30 April 2014

349. Glitter Sandwich Nail Art Step-by-step

Régóta befotóztam nektek egy olyan manikűr lépéseit, amivel szerintem hihetetlen hatásokat lehet elérni. A látványosság ellenére mégis nagyon egyszerű, és nem is kell hozzá túlzottan sok eszköz... Szóval tényleg bárki el tudja készíteni minden erőfeszítés nélkül, így akármikor Jolly Joker lehet. Nézzük is miről van szó. :)

Glitter Sandwich Nail Art Step-by-step


Íme a manikűrünk! Ugye mennyire jól néz ki? Akik szeretik a glittereket, azok most biztosan bólogatnak a kérdésemre, akik pedig nem, ők se hagyják abba az olvasást, hátha kedvet kapnak hozzá. :) Amitől nagyszerű ez a felállás az az, hogy tényleg bárhogyan lehet kombinálni. Használhatunk mindenféle színű glittereket, bármilyen más lakkokat, és az eredmény nagyszerű lesz. Nem állítom, hogy pikk-pakk készen van, mivel sok rétegről van szó, de mindenképpen megéri. Vágjunk is bele!

Eszközök, amelyekre szükségünk lesz:


1. Alaplakk (A manikűrözés már elképzelhetetlen enélkül. Megvédjük vele a körmeinket, sőt, még tápláljuk is. sima alaplakk helyett lehúzhatót is használhatunk.) 
2. Alapszín (Olyan legyen, aminek gyenge a fedése!!! Essence Nail Candies - 04 Sweets for the Sweet)
3. Glitteres fedőlakk (A glitter sandwich második alapja. ;) Golden Rose Jolly Jewels - 120)
4. Fedőlakk  (Ezzel fixáljuk a művünket.)


1. Lépés


Miután előkészítettük a körmeinek a lakkozáshoz, vigyük fel első körben az alaplakkot. Használhatunk olyat is, amelyik lehúzható, így már a lemosást is nagyon megkönnyíthetjük. Hagyjuk, amíg tökéletesen megszárad, csak akkor jöjjön a következő pontunk.

2. Lépés


Vigyünk fel egy réteget abból a körömlakkból, amit alapszínnek választottunk. Ami nagyon fontos, hogy ne legyen jó a fedése. Ilyenkor örülhetünk, ha találkoztunk már ilyen minőségű lakkal, mert akkor is tudjuk hasznosítani. Én most ezt az Essence Nail Candies félét választottam, ami alapjáraton ápoló és színkiegyenlítő hatással bír. Többféle árnylat is van a pultokon, így csillámokhoz is válogathatunk. Ezzel a barackos színnel sem lőhetünk mellé, mert ez bármelyikhez tökéletesen passzol. Ennél a lépésnél is várjuk meg, amíg teljesen megszárad a lakkunk.

3. Lépés


A glitteres fedőlakkból vigyünk fel egy réteget. Arra figyeljünk, hogy minél kevesebb színtelen alapot használjunk, azt húzzuk le az üvegnél. Ugyanis ezzel egy kicsit meggyorsíthatjuk a száradási folyamatot. Az sem annyira fontos, hogy mindenhova kerüljön csillám, ugyanis ez csak az első ilyen rétegünk. Itt is várjunk, amíg teljesen megszárad.

4. Lépés


Kenjük fel a következő réteget az alapszínünkből úgy, hogy teljesen fedje a csillámokat. Ezzel egy szép felületet fog kapni, mintha magába a lakkba lenne belekeverve a glitter. Itt is várjuk meg a teljes száradást. Szerintem egyébként egy film közbe érdemes megcsinálni ezt, ugyanis minél több a rétegünk, annál hosszabb ideig tart a száradás.

5. Lépés


Jöhet még egy réteg a csillámos fedőlakkunkból, de itt is arra kell figyelni, hogy a színtelen alapot minél jobban távolítsuk el. Itt már olyan sok glittert sem kell felvinnünk, nehogy túl zsúfolt legyen az eredmény. Sajnos itt is célszerű megvárni a száradást. Egyébként, ha nem tesszük, akkor még tovább tartana ez a folyamat, és ha reggel csináljuk meg akkor is lenyomatos lehet este...

6. Lépés


Végül jöhet ismét az alapszínünk. Itt már nem muszáj, hogy minden egyes csillámot fedjen. Mondjuk nekem úgy jobban tetszik, de így lehet fokozni a látványt. Erre mindenképpen tegyünk olyan fedőlakkot, ami gyorsan szárít, így ha esetleg siettünk, akkor is van esély arra, hogy megszáradjon. :)

Végeredmény






Íme az elkészült manikűr! Szerintem nagyon különleges, így ha már rendesen a lakkjaimhoz jutottam, akkor többféle variációt is kipróbálok. Arról pedig majd láthatok fotókat is. Egyébként nem feltétlenül kell minden körmünkre alkalmazni, arra is elég, hogy ha fel szeretnénk dobni egy-egy körmünket egy "átlagos" lakkozás mellett.

Végezetül újra hoztam egy összekapcsolt képet, amit le tudtok tölteni, és használni. 


Ha esetleg elkészítettétek, nyugodtan küldjétek el a végeredményt e-mailben!

mariasnail11@gmail.com

Jó szórkaozást! ;)



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




10 comments:

  1. Nagyon jó lett, lehet egyszer tényleg ráveszem magam :)

    ReplyDelete
  2. Már rég kiakarom próbálni, annyira nagyon tetszik. Csak még keresem a tökéletes fedő- és alaplakkot, sajnos még egyiket sem találtam meg. Néha még egy sima lakkozásra is így nehezen veszem rá magam. :(

    ReplyDelete
  3. Nagyon ötletes, kipróbálom majd!

    ReplyDelete
  4. Tökéletes! Egyszer próbáltam, de über béna lett, valószínű nem jó színeket választottam, szóval ki fogom próbálni úgy ahogy Te írtad :)

    ReplyDelete
  5. Egyszer próbáltam, de tragédia lett a vége, mert akármennyit vártam, nem száradt meg rendesen... pedig olyan jóóól néz kiiii :(

    ReplyDelete
  6. gyönyörű ez a kombináció! :)

    ReplyDelete
  7. Ó, nagyon köszönöm ezt az inspiráló bejegyzést! :)
    Végre megmutattad, hogy mihez is kezdjek a meggondolatlanul vásárolt Catrice Homok (Oyster & Champagne) lakkommal., valamint azokkal a példányaimmal, amelyek nem fednek eléggé :)
    Megyek válogatni! :D

    bandita

    ReplyDelete
  8. Ez nagyon jó, köszi, ki próbálom én is az fix! :)

    ReplyDelete
  9. Jól néz ki, egyszer ki fogom majd próbálni :)

    ReplyDelete