10 April 2013

102. Nude Flower

A mai napra egy laza bejegyzéssel készültem, ugyanis totál nullán vagyok energiaügyileg. A gyakorlatomon a mai nap volt a leghúzósabb, ráadásul hangom sincsen már, de ezt ti nem érzékelhetitek. :D Még szerencse.... :D Szóval. Hétvégén készítettem egy hirtelen ötletből kibontakozó manikűrt, és azt szeretném most bemutatni. A cím csak úgy jött, próbáltam összekombinálni azt, amit látok.



Az alapkoncepcióm  az volt, hogy a nude körömlakkot feldobjam valamilyen kis mintával, valami jó élénk színnel. Így 4 körmömre felvittem a szolidabb árnyalatot, majd jöhetett a "vadulás". Az erőteljesebb színem egy pinkes pirosas korallos meghatározhatatlan szín, a képeken kicsit másmilyen, mint ahogy én látom, de ennek az is lehet az oka, hogy nem napfényben készültek a képek. Na de majd a tesztnél! :) 




Miután az alapszínem megszáradtak egy lapos ferdén vágott ecsettel vittem fel a mintákat. Engem kicsit IKEA-s ágyneműhuzatra emlékeztet néha, de nagyon üde, és tavaszias az összkép. :)
A felhasznált lakkok közül a nude árnyalatot árulom el egyelőre: Essence Nude Glam - Cookies & Cream. A másik szín egy Sally Hansen lakk, de erről majd később. :)

Nektek hogy tetszik a mai manikűr? Érzitek már a tavaszt? :)


Follow on Bloglovin



Maria


Facebook oldal:

ASK.FM - Ha kérdésetek van, itt feltehetitek:

6 comments:

  1. Ó szegénykém ,jobbulást. :)Tetszik a körmöd.Én ma váltottam ki a Manhatten-es csomagot,de Egomban nem tudtam,mert ott már elfogyott.Sára

    ReplyDelete
  2. Nagyon tetszik, tök ügyes vagy :]

    ReplyDelete