11 April 2013

103. Lovely Must Have - Nr 1 Optimistic

Tegnap amennyire nem volt energiám, ma annál több van! :) A gyakorlatom is szuper volt, és a nap is annyira süt nálunk, hogy kb 20 fok a hőmérséklet. Egészen egyszerűen imádom! Tegnap is egész jó idő volt már, de most.... Így a körmeimet egy igazán vidám és élénk színnel dobtam fel.

Lovely Must Have - Nr 1 Optimistic



Hosszabb tesztelés előtt készítem ezt a bejegyzést, mivel most fog megváltozni a felhozatal a Lovely háza táján, így akinek még megtetszik, és még van, 129 Ft-ért még megkaparinthatja. 
Egy kis vallomás: életem első Lovely lakkja. Soha nem volt még ilyen lakkom, mindig csak nézegettem őket, de nem éreztem késztetést, hogy megvásároljam. Viszont ahogy nézegettem a swatchokat, egyre jobban megtetszett pár szín, köztük ez is. A többit remélem meg tudom még szerezni. :D
A külsőségek: 9 ml lakk egy aranyos kicsi üvegben. Nem a legletisztultabb külső gazdája, de sebaj, nem vészes. Az ecset elég kicsi, mármint a kupakja, a többi kerek, a szokásos. Könnyen lehet vele dolgozni. Az állaggal is elégedett vagyok, nem túl folyós, de nem is túl sűrű, könnyen és egyszerűen lehet velük dolgozni.

Jöjjön az a csodás szín:



Napfényben és árnyékban is készítettem nektek felvételeket, hogy minden oldaláról megismerhessétek. Az alapszín egy nagyon szép korall és narancs egyveleg. Ebben van rengeteg kis arany (és szerintem narancs) pelyhecske. Ez azonban nem csak az üvegben látszódik, hanem a körmökön is, ami külön öröm, ugyanis ez miatt tetszett meg igazán ez a kis lakkocska. Tényleg pinduri :D



A körmeimen két réteg van, ami egész jól fed, bár néha ha nagyon bele akarok kötni, akkor egy picit átlátszik a körömvég. De nem idegesítő. Azonban ha ez probléma lenne, az sem okozna nagy fejtörést, jönne még egy réteg. A száradás miatt ez nem gond, átlagos idő alatt nagyon fényesre és csillogóra szárad.
Ez alapján még bátrabban ugrok neki a Rossmannak, és még beszerzek pár szép színt. :)

Mi a véleményetek erről a színről/márkáról? Melyik a kedvenc árnyalatotok?


Follow on Bloglovin



Maria


Facebook oldal:

ASK.FM - Ha kérdésetek van, itt feltehetitek:

7 comments:

  1. Hú,jó élénk!!:)
    Nem volt még ilyen típusú Lovely lakkom. Tervbe van, hogy a hétvégén beszerzek egyet az akciósak közül.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, nagyon élénk! :) Mindenképpen nézz körül, most sikerült a 3-ból, amit még kinéztem kettőt hazahozni. :D

      Delete
  2. nagyon hasonlit az egyik nicole lakkomra :)

    ReplyDelete
  3. Nagyon vibráló vidám színe van, de magamon nem tudnám elképzelni. =)

    ReplyDelete
  4. Úgy magában nem tetszett, de Rajtad igen :]

    ReplyDelete
  5. Nekem is a pelyhekkel tetszik a leginkább :)

    ReplyDelete