25 March 2014

332. Mavala - 180 Candy Floss

Még ősszel lehetőségem volt arra, hogy a királynő fodrászához látogassak. Nyilván bárki betérhet hozzá, aki megfizetheti (én csak várakoztam), de számomra ez akkor is nagyon nagy élmény volt Elvégre egy elég híres hajszobrászról beszélünk. Aztán olvasgatás közben megakadt a szemem a körömlakkokon. Nem is én lennék, ha nem választottam volna egyet. Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy egy igazán hercegnős kis színt választok magamnak. Ma ő kerül bemutatásra. 

Mavala - 180 Candy Floss


Maga a Mavala márka egyébként nem számít akkora különlegességnek, ugyanis több drogériában is fellelhető. Eddig mindenhol 5 euró-ért láttam, ami nem minden esetben éri meg egy 5 ml-es körömlakkért, de most nem kellett csalódni. 
Maga a szín egy halvány rózsaszínes mályvás árnyalat, amiben nagyon halványan megcsillan egy kis gyöngyházas csillám. Persze nem a nagyiféle, hanem egy igazán elegáns, finom csillogást kölcsönöz viselőjének. 



Krém finise ellenére már két rétegben is nagyon szépen fedett, igaz, egy kicsit vastagabban vittem fel a másodikat. Ha vékonyan lakkozunk, akkor lehet elkél a harmadik is. Azt a kis csillogást sajnos nem tudtam megörökíteni, de napfényben nagyon szépen megmutatkozik. Hasonlóan, mint az ANNY lakknál. A száradási ideje is nagyon jó egyébként, az ilyen alap elvárásokat nagyon szépen teljesítette.



Ezek mellé a remek tulajdonságok mellé ráadásul egy nagyon szép színt kapunk. Tényleg olyan kis hercegnős, babás rózsaszín, ami nem is feltűnő, így bárki tudja viselni. Ez az árnyalat ráadásul annyira nőies viselet, hogy a virágok maguktól a kezünkbe ugranak. :D

Összességében meg vagyok elégedve ezzel a lakkocskával, és nem bántam meg, hogy egy ilyen emléket hozztam magammal. Lassan már hagyománnyá növi ki magát, hogy mindenhol egy-egy lakkot vásárolok (vagy többet....).




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 



4 comments:

  1. Tetszik a színe, nagyon kis cuki lakk :)

    ReplyDelete
  2. Ez biza tenyleg hercegnoies arnyalat, de nagyon szep es gyenged!

    ReplyDelete
  3. Tényleg gyönyörű cukorkaszíne van! :)

    ReplyDelete
  4. Nekem van egy Mavala lakkom, egy pasztell citromsárga, de négy rétegben is alig teljesít! Utàlom, a fedése gyatra, a száradási ideje ebből adódóan kritikán aluli. :(

    ReplyDelete