5 November 2013

251. IsaDora - 771 Little Sparrow + BPS Nail art Stickers Elegante Black Lace #1540

A múlt heti Halloween Week miatt pár bejegyzéssel egy kicsit lemaradtam, így a héten igyekszem minél több mindenről hozni teszteket, képeket, és a véleményemet. Mára így esett egy csodás őszi lakk, és hozzá egy még szebb körömmatrica. 

IsaDora - 771 Little Sparrow + BPS Nail art Stickers Elegante Black Lace #1540


Elsőként nézzük a körömlakkot. Ez a szín az idei őszi kollekcióban található meg minden egyes Douglas parfümériában. A színe már az üvegben is egész szép, és elegáns, felkenés után sem kell ebben csalódnunk. Behatározni nem annyira egyszerű, mert fényviszonytól is függ, de én a nude és a taupe közé tenném. A külső dolgokról ismét csak áradozni tudok, főleg az ecsetről, tényleg nem létezik ennél jobb. Akárhányszor IsaDora lakkot használok, még nem volt szükségem utólag korrigálásra.


A másik főszereplőnk ez a csodás körömmatrica. Őszintén bevallom, hogy még SOHA nem használtam, így mikor megláttam, gondoltam teszek vele egy próbát. A Born Pretty Store fel is adta, és pár héten belül már bonthattam a csomagomat. Még a kezemben sem volt ilyen, így rettentő kíváncsi lettem. A képen látható papírban érkezik, abban van egy műanyag csomagolás, és abban vannak a matricák egy papírra ragasztva (egyenként). Nos, más termékekkel nincsen tapasztalatom, de ez tökéletes! :) Hihetetlen jó anyagból van, könnyen le lehet szedni a papírról, nagyon jól rá lehet illeszteni a körmökre. Mivel nekem kicsik, és keskenyek, így kellett vágnom, de erre számítottam is. A végén a felesleget egy reszelő/olló segítségével le tudjátok szedni, majd fedőlakkal fixálhatjátok.
De végre jöjjenek bevetés közben!A körömlakk már két rétegben tökéletesen fed, extra gyorsan megszáradt, így a matricát már hamar rá tudtam applikálni. Egyébként nem kell a matrica alá semmit tenni, mivel öntapadós. Az összhatás nekem naaaaaaaagyon tetszik! Imádom ezeket a matricákat, szerintem a legtöbb lakkon jól is mutatnak. :) Viszont az IsaDora lakkhoz szerintem van egy nagyon hasonlóm, már találkozhattatok is vele itt, de majd készítek egy összehasonlítós bejegyzést is, így alá tudom támasztani vagy megcáfolni a feltételezésemet. :)

A matricát, mint említettem, a Born Pretty Store oldaláról tudjátok megrendelni, most ráadásul akciós (link a lenti címnél). Összesen 16 mintában érhető el, így mindenki megtalálhatja a magának valót. Ha több dolgot rendeltek, és van köztük olyan, amire nincsen akció, használhatjátok a lenti kódot, így 10%-kal kevesebbet kell majd fizetnetek. :)

12pcs Nail Art Stickers Elegant Black Lace Flowers Nail DecorationNektek hogy tetszik ez a párosítás? És külön-külön?
Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest
12 comments:

 1. Nem egy Essie lakkod néz ki így? Mert nekem ez ugrott be elsőre, mikor megláttam a képeket, de nem tudom, nálad láttam-e. Nekem ez a szín önmagában nem tetszik, de a matricával nagyon elegáns.

  ReplyDelete
 2. Nagyon jól néz ki, a lakknak nagyon bejön a színe, matrica nélkül is, de matrica is igen szép :)

  ReplyDelete
 3. Gyönyörű széép :) A matricával meg csodaszéép :D
  Amúgy ez a lakk hasonlít a Essence Nude Glam 05 Café Olé -ra

  http://mazsolavilag.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 4. A lakk nem igazán tetszik, de a matrica nagyon szééép!!

  ReplyDelete
 5. Ez nem az én színem...kőszín. De matricával szép, és igen, láttam már nálad ezt a színt :)

  ReplyDelete
 6. Nyaaa, ilyen matrica kell, nagyon szexes lenne egy vörös lakkal is *-* :DD

  ReplyDelete
 7. Óóóóhh, egek - ez a szürke így együtt a csipkés fóliával...baromi jó lett, egyszerűen tökéletes! Én is most rendeltem hasonlatos színű lakkot, már alig várom. Szerintem ez a decens szín bármivel feldobva ( csipke, csillám, kontraszt ) zseniális.

  ReplyDelete
 8. Hmm jól néz ki ez a lakk meg ez a matrica! :) Tetszik, hogy "átlátszó" a matrica, ilyet szívesen kipróbálnék :)

  ReplyDelete
 9. M.: Nekem is nagyon tetszenek együtt! :)

  Zsozsó Sakklakk: Igen, egy Essie lakkra hasonlít! ;)

  FranCiiska: Majd hozom a többi változatot, így válogatni is tudsz a lakkok között! :D

  Dii: Igen! *-*

  Style Mazsola: Azt sajnos nem ismerem, de lehet jó alternatíva, ha valaki az olcsóbb megoldást keresi. :)

  Gabica: Ez egy eléggé megosztó szín, így nem csodálkozok ezen. :)

  Glitterfinger Lexa: Köszi:)

  Audrey80: Majd jön az összehasonlítás ;) Tényleg kőszín... :D

  Ingrid: Majd jön azzal is! :)

  Lakk Matt: Igen, az a jó ebben a lakkban, hogy bármit hozzátehetsz, jól mutat. :)

  Elíz: Tényleg nagyon jó, csak ajánlani tudom! :)

  ReplyDelete