25 May 2014

358. Catrice Haute Future lakkok

Na, végre újra itt vagyok. Egy ideig sikerült a majdnem normál rendet tartani, de szerintem aki távol él otthonától, és ritkán tér haza, azok tökéletesen megértik, hogy a laptopomat nagyjából elő sem vettem, maximum éjjel. Így a bejegyzés is kevesebb lett. Azonban az itthon töltött vakációm is véget ért, így igyekszem visszarázódni a rendes kerékvágásba. Egyből 3 lakkal is megteszem ezt. Igaz, a körmeimet sikeresen letörtem, de ez a lakkok szépségét nem befolyásolja. Mivel mind a 3 lakkocska egy kollekcióból való, így egyszerre megtekinthetitek őket. ^^

Catrice Haute Future



A Haute Future trendkiadásban 5 lakkot találunk, amelyek holografikusak-csillivillik-futurisztikusak. Bár a mai kollekciók mellett ezt nehezen jelentheti ki bárki is. Maximum, ha valami tényleg extrémmel áll elő. Én igyekeztem olyanokat kiválogatni, amilyenek még nincsenek a birtokomban. Nézzük meg őket egyenként is. (Első kép alapján haladok balról jobbra.)

C03 iROSEdescent





A nevében a rose árnyalat szerepel, de én inkább nude-nak nevezném, ami holografikus. Egyszerűen csodálatos! *-* Már régóta erre vágytam, és mindenhol kerestem elérhető áron. Pontosabban nem pár ezerért. Végre elém tette a Catrice, és azóta megőrülök érte. Két rétegben teljesen tökéletesen fed, a színe is gyönyörű, a száradási ideje is rendben van, mi kell még?! A holo hatás önmagában is érzékelhető, azonban ha erősebb fénynek van kitéve, akkor a legszebb, ahogyan ez az utolsó vakus képen is látható. Már többször is viseltem, pedig csak pár hete van meg. :D

C02 Never Green Before




Na ez volt az a szín, amit azonnal lekaptam a polcról. Annyira intenzív, és szikrázó, hogy szerintem kevesen tudnak mellette szó nélkül elmenni. Olyan is előfordult, hogy más meglátta rajtam, és rögtön kellett neki is. Így kénytelen voltam elmenni érte, és mivel 1+1 akció volt, így magamnak is hoztam még egyet... :D Szóval ez is két rétegben fed, kékes zöld alapban vannak zöldes arany pelyhecskék. Remélem jól körülírtam, de a képek egyébként majdnem tökéletesen visszaadják a látványt. *-* A száradása ennek egy leheletnyit lassabb, de még így is bőven tűréshatáron belül mozog. 

C01 Electrix Blue





Egy ilyen hidegebb kékes szürke holo lakk is hiányzott még a kollekciómból, így ez is eléggé egyértelmű volt, hogy hazajön. Valószínűleg télen fogom a legjobban értékelni, de más most is nagyon a szívemhez nőtt. Két rétegben fed ez is, és ugyan olyan gyorsan szárad meg, mint a másik ilyen finisű társa is. A vakus kép itt sem maradhatott el, ugyanis így láthatjátok igazán milyen, ha közvetlen erős fény éri. *-* Jajjj, annyira szépek!

Összességében az egész kollekció nagyon a helyén van, nem csak lakkok területén. Legszívesebben az egészet felvásároltam volna, bár akkor még bennem volt a Naillanre-akarok-költeni érzés. Így arra tettem félre a maradék pénzt. Amit ég mindenképpen ki kell emelnem, az a csomagolás. Annyira jól kitalálták, és ahogyan a kupakokon is látjátok, még azok is holografikusak. 

A kollekció többi tagja:



Nektek mi a véleményetek? 




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 






8 comments:

  1. Nagyon szép lakkok! Leginkább a Never Green Before tetszik. Meseszép árnyalat! :)

    ReplyDelete
  2. A két holo mindenképpen kell! *-* Ezek itthon is kaphatóak?

    ReplyDelete
  3. A kék valami brutál jó! *.*

    ReplyDelete
  4. az első kettő nagyon tetszik!!! de kár, hogy ezek nem lesznek kaphatóak itthon :/

    ReplyDelete
  5. aww a középső nagyon szép! az első meg teljesen moyra holo nude. :)

    ReplyDelete
  6. De szépek, főleg a 2. tetszik, az valami csodás! :)

    ReplyDelete
  7. Az a türkiz tényleg nagyon szép, a másik kettő nem hasonlít a Moyra holoshoz?
    Szerintem pont jó ez a hosszúság, én mindig ekkorára vágom, idegesít, ha nagyobb.

    ReplyDelete
  8. Az osszes tetszik, de a legjobban a iROSEdescent nyerte meg a szivemet!

    ReplyDelete