4 April 2013

97. Kedvenc külföldi bloggerek / My favourite Nail polish bloggers part 1

Már régóta érett bennem, hogy írjak nektek erről egy posztot, majd ask.fm-en jött egy olyan kérdés, hogy melyek a kedvenc körmös blogjaim. Szóval most összegyűjtöttem a KÜLFÖLDI kedvenceket... Igyekszem nem bő lére ereszteni a bejegyzésemet, de tényleg van jó pár kedvenc. :) Kezdjük az egyik legismertebb körmös bloggal... Nyilván a legtöbben már találkoztatok a munkáival, de őt nem hagyhatom ki. 

Pshiiit

Ő egy francia lány, aki mindig tökéletes bejegyzéseket tesz közzé. Egyszerűen imádom, mindig nézelődök a honlapján, és nagyon inspirálóan hat rám. Talán ő áll hozzám a legközelebb minták és színek terén is. Nagyon változatos a felhozatal, amit kínál nekünk. E mellé a legtöbb nail art-os bejegyzéséhez tartozik egy kis tutorial, aminek a segítségével még könnyebben tudjuk reprodukálni a munkáit. Ráadásul saját webshopja is van már.
Pshiiit képek:




Bee Polished

Bee egy amerikai lány, aki jogot tanul, de imádja a manikűröket. Ő még nem annyira ismert, de én nagyon kedvelem a munkáit. Mindig aranyos és jó manikat láthatunk nála. Változatos, és sokszínű! :)
Bee munkái:




Nails by Kayla Shevonne

Kayla egy kanadai lány (mindig olyan érzésem van, mintha európai lenne, ne kérdezzétek miért...), akit a legelsők között követek itt blogspoton. Kriminológiát, szociológiát, pszichológiát is tanult, de neki is nagy szenvedélye a körömlakkozás, így pár éve elvégzett egy műkörmös tanfolyamot is, ami meglátszik a munkáin. Ő tőle olvasok nagyon sokat a blog vezetéséről, stb, így nagy segítséget ad nekem! :) Imádom! :)
Kayla munkái:





Ez volt az első rész. Tervezek többet is, ahol még több tehetséges bloggert mutatok meg nektek, akiket követek, és akik által inspirálódok.

Nektek ki a kedvencetek? Ismeritek ezt a 3 blogot?

Follow on Bloglovin



Maria


Facebook oldal:

ASK.FM - Ha kérdésetek van, itt feltehetitek:

4 comments:

  1. Beet nem ismertem. :) De ezentúl nézelődöm nála is. :)
    Hú, nekem sok külföldi kedvencem van! Sammy, Jane (Nailside), Nailedit blog, Tartofraises, MissAdelinne... és még biztos sokan mások is, akik hirtelen nem jutnak az eszembe.^^ Ja és igen, Kayla nálam is nagy favorit. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem is sok-sok külföldi van még a követési listámon, szóval lesz még ilyen poszt, remélem kedvelni fogjátok! :)

      Delete
  2. Eddig csak Psiiit blogját ismertm, de a másik kettőt is követni fogom szerintem, nagyon tetszenek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Remélem fogok majd még új embereket mutatni a többi posztban is! :)

      Delete