30 April 2013

117. Orly - Androgynie, Lola, Entourage


Mielőtt jönnének a bejegyzések a szülinapi körömlakkokról (és még arról a sokról, amivel adós vagyok…), bemutatok nektek egyszerre HÁROM Orly mini lakkot, amit Szandi barátnőm vett magának, amikor itt járt nálunk a Perfect Nails területi képviselője. Ez után felajánlotta, hogy készíthetnék róluk egy bejegyzést. Mondhattam neki nemet? :D Természetesen nem, így a mai posztom főszereplői:

Androgynie, Lola, Entourage


Mindegyik csodálatos színű, nekem a fekete és a bordó tetszik nagyon, miután befejeztük a tesztelést, ez a kettő lett a körmeimen. :) A mini körömlakkok egyébként a honlapon 950 Ft-ba kerülnek, és 5,3 ml az űrtartalmuk.

Orly – Androgynie



Imádom, annyira tökéletes. Fekete alapban látunk rengeteg arany-holo-ezüst kicsi kör alakú csillámot, ezen kívül sok-sok hatszögletű kék-zöld-bronz-lila-színváltós glittert. Az alap szín egy kicsit áttetsző, de 2 rétegben rendesen fed. Egyébként a 18 ml-es változat most le van árazva, szóval aki szerelembe esett, hajrá! :)

Orly – Lola



Egy igazi neon pink lakk. Napsütésben egyszerűen ragyog. Semmi csillám, száradás után teljesen csillogóra szárad. Ha ügyesek vagyunk, akár egy rétegben is nagyon jól fed, de azért én kettőt használtam. Egyébként nagyon hasonlít a Sally Hansen – Frutti Petutie lakkra.

Orly – Entourage



Szintén hatalmas nagy szerelem! Bordó alapban van rengeteg kör alakú apró pink csillám és sok-sok négyzet alakú ezüst glitter. Hihetetlen jól mutat a körmökön. Akár két rétegben is imádni való, bár így még átlátszik, ajánlom a 3-at. Egy rétegben fedőlakként is tökéletesen mutat, már kipróbáltam máson. :D



Szegény Szandi nem sejthette, mikor felajánlotta a tesztelést, hogy ezután az összes körmömre fel akarom vinni a bordót. Később még a pinkkel is kifestettem más körmét, kombinálva az Entourage lakkal.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Follow on Bloglovin



Maria


Facebook oldal:

ASK.FM - Ha kérdésetek van, itt feltehetitek:

10 comments:

  1. egyértelműen a fekete a kedvenc *_*

    ReplyDelete
  2. Nagyon szép mind, talán legjobban a Lola :)

    ReplyDelete
  3. gyönyörű mind :)
    Nekem a rózsaszín ( Lola ) és a fekete ( Androgynie ) nagyon tetszik :)

    ReplyDelete
  4. Ági: Nekem is! :)

    M.: Nekem is nagyon tetszik, azon is gondolkodok, hogy megrendelem a 18 ml-set :D

    Elíz, zoo99: Tényleg nagyon szép a Lola! :)

    Ani: Élőben is tökéletesek! :)

    ReplyDelete
  5. nem tudok választani egyébként, hogy melyikkel lakkozzak először..:D

    ReplyDelete