését. Tanulgatás közben ki is válogattam párat, de szűkítenem kellett, nem akartam egyből sokat... :D Részben anyagi megfontolásból, részben azért, mert nem akartam túlzásba esni. 
Majd eljött február 15., az eredményhirdetés közzétételének napja. Egyik bejegyzésem végére megírtam nektek, hogyan alakult a történet. Elvileg estére ígérték, de én betettem a kedvenc számom már reggel, ami reménnyel tölt el (Livingston - Go <3), és 5 percenként frissítettem a honlapot. Délután kettőkor megjött a válasz. Kb 10 percig értelmezni sem tudtam, de a végén csak rájöttem, SIKERÜLT. :) Aztán a nap további részében örömömben bőgtem. :D
Ebből kifolyólag amikor lenyugodtam, azonnal leadtam a rendelésemet. :D 
Íme az egyik része:

OPI Liquid Sand - Stay The Night


Tudom, tudom, a csapból is ezek a körömlakkok folynak, de nekem nagyon nagy értéket képvisel. :) Az üveg egy átlagos OPI féle, amit egyébként imádok. 15 ml tömény csoda, ami benne van. Az ecset is olyan, mint a többi OPI-nak, tökéletes.




Én személy szerint már a promo képek alapján szerelembe estem. Csodálatos az összes LS körömlakk! Annyira különleges a textúrájuk, annyira szépek! :) A Stay The Night egy fekete alapú lakk, amit teletömtek sok-sok pici bíboros csillámmal.




Nos, nézzük milyen is ez a felület. A körömlakk maga olyan, mintha tényleg lenne benne homok, és száradásnál ezek kidomborodnak. A körmömön két réteg van, ennyi kell is belőle (kivéve ha fekete alapra festjük). Száradás után egyáltalán nem érdes, kellemetlen a felülete. Sőt! Én folyamatosan simogattam. :D 
A gyűrűsujjamra kentem fedőlakkot, azért lett másmilyen. Így még intenzívebb a színe, és ezzel olyan lett, mintha mélysége lenne.



Tényleg az egyik kedvenc lakkom lett! Amellé, hogy csodás, a tartósságával sincsen semmi gond. Igaz, nekem egy-egy csillám ezüstté fakult, de ettől nem lett csúnyább. Ami gond volt, hogy sminkelés közben ment rá egy kis alapozó, és az nehezen tudtam lemosni. Ráadásul a krétaporral sem kötöttek szoros barátságot, inkább az összeakadt bajszuk miatt ragaszkodtak egymáshoz. 
Összességében nagyon szép körömlakkal van dolga, aki használja! Csak ajánlani tudom! :) 

Mi a véleményetek erről a körömlakkról? Magáról a liquid sand textúráról? Van ilyen lakkotok?



Maria

Facebook oldal:

Ha kérdésed van, itt felteheted:

17 comments:

  1. Gratula a nyelvvizsgához! :]
    Én még mindig nem tudom eldönteni, tetszenek-e ezek a lakkok :D

    ReplyDelete
  2. Nekem nagyon tetszik ez a lakk :) Már jó ideje gondolkozok, hogy érdemes -e megvenni ebből a kollekcióból a kéket vagy a pirosat, de még nem döntöttem! Valami extra csillámosat szeretnék nyárra, de kicsit félek ettől a liquid sand finishtől :( Egyébként milyen állagra a lakk? Ja és fedőlakk nélkül is bírja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Persze, fedőlakkor csak gyűrűsujjamra tettem, hogy úgy milyen, de bírja! :) Az állaga majdnem ugyan olyan, mint egy normál körömlakk, csak ezek a "homokszemcsék" vannak benne, és a csillámok, de nagyon könnyű vele bánni! :)

      Delete
    2. Köszi :) Megkönnyebbültem, hogy nem sűrű :)

      Delete
  3. Én sem tudtam még eldönteni, gogy tetszenek-e ezek a lakkok... :D Egyelőre biztos nem ruházok be ilyenre.

    ReplyDelete
  4. Nekem egyáltalán nem jönnek be a LS lakkok, de meg tudom érteni, hogy másoknak miért tetszhetnek. Én megbolondulok, ha nem sima a körmeim felülete. Bár kipróbáltam a kaviár és a velvet manikűrt is, de alig vártam, hogy lemoshassam őket. :D Gratulálok a nyelvvizsgádhoz, megértem, hogy nagyon boldog vagy miatta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én azt a nézőpontot is megértem, hogy ha valakinek nem tetszik, pont a felülete (vagy a mattsága) miatt. :)
      Köszönöm! :)

      Delete
  5. Gratulálok :)
    Eleinte tartottam ettől a lakktól, de muszáj volt megvennem és nagyon szeretem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! :) én is odavagyok érte! :)

      Delete
  6. én is gratulálok!:)
    nekem még nincs liquid sand lakkom, már rendeltem egyet a Zoya Pixie Dustból, de még nem érkezett meg sajnos... (ráadásul az első Zoya lakkom lesz a kis szépség)
    nagyon tetszik ez a szín is, olyan különleges. ma meg is nézegettem élőben a közelben lévő körmös boltban, de végül egy sima lakk mellett maradtam...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jajj, a Zoya lakkok... Annyira szépek! Majd mutasd meg milyen! :)

      Delete
    2. mindenképp, csak érkezzen meg végre!:)

      Delete
  7. Gratulálok :)
    talán fényesen még szebb is ez a lakk :)

    ReplyDelete
  8. Juj, nekem is nagyon tetszik ez a lakk! Én mondjuk fedőlakkal használnám.^^
    Amúgy sorsoltam a Manikűrvadász játékban, te Ingrid blogját kaptad.
    http://vaniliamamor.blogspot.ro/2013/03/manikurvadasz-1-sorsolas.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dejóó! :) na ma lehet meg is csinálom! :)

      Delete