12 April 2013

104. Áprilisi HAUL

Igaz, még április vége messze van (ráadásul a Glamour-napok is most jönnek, már el is kezdődött), de most a nagy akciók áradatában engedtem a csábításnak, és vettem pár szépséget meglehetősen kedvező áron. Szerintem egyedül egy Aden lakkot vettem teljes áron.... :D


Megpróbálom jól belőni a színeket, használnom kell hozzá az online katalógust, mivel a számok elbújtak, vagy meglógtak. 

1. Aden C. - 35 Wild Ocean: A színmeghatározás jönne, de bajban vagyok. Vad óceán... Na igen, vagy kék, vagy zöld a tenger/óceán, mindenki ismeri ezt a "vitaforrást". Szerintem helyzettől függ. :D Én zöldesnek látom inkább azt a körömlakkot, de a katalógusban a kékek között szerepel. Tehát egy sötétkékeszöld alapban van sok-sok mikrocsillám. Ősszel/télen tökéletes lesz! :)

2. Aden C. - 94 Green Apple: Na itt ilyen probléma nincsen. Ez határozottan egy neon zöld szín. Imádom! Nyári nagy kedvencem lesz! :)

3. Aden C. - 30 Sparkling Blue: Edina blogján láttam hasonló színt, egy másik márkától, akciós is volt ez a lakk, így gondoltam teszek egy próbát, mert ha hasonló színű, akkor imádni fogom (remélem) jó pár hónap múlva. Kékes alap van megtömve ezüstös csillámokkal.


A Lovely háza táján is extra és kihagyhatatlan akciók vannak. Tegnap már említettem, hogy még van pár szín, amit meg akarok szerezni. Kettőt tegnap sikerült is 129 Ft-ért. Még van pár, amire fáj a fogam.

4. Lovely Moulin Rouge - Nr 5: Már mindenkinek a fülén folynak ki ezek a lakkok, de ez annyira különleges... :) Bíboros alapban van rengeteg arany és sötét rózsaszín csillám. Nagyon tetszik így üvegben, remélem felkenve is nagyon szép lesz! 

5. Lovely Moulin Rouge - Nr 20: Na ez volt az, amit a kollekció leges legeleje óta nézegetek. Mindig is nagyon tetszett, de sosem vettem meg. Tegnap pedig imádkozva futottam az üzletbe, hogy legyen még belőle . Ennyiért bőven megéri. És ott volt... Ez az egy darabka. :D Ja, igen. Színtelen alapban van sok-sok piros csillám. :D


Jöjjenek a nagy kedvencek, az Astor körömlakkok... :)

6. Astor - 875 Electric Blue: Ennél a márkánál is nagy akciók vannak, így a legtöbb ilyen lakkot most 600 Ft-ért vehetjük meg. Szerintem teljesen megéri, főleg azért a minőségért, amit ezzel kapunk. Nem sokkal drágább így, mint egy Essence lakk, több is, és ezerszer jobb. Megéri. Ez pedig egy tökéletes erőteljes kék, ami minden évszakban remekelhet.

7. Astor Fashion Studio - 114: Volt egy hasonló barackos színű lakkom az Essence-től, de az nagyon hamar beszáradt, ami miatt fájt a szívem, de ezzel kárpótoltam magam. Igaz, nagyon figyelmetlen voltam, mert a Fruity Scent állványon volt, és egy kellemes barack illatra számítottam, itthon pedig rájöttem, hogy csak körömlakk illat van. 


Végül pedig egy vegyes kép.

8. Sally Hansen CSM - 540 Frutti Petutie: Nagy meglepetésemre múlt héten felfedeztem a DM üzletben, hogy Sally Hansen körömlakkokat is árusítanak. Azonnal körbenézelődtem, minden előzetes ismeret nélkül. Mondjuk ez így konkrétan nem igaz, mert szintén Edina oldalán már láttam egyet, amiről nem volt extra jó vélemény. De puding próbája az evés. A színe sokkal élénkebb, mint a képen, brutális pink-ciklámen-korall keverék. Ehhez is szerencsésen, kedvezményesen jutottam hozzá.

9. L'oréal - 807 Majestic Green: Imádom ezt a körömlakkot, és most, hogy néhány kedvezményesebb áron van, gondoltam bevállalom ezt a zöldet. Egyelőre imádjuk egymást, remélem ez így is marad.

Nektek melyik tetszik a legjobban? Miről jöjjön teszt?

Follow on Bloglovin



Maria


Facebook oldal:

ASK.FM - Ha kérdésetek van, itt feltehetitek:

11 comments:

  1. Nagyon jókat vettél! :)
    Én a kék Atorra és a zöld L'Oeralra volnék leginkább kíváncsi! :))

    ReplyDelete
  2. Az az Astor "barackos" nekem is megvan, de nagy csalódás, csíkozódik, egy rétegben ronda. A Sally H. lakkokat én is néztem, de itt a blogokon inkább negatív vélemények vannak (kivéve az ajándékba kaptam a Cotytól féle bloggerináknál, akik nem húzzák le ezért).

    ReplyDelete
    Replies
    1. A margarétán nekem nem volt gond az Astorral, majd a körmömön kiderül mi lesz, remélem ez rendben van. :) Azt viszont sajnálom, hogy neked nem vált be :(
      Sally Hansen-ről annyi elárulok, hogy nekem pozitív véleményem van. :) Majd a tesztnél kiderül!

      Delete
  3. Electric blue. <3 Imádom. =)

    ReplyDelete
  4. Mindegyik szép, de az ötös és a hatos a kedvenceim. Bár nekem egész életemben összesen nem volt ennyi körömlakkom. :D

    ReplyDelete
  5. Ugyanez a kék Astor megvan Nekem is. Egy álom. Egy ááálom <3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én egyelőre csak margarétán használtam, de szerelem <3 :)

      Delete
  6. A Sparkling Blue nekem is megvan, de jó hogy láttam ezt a posztot mert el is feledkeztem róla és még nem is használtam....így legalább előkeresem. A zöld L'oreal is izgalmas!

    ReplyDelete