22 June 2014

369. Nail Club - Go To Manicure

Vannak olyan napok, amikor az ember csak úgy rohan, semmire sincsen ideje, vagy épp maximálisan tökéletesen szeretne megjelenni. Vannak bizonyos szettek, amelyeket nem tudunk megunni, mert mindig annyira megállták a helyüket, és sosem hagytak cserben, ha éppen olyan reggelünk volt, hogy "nincs-egy-göncöm-sem". Ugyan így lehetünk a körmeinkkel is.... :)

Nail Club - Go To Manicure


Minden nőnek lennie kell olyan körömlakknak, vagy éppen többnek, amit vészhelyzetben tud elővenni. Ezeknek a főbb tulajdonságai: gyorsan szárad, max két rétegben fed, szuper fényes, nem pattog le két lépés után. Egyszerre két ilyen lakot is hoztam nektek a kollekciómból, amelyeket előszeretettel párosítok. :)Essie - She's Pampered: Ez a leges legkedvencebb piros körömlakkom. :) Ha erre a színre vágyom, majdnem biztosan ezt veszem elő. Ez abból is látszik, hogy jócskán hiányzik már az üvegből, legalábbis a többi lakkomhoz képest. Talán a fekete és a fehér fogy még ilyen ütemben. Olyan piros ez, amit tényleg akármikor akármihez viselni tudunk. 

P2 Sand Style - 100 precious: Ezt a sand lakkot még Lorától kaptam Németországból, és amint a kezemben tudtam, máris imádtam. Hihetetlen mennyire gyorsan szárad, és az aranynak az egyik legszebb árnyalata, legalábbis ebben a finishben.
Mindkettő lakk két rétegben fed, gyorsan megszáradnak, és biztosan a körmeimen maradnak. Pont ezért szeretem őket annyira, ha éppen meztelenek a körmeim, és gyorsan el kell készülődnöm. :)

Nézzétek meg a többiek munkáit is:

Nektek melyik a kedvenc "go to" körömlakkotok? 

Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 


6 comments: