10 September 2013

215. Golden Rose Jolly Jewels - 10

Már kb ezer éve megvan ez a körömlakk, még akkor rendeltem, amikor a többit, de akkor valamiért elmaradt a bemutatása. De most újra itt vannak a borús napok, így ezekre pont megfelelő! 

Golden Rose Jolly Jewels - 10Íme a kis "drágaság". Már üvegben is igazán különleges. Nagyon-nagyon világos szürke alap lett telerakva kisebb fekete és nagyobb pirosas hatszögletű glitterekkel. Szerencsére nem spóroltak vele, de majd a körmökön kiderül mennyi is az annyi. 
Az üvegben mindebből 11 ml van, így jó ideig elég lesz, legalábbis nekem. Az ecsetével könnyen lehet dolgozni, és még kézre is áll. Felkenve igazi BUMM! hatás érvényesül. Egyszerűen tényleg annyira különleges ez az összeállítás, és annyira egyedi... Rengeteg csillámot visz fel az ecset, igaz ez lemosásnál nem túl baráti, de erre (is :D) találták fel az alufóliát. A képeken egyébként két rétegben szerepel, nem is szükséges a 3. Nekem legalábbis nem látszódik át a körömvég. Fedőlakk azért szükséges, kicsit hajlamosak a csillámok arra, hogy kikandikáljanak. Így viszont egy csodaszép eredményt kapunk, amit eddig mindenki csak dicsért. :) Mióta megvan nem igazán tudok betelni vele... Mintha egy nagy tál krémes mákos epres pudingunk lenne. :D

Nektek hogy tetszik ez a körömlakk? Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest13 comments:

 1. Ez csodás, már akkor is imádtam amikor Netti blogján láttam róla swatchot és most is megdobogtatta a szívem. A legszebb a Jolly Jewels kollekcióból szerintem.

  ReplyDelete
 2. Óriási ez a lakk. Nagy kedvenc! :)

  ReplyDelete
 3. Nagyon tetszik ! Habár a többi Jolly Jewels is a szívem csücske :)

  azalanyblogja.blogspot.hu

  ReplyDelete
 4. tényleg nagyon szép,főleg a piros glitterek teszik egyedivé

  ReplyDelete
 5. Lora: Azt sejtettem! ;)

  Glitterfinger Lexa: Én is ott láttam először, akkor lángolt fel a szerelem. :)

  Az a Lány: Nekem is! :)

  ReplyDelete
 6. Húú nagyon jó!!!

  ReplyDelete
 7. Imádom ezt a lakkot, és Neked különösen jól áll! :-)

  ReplyDelete
 8. A mákos lakkok nem annyira jönnek be :D a mákszemek nélkül jobban tetszene :)

  ReplyDelete
 9. nagyon bejövős:))

  www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

  ReplyDelete