6 May 2014

350. Nailland Haul + pár apróság

Végre Magyarországról jelentkezek! Igazság szerint már péntek este óta itthon vagyok, viszont sejthetitek mi a helyzet ilyenkor. A legfontosabb, hogy a szeretteimmel, barátaimmal találkozzak. Tehát a napjaim megállás nélkül rohannak. Azonban tegnap sikerült egy kis Nailland-et is beiktatni, amire már rettenetesen vágytam! Most be is mutatom, hogy mikre sikerült lecsapni. 

Nailland Haul + pár apróság


Egy kis csalást is hoztam, ugyanis pár darabot rendeltem, a bejegyzés végén pedig olyan termékek is szerepelnek, amelyeket nem ott vásároltam, de annyira örülök nekik, hogy be kellett azokat is illesztenem. Bár gondolom ezt nem bánjátok. :) Őszintén szólva egyébként én sokkal több körömlakkra számítottam, de a végére tényleg csak azokat választottam ki, amelyekre "igazán" szükségem volt. Ki merem jelenteni, hogy a kollekciómban egyiknek sincsen párja. Kezdjünk is bele! 

piCture pOlish

Ultra Violence, Aurora, Midnite Meteor, Badass, Peacock

Végre, vééégre VÉÉÉÉÉGREEEE! :D Csak ennyit tudok mondani. Egyszerűen mikor megtudtam, hogy lesznek a Nailland-ben is, azonnal tudtam, hogy csődveszély fog fenyegetni. Lehet ez meglepő kijelentés lesz, de engem meglepett, hogy "csak" 3500 Ft körül vannak ezek a lakkok. Akárhol néztem, szállítási költséggel jóval többre jöttek ki mindig, így minden alkalommal lebeszéltem magam a rendelésről. Most viszont mehetett a bűnözés! Igaz, még minimum két árnyalatra fáj a fogam, de majd valahogy beszerzem őket. *-*

China Glaze

Iron Out The Details, Hawaiian Punch, Glimmer More, Liquid Leather

Furcsa mód ebből a márkából nem igazán terveztem vásárlást. Azt tudtam, hogy a fekete lakkjuk kell, mert abból kezdek kifogyni, de a többi nem volt tervezett. De aztán amikor felajánlja egy nagyon kedves barátnő, hogy választhatok magamnak egyet születésnapomra, aztán vásárlás végén is választhattam egyet, mert egy bizonyos összeg felett jártam, plusz ezek a csúnyácska Crinkled Chrome lakkok is akciósak, akkor azért becsúszik pár darab. :)

Zoya

Charisma, Vega, Dream, Cosmo, Carter

A Zoya-ra is ugyan úgy reagáltam, mint a piCture pOlish-ra. Olyan különleges lakkjai vannak, amikre már régóta ácsingózok. A texturált vonal engem egyenesen megbabonázott, de az "egyszerűbb" vonal is képes volt vásárlásra csábítani. Van még egy darabjuk, amit meg szeretnék szerezni, remélem amíg itthon vagyok, addig sikerülni fog. :)

Barry M

320 Foil Effect

Erről a körömlakkról már sok jót olvastam, de leginkább az érdekelt, hogy nyomdázáshoz tökéletes. Kíváncsi vagyok hogy fog beválni, mert ha tényleg annyira jó, mint sokan írják, akkor az ezüst párját is be fogom szerezni. 

MoYou


Majdnem elmentem úgy a Nailland-től, hogy egy pillantást sem vetettem a lemezekre. Pedig már egy lakkot is beszereztem hozzá. De szerencsére időben eszembe jutott, így intenzív válogatásba estem. Végül erre a Fairytale palettára jutott a választásom, amely a 03-as számot kapta.

Végül jöjjenek azok a szerzemények, amelyeket már máshonnan vásároltam.

Lovely

Rio Nr 3, Rio Nr 2, Baltic Sand Nr 6

Ha Lovely, akkor homoklakkok. Már csak a lila KELL a Rio-ból. Annyira szép képeket láttam róla, hogy igazán beleszerettem. Erre a narancsos változatra egyébként Ingrid vett rá, ugyanis 3 rétegben már ezzel is hihetetlen eredményeket lehet elértni, és csodás külsőt kap a körmünk. Elvileg. Én bízok benne, így megvettem magamnak is. 

Collistar, Claire's


Ezek a lakkok utazásom napján kerültek hozzám. A vámmentes terület előnye, hogy magasabb árkategóriájú kozmetikai termékeket is olcsóbban lehet megvásárolni. Én is bevetettem magamat a pultok soraiba, ugyanis még volt 2 órám... Lakkok közül ezt az egy Collistar-t választottam, de őt már vagy 3 hónapja nézegetem. Ha nem több. 
Ez a Claire's lakk egy meglepetés volt számomra, ugyanis a kicsi húgom várt ezzel engem. Azt hiszem már pontosan tudja mivel vehet le a lábamról. :D

Szóval egyelőre ennyi üveggel lettem gazdagabb ebben a pár napban. Remélem amíg még itthon vagyok, sikerül még egyszer eljutnom a Nailland-be, és a hőn áhított lakkokat is be tudom majd szerezni. :)



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




7 comments:

  1. Gyönyörű sok szép dolgot vettél/kaptál! Természetesen a Picture Polish és a Zoya darabok tesztjeit várom a legjobban :D

    ReplyDelete
  2. Érezd jól magad itthon :) !!!

    ReplyDelete
  3. A Badass-re nagyon kíváncsi vagyok, szerepel a kívánságlistámon :D Kíváncsi vagyok a véleményedre :) Engem a szuper holografikussága fogott meg a swatchokon, amiket láttam róla :)
    Amúgy minden nagyon szuper, ami végül a birtokodba került :)

    ReplyDelete
  4. Mennyi szépség :) Van, amit már ismerek, de ezért kíváncsian várom a teszteket :)

    ReplyDelete
  5. Gyönyörűek egytől egyig *.*

    ReplyDelete
  6. Hatás Lakk: Igyekszem velük! ;)

    Manósityak: Köszönöm! Igyekszem. :)

    FranCiiska: Akkor megpróbálom előrébb hozni a tesztjét, bár egyelőre nem érzem májusban. :D

    Audrey80: Remélem úgy is tetszeni fognak!

    Elíz: Hát még élőben milyen szépek *-*

    Klaudia Orbán: :DDDD Nem sokszor vagyok itthon, akkor viszont feltankolok. :DDDD

    ReplyDelete