19 June 2014

368. piCture pOlish - Peacock

Akár hányszor elkezdek mostanában írni egy körömlakkról, mindig azon kapom magam, hogy a zöld valamelyik árnyalatához áll közel. Nem tudom minek köszönhető ez az időszak, de remélem nem bánjátok, ha ma is egy hasonlóval állok elétek. :) Még a Naillandben tettem rá szert, ez volt az a körömlakk, ami a kívánságlistámon is szerepelt.

piCture pOlish - PeacockÍme egy újabb piCture pOlish körömlakk a kollekciómból! ^^ Már jóval azelőtt, hogy elérkeztek volna hazánkba is a lakkok, vagy egyáltalán tudtunk volna erről, már kiszemeltem magamnak ezt a kék-zöld szépséget, amit nem véletlenül neveztek el a páváról (reméljük ez volt az eredeti elgondolás is, a neve feletti kis szöveg egy kicsit megzavart). Szóval, arról van szó ebben az üvegben, hogy sötétkék alapban úszkál milliónyi csillám, amelyek zöldek, kékek és elvétve ezüstök. Ugye milyen jól hangzik? *-* Felvitelkor számítottam is a tökéletes PP élményre.Nos, tény, hogy a végeredmény csodálatos, viszont 3 réteg színre volt szükségem. Sajnos még így sem lett tökéletes a fedés, így lehet, hogy eredetileg ez valamilyen fedőlakk, őszintén szólva annyira megfogott, hogy ennek nem olvastam utána. Azonban ez pontosan azért nem zavaró, mert megkapjuk azt a minőséget, amit elvárunk. Annyira gyorsan szárad meg a körömlakk, hogy fel sem tűnt az a bizonyos harmadik.A színe pedig önmagáért beszél! Engem legalábbis teljesen megfogott. Igaz, hogy nem egy nyárias árnyalat, de itt épp 14 fok van, ami nagyon hideg. Ráadásul be is borult, de ez a lakk ennek ellenére is szikrázik, és csillog-villog. Egyszerűen imádom! :)Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 
6 comments:

 1. Nagyon szép ez a lakk, pedig nem igazán vagyok oda a full glitteres lakkokért :)
  (Katy Perry-nek amúgy van egy Peacock nevű dala _I wanna see your peacock_ részlettel :D ez most azért jutott eszembe, mert megemlítetted a lakk neve feletti kis írást, amit amúgy nem figyeltem volna :D)

  ReplyDelete
 2. Nagyon szép, különleges szín :)

  ReplyDelete
 3. Nagyon szép ez a lakk :) (bár a 3 réteg kicsit azért kiábrándító)

  ReplyDelete
 4. Hú nagyon szép a színe, megéri a 3 réteget! :D

  ReplyDelete
 5. Nagyon sokat gondolkodtam, h ezt vagy a Paradise-t vegyem meg, végül a Paradise-t vettem meg, de ez sokkal szebb! :)

  ReplyDelete