29 September 2013

226. Nail Club - Csipke és Kaviár

Ezen a csodás napsütéses, ám annál inkább csípős szeles napon egy igazán kifinomult témával érkezünk a lányokkal. Mivel előre meg vannak beszélve miről alkotunk, így mindig van időnk agyalni a következő munkánkon (ettől függetlenül én szinte mindig az utolsó pillanatban váltok, és homlok egyenest mást csinálok, mint amit elképzeltem), ehhez is volt egy ötletem, de tegnap este ismét megváltozott.

Csipke és Kaviár


Megint választhattunk, hogy melyikkel szeretnénk előállni. Mivel csipkém sajnos nincsen itt, csak egy kis tégely díszítő kaviár, így nem is igazán volt más lehetőségem. Tegnap esti lazulásom eredménye az volt, hogy beugrott a tökéletes ötlet, így nem is haboztam tovább, egyszerűen leültem, és addig fel nem álltam, amíg ezt meg nem alkottam:


Kivételesen nem tudom nektek azt írni, hogy pikk-pakk meg tudjátok ti is csinálni, mivel ehhez sok idő kell, és még több türelem. :D De a végeredmény szerintem teljesen megéri. Ezeket a gyöngyöket még a Golden Rose-os rendelésemhez kaptam ajándékba egy fedőlakkal együtt. Otthon van többféle nagyobb kiszerelésben is, de azokat nem hoztam magammal. Az alap színem egy Essie, méghozzá az Island Hoping. Ami a legtöbb időt elveszi, az az egyenként rakosgatása a kis gyöngyöknek. Mint látjátok a hüvelykujjamnál meg is untam, és ott is mindenhova került. A célom az volt, hogy különböző mintákat alkossak meg, de mégis egyben legyen az egész. Szerintem ez azért sikerült is. :)

Hogy tetszik nektek ez a NC-os munkám? 


Nézzétek meg a többiekét is:Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest
12 comments:

 1. brutál szép! nagyon tetszik :)

  ReplyDelete
 2. Ez valami csoda *.* Nagyon ügyes vagy! :) Imádom!

  ReplyDelete
 3. ♥¸♥¸♥¸ álomszép ♥¸♥¸♥¸

  ReplyDelete
 4. Hát ez gyönyörű, kis műremek, de hogy nekem nem lenne hozzá türelmem, az tuti. Meg ilyen szépet sem tudok.

  ReplyDelete
 5. Na így tetszik a kaviár, de hogy türelmem nem lenne ehhez, az is tuti! :D

  ReplyDelete
 6. Hát neked aztán van türelmed :D

  ReplyDelete
 7. Azta, mekkora türelem kellett hozzá, le a kalappal, szuper lett!

  ReplyDelete
 8. Lilla, Illus, Nail Judit, Manna, Moon Angel: Köszönöm! :)

  Audrey80: Biztosan menne, csak tényleg ehhez le kell ülni, és jó pár percet rászánni. :D

  CRaPTRaSH: Na, lassan kezdem azt hinni, hogy úgy lakkozok, hogy ami eddig nem tetszett neked, az így igen. :D Ez pozitívum. :)

  Zsozsó: A hüvelykujjamnál azért már elfogyott. :D

  Vattacukor, djkaty, Réka: Köszi! :)

  ReplyDelete