10 May 2014

352. 100 Happy Days - Part 3

Mintha több hónap telt volna el az előző bejegyzés óta, pedig erről szó sincsen... Rengeteg dolog történt ebben a pár napban, ami majd külön beszámolót érdemel, amint minden a helyére került. :) Addig is összegyűjtöttem a következő 25 napomat!

100 Happy Days - Part 3


Az első részt ITT tekinthetitek meg, a másodikat pedig ITT.


Day 51: Egyszerűen oda vagyok azokért a filmekért, amelyek szuperhősösek/fantasztikusak/harcosak/jóképűpasisak. :D Szóval a Thor egy ilyen. A második részéhez csak mostanában jutottam, ugyanis elfelejtettem, hogy létezik. Hát ez van, ha az embernek van dolga... :D


Day 52: Vannak különbségek Hollandia és Magyarország között, pedig kilométerben nincsenek annyira távol egymástól. Amik nekem sok más dolog mellett szembetűntek, azok az ételek. A vajazott, cukrozott, csokizott kenyér egy átlagos reggeli, tízórai vagy uzsonna. Néha nekem is ízlik. ;)


Day 53: Szerintem nem kell ehhez külön magyarázat. *-* Egészen egyszerűen csodálatos ez a fedőlakk. Nemsokára bejegyzés is érkezik róla.


Day 54: Régóta vágytam már ilyen kis kagyló alakú szegecsekre. Egyik este eszembe is jutottak, így megrendeltem ebay-ről. Meg is érkeztek. ^^


Day 55: Szeretem úgy kezdeni a napomat, hogy ilyen finomságokat egyet. Persze ez semmi extra, csak egy kis smoothie, tonhalas szendvics és kávé.


Day 56: Nagyon szeretem a guacamolet elkészíteni, és megenni is. Elég hozzá pár paradicsom, egy tejföl, egy hagyma, egy avokádó, fél lime leve, só, bors és már készen is van. :) Ha elég puha az avokádó, akkor turmixra sincsen szükségünk, villával egyszerűen összetörhetjük. 


Day 57: Szedtem magamnak egy csokor virágot. *-* Ez díszítette a szobámat. *-* <3 Tavasz <3


Day 58: Ez lett az egyik kedvenc joghurtom. Málnás sajttortás. Ami nem annyira jó, hogy ilyen hatalmas kiszerelések vannak a legtöbből, így nem nagyon merek kísérletezni.


Day 59: Összeszedtem minden kedvezmény a Body Shop-ba, és amire csak szükségem volt, felvásároltam. :D Így ez a csomag összesen 30 euróba került. ^^


Day 60: Még mindig nagyon cukik. <3


Day 61: Az IsaDora Bon Bon árnyalata annyira szép, és olyannyira tetszett nekem, hogy egy külön napot is megérdemelt. 


Day 62: Jajj, a kicsi Jerry. Annyira aranyos kis keverék, olyan kis puha, és egyszerűen csak cuki. 


Day 63: A sok-sok pakolás mellett nem igazán volt időm a körmeimmel foglalkozni. Ekkor végre sikerült leülnöm, és rendbe raknom a körmeim. 


Day 64: Ezen a napon volt a 23. születésnapom. Köszönök szépen minden ajándékot, és kedvességet. Nem gondoltam, hogy ennyire jól fog sikerülni. :)


Day 65: Olyan csodás időjárás volt jellemző a legtöbb napra, hogy majdnem mindig jöhetett egy fagyi. Naaaagyon finom volt, pedig ez csak egy kókuszos és csokis. 


Day 66: Kaptam egy csodás körömlakkot ajándékba. *-* Király napjára tökéletes volt, mivel ez egy igazán élénk narancssárga. Nem mellesleg ezzel a márkával még nem próbálkoztam, így végre erre is van lehetőségem. 


Day 67: Az autópályán Hollandia történetében az egyik legnagyobb dugó alakult ki. Mi ebbe sikeresen belekeveredtünk, ráadásul egy hatalmas vihar is rákezdett. Ennek ellenére mi megálltunk, és feltankoltunk pár egészségtelen termékkel, és vártuk a csodát. :) Végeredményben én jól éreztem magam.


Day 68: Megvolt a második költözésem két hét alatt. Amikor visszatérek Hollandiába, már Amszterdamban fogok élni. 


Day 69: Király napján MINDEN narancssárgába borult. A tulipánjaim, a körmeim, és mindenki más ruhája. :D Hihetetlen mekkora összetartás van a hollandokban ezen a napon. Legalábbis amennyit én láttam az egészből. Buliztak, ittak, és örültek a királyuknak. 


Day 70: Tökéletes színészek, hihetetlen jó alapsztori, akció, humor, feszültség. Minden benne van az Ocean's filmekben, ami egy jó estéhez kell. :)


Day 71: Egyszerre két kis csibész is ott pihent a lábam mellett.*-* Megzabbantom őket, annyira aranyosak voltak. 


Day 72: Ezen a napon felhasználtam azt a születésnapi ajándékomat, ami arra jogosított, hogy az Ariane Inden szalonban egy teljes körű arctisztításon vegyek részt. E mellé egy rúzst is kaptam. A kényeztetés maximális volt, ráadásul a Sally Hansen lakkokra is volt 1+1 akció. :) Plusz még beugrottam a Bijou Brigitte boltba, ahol két akciós karkötőre is szert tettem. 


Day 73: Nagyon régóta el szerettem volna már jutni a Keukenhof tulipánkertbe, egy ideig úgy tűnt, hogy már nem is tudok idén elmenni, de végül sikerült. ^^ Hihetetlen élmény volt!


Day 74: Egyszerűen beleszerettem a Catrice Haute Future kollekciójába. *-* Szerencsére akció is volt ezekre a termékekre, így egy lakk és egy rúzs áráért jutottam hozzá ezekhez. ^^


Day 75: Ezen a napon végre hazaindultam pár hétre. :) Már szükségem volt erre, így most jöhet a család, a barátok, a lazítás és a Nailland. ;)




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 


6 comments:

  1. mennyi szép lakk:) az a csokis és cukorkás kenyér kicsit bizarr nekem, viszont a tonhalas szendvics nagyon guszta...:D

    ReplyDelete
  2. Nagyon tetszenek a képeid! A joghurt annyira guszta :)

    ReplyDelete
  3. Fúj, cukros kenyér reggelire? Nem bírok reggel édeset enni. A tulipán viszont a kedvenc virágom :)
    A körömlakkok csodaszépek, remélem, lesz belőlük bemutató.
    Pringles a kedvencem, azóta nem is bírok más chipset megenni, mióta egyszer megkóstoltam. (Vagy nagyon romlott a többi chips minősége?)
    Lesz Hollandiás életmód-bemutató? Kíváncsi lennék, nemcsak a kajákra :)

    ReplyDelete
  4. Thor, Orly lakk, kagylós szegecsek, reggeli, virágok, cicaaa, manikűr, tulipánok, lakkok = szuperek a képek :) Vicces amúgy, hogy míg itthon a Danone poharai lassan miniatűrök, addig ott a kezedben mekkora már az :D Ocean's filmek meg annyira jók :)

    ReplyDelete
  5. Panka: Jajj, igen, az fura, de néha finom. :D A tonhalas szendvics egyébként nagyon egyszerű! kenyér-krém-friss zöldségek. :)

    Fleur: Örülök, hogy tetszik! :) Guszta, de hatalmas adag. :D

    Audrey80: Én sem szeretem reggel az édeset. :D Én maximum uzsonnára ettem. A körömlakkok természetesen be lesznek mutatva. ;) A Pringles-szel én úgy vagyok, hogy egyszer nagyon sokat ettem, és naaagyon rosszul voltam tőle, de azóta is meg tudom enni. :D
    Bemutató úgy lesz, hogy a beszámolóimba csempészek bele információkat. Remélem így is megfelel majd. :)

    Klaudia Orbán: Óóóóó, igen! <3

    Elíz: Örülök, hogy neked is tetszenek! :) amúgy igen... Én Danone márkás joghurtot még nem is láttam kicsiben. :D

    ReplyDelete