27 February 2014

317. Spring Wishlist

Mai napra gondoltam olyan bejegyzéssel készülök nektek, amelyben bemutatom, milyen körömlakkok szerepelnek a mostani kívánságlistám legtetején. Igyekeztem szűkíteni a kört, nem szeretnék túl telhetetlennek tűnni, de tudjátok hogy van ez... Annyi szépséggel állnak elő, hogy nem lehet nem szeretni, és akarni őket.

Spring Wishlist


A bemutatót márkák szerint fogom csoportba osztani számotokra, így valószínűleg jobban nyomon követhető, és én is tisztábban látom legalább. Színek tekintetében nem mindig maradtam meg azoknál, amiket ebben az évszakban elvárnánk, viszont ilyenkor van a szülinapom is, így bátrabban szemezgetek, hogy mivel lepjem meg magamat. Kezdjük is akkor a mustrát!

Barry M

Kingsland Road, Atlantic Road, Prickly Pear, Lychee, Blue Grape

Ezzel a márkával eddig barátságos a viszonyunk, bár volt olyan körömlakkja, ami annyira nem jött be, de erről olvashattatok is. A texturált lakkok közül ezek a matt színek tetszettek meg nagyon, kettőt már beszereztem, most őket vadászom éppen. Tavaszra mindegyik tökéletes! :) A Gelly Hí Shine kollekcióról eddig csak jókat olvastam, már nálam is van egy (plusz kettő úton), így majd én is tesztelem őket. 

China Glaze

Petal To The Metal, Neon & On & On, That's Shore Bright, Bottoms Up, At Vase Value

A márkáról alkotott véleményemmel tisztában vagytok. Az átlag minőség hihetetlen jó, viszont vannak köztük csapnivalóak is. Na a kiválasztottjaimról ez a hír járja, de annyira csodálatos mind egytől egyig, hogy őszintén szólva ez engem nem érdekel. Inkább megküzdök velük, és bámulom azt a színt, amit a körmeimre varázsoltak. Most így elnézve egymás mellett eléggé hasonlítanak, de swatchok alapján vannak különbségek. Szerencsére... :D Amúgy az idei tavaszi kollekcióból már kettő úton van, a napokban meg kell érkeznie, és a Sea Goddess kiadásból is választottam már egyet. 

Models Own

Turquoise Gloss, Cornflower Gleam, Coral Glaze, Blue Gint

Nagyon-nagyon meg kellett erőltetnem magam, hogy csak ennyi színt válasszak ki a kollekcióból. Gyakorlatilag bármelyiket elfogadnám, de tekintettel voltam a pénztárcám véges lehetőségeire, és arra is, hogy ne legyek annyira telhetetlen. Persze nem garantálom, hogy 1-2 még nem kerül a kosárkába, ha egyszer megindulok. :)

Picture Polish


Végére hagytam a legszebbeket. *-* Ők azok, akiket születésnapomra mindenképpen meg szeretnék rendelni, de addig még bőven van gyűjtögetnivalóm. Az első és az utolsó ráadásul a legújabbak közül került ki, bár ott konkrétan mindegyiket megvenném... :D Persze ettől a márkától több termék is szóba kerülhet még de ezeket szeretném mindenképpen. A miértjét gondolom nem kell magyarázni. :)

Nektek melyek az idei tavasz kívánságlistás darabjai?


Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 



4 comments:

  1. Öööö, csak ennyi? :D
    Azok a rózsaszínek nekem is bejönnek, most pasztelles hangulatban vagyok :)
    Egyelőre nincs kívánságlistám, mert nagy a készlet, szerencsére most 4 lakkom is el fog fogyni, szóval majd pótolom és mással fogok lakkokat vetetni magamnak :)

    ReplyDelete
  2. nagyon jó lista. :) a neon&on&on nekem megvan, nagyon szép színe van, imádom, viszont hamar pattogzani kezd, és eléggé csíkoz (szóval fedőlakk muszáj rá, hogy kiegyenlítse a dolgokat). viszont nem akarlak lebeszélni róla, mert tényleg nagyon szép. :)

    ReplyDelete
  3. Hűha mennyi szépség :) én csak homok lakkokat szeretnék venni, azokat is a GR-tól, de míg nem járok Bp.-en, addig ez várat magára :)

    ReplyDelete
  4. Audrey80: Nem tudtam mit csinálni... :D Nyilván egy idő után sikerül magam lebeszélni pár darabról, viszont most 5 olyat is kiválasztottam, és megrendeltem,a melyekre régóta vágyom. :) Ja, és a te taktikád is jó. ;D

    Lilla: Igen, olvastam ilyeneket róla én is. :( De nem tudtam nemet mondani a színre. :D Amúgy is egy-egy napig viselem őket, így nem probléma. :)

    Elíz: Ne is említsed őket! :D Alig várom, hogy újra a közelükben legyek. :D

    ReplyDelete