21 March 2013

84. Márkabemutató 4. - Essie

Huha, elég régen volt már ilyen poszt, szóval a mai napra egy ilyet hoztam nektek. Már egy pár hónapja van szerencsém olyan körömlakkokhoz, amiről ez a poszt szólni fog, így a tapasztalataimat is le tudom nektek írni. A mai márkabemutató fő témája:


Ezt a márkát Essie Weingarten alapította 1981-ben. Egy amerikai cégről beszélünk. Az egyik leghíresebb körölmakk márka, ami valaha létezett. Kapott már hideget, meleget is, de azt hiszem mindenki egyet ért azzal, hogy ez egy csodálatos márka. 
Ezek közé tartozok én is. Nem tudok betelni velük. Egy ideig csak nézegettem őket, de aztán nem bírtam tovább várni, és megrendeltem az első adagomat, amit azóta is féltve őrzök. 

A legfőbb irány amit az Essie képvisel az a hatalmas, tényleg gigantikus színválaszték.


Nem is tudom létezik-e olyan márka, amelyik még ekkora választékkal rendelkezik. Én ha egy ilyen pult elé kerülnék, valószínűleg a bőség zavarában választani sem tudnék. Na de a lényeg. A tapasztalataim ezekkel kapcsolatban:
- Az üvege mesés, tökéletes, egyszerű. Nagyon tetszik, hogy nincsen rajta semmi giccs, és a formája.. Tárolás szempontjából álom.
- Az én Essie lakkjaimnak az ecsete még vékony kerek, ezzel is szépen lehet dolgozni, de az újabbaknak már széles lapos fejük van. Arra is nagyon kíváncsi vagyok.
- Két rétegben általában tökéletesen fednek, bár a világosabb színekből elkélhet a 3 réteg.
- Nagyon gyorsan száradnak. Amint készen vagyok mindkét kezemmel, már vihetem fel a következő réteget. 
- Szupertartós. Nekem akármit kibírnak.




Ápolás a körmöknek:
A temérdek szín mellé ápolásból sem szenvedhetünk hiányt. Telis-tele van az Essie különböző olajokkal, fedő/alap lakkokkal, mindennel. Ráadásul van ami illatos, így kellemetlen szagokkal sem kell küszködni. 



Essie SPA:
Az ápolás nem fejeződik be a körmöknél. Az egész kezünket/lábunkat kényeztethetjük ezzel a márkával. Többféle kombinációból választhatunk olajokat és radírokat.



Jöjjenek a mocskos anyagiak. Egy Essie körömlakk nem is annyira drága, ha felsorakoztatnánk az összes márkát. 1600-2000 Ft-ért már a miénk is lehet egy üveg csoda, ami 15 ml körömlakkot tartalmaz. A magyarországi fellelőhelyek közül én egyet ismerek. Ez pedig a 2mbeauty üzlete Budapesten. De van webshop is, ahol rendelhetünk is! :)

Végeredményben nekem az egyik kedvenc márkám! :)

Nektek van ilyen lakkotok? Melyik az álom színetek az Essie-től?


Nektek melyik a kedvencetek a kollekcióból?



Kövess Bloglovin-on is! :)

Follow on Bloglovin





Maria


Facebook oldal:

ASK.FM - Ha kérdésetek van, itt feltehetitek:




7 comments:

  1. 2 lakkom van de imàdom.az ecsetuk tokèletes.
    nekem a neonos szinek bejonnek de a koromàpolokat sem vetnèm meg :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én egy üzletet is elfogadnék :"D Annyira kedvelem ezt a márkát.

      Delete
  2. Nekem Mesmerize szín van meg a szín van meg és nagyon szeretem. :)Az a kép,ha én oda beszabadulnék és nem lenne korlát...Sára

    ReplyDelete
    Replies
    1. Az mennyire gyönyörű kék lakk <3 YAY! :)

      Delete
  3. Bahama mama tetszik, kapásból ez az első, ami eszembe jut, pedig múltkor egyik este, elég sokat tanulmányoztam a webshopot, kiírtam egy majdani lehetséges rendelést:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Óóóó, a Bahama mama.. Az tényleg csodálatos! :) Arról még teszt is készült a blogra! :) Megunhatatlan!

      http://mariasnail.blogspot.hu/2013/01/25-essie-bahama-mama-609.html

      Delete
  4. Egy álmom válna valóra, ha lenne egy Essie lakkom!

    ReplyDelete