1 July 2014

373. Lovely St. Tropez - Nr 3

Mai napra lehet szívfájdító bejegyzéssel érkezek sokak számára, de egyszerűen annyira szeretem ezt a körömlakkot, hogy nem bírok nem írni róla. Pár helyen hallottam, hogy újratöltötték az állványokat, vagy még lehet találni pár darabot, így szerintem nem kell csüggedni, hátha... 

Lovely St. Tropez - Nr 3


A Lovely márka idén nyáron ismét nagyot dobbantott, és kihozott nekünk sok-sok lakkot különböző finishekkel. Az egyikről már olvashattatok ITT, amelyikkel a mai alanyunkat párosítottam (Rio - Nr 1). Így erről több szót nem is ejtenék. Ez a selymes babarózsaszín sem egy átlagos lakk, ugyanis a Barry M Silk kollekciójának egyfajta dupe-ja. A képeken meglátjátok miért.



Amikor felkenjük a lakkot, és elkezd száradni, akkor már látjuk is, hogy miért másmilyen ez. Félmattra szárad, azaz satin finise lesz. Nekem már két rétegben is tökéletesen fedett, azonban a felvitelnél vigyázni kell vele, nehogy csíkos legyen. 



Egyetlen egy dolgot nem szeretek ebben a végeredményben (a mattal is így vagyok), hogy ha nem száradnak hipergyorsan, akkor a fedőlakk sem tud rajtuk segíteni. Itt is ez a helyzet, mivel a száradási időt közepesnek mondanám. Így mindenképpen ajánlom, hogy menjetek el előtte pisilni. :D


Összességében meg vagyok elégedve ezzel a körömlakkal, mert ha van türelmem kivárni, akkor csodás manikűröm lehet. Főleg ezzel a homoklakk társával együtt. ^^ A színe is extra nőcis, olyan kis finom, nem az a nagymamás. 



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




19 comments:

  1. A homoklakk nekem is megvan és imádom. :) Rajtad is nagyon szépen mutat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi! Nem csodálom, ugyanis tényleg elég jóra sikerült. :)

      Delete
  2. Nagzon szep mindket koromlakk. Alig varom, hogy en is megszerezzem magamnak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drukkolok! Szerintem egy-egy rejtett Rossmannban még előfordul. :)

      Delete
  3. Nekem a homoklakk megvan a zöldes társával együtt. :) A ST. Tropez lakkok nem jönnek be. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pedig tényleg elég szép. :( A Nekem a zöldes is, és a narancsos is megvan még. :D Lehet őket egy bejegyzésben hozom majd.

      Delete
  4. te jó ég de Gyönyörűű*-*

    ReplyDelete
  5. Nagyon szép lett ez a mani :)

    ReplyDelete
  6. Tényleg abszolút nőies, a homoklakk nagyon tetszik!

    ReplyDelete
  7. neked is nagyon jólállnak! :)
    én is imádom ezeket a lakkokat, olyannyira, hogy 4 bejegyzés is született nálam a st. tropez lakkokról... ;) a két kiadásból csak a narancs lakk maradt ott.
    amúgy a kispesti rossmannban a st tropez kék és zöld lakkjából van még pár darab, ha valakit érdekel, rózsaszínt sajnos nem láttam, de egyre több helyről jön az infó, hogy lehet még találni belőlük, szóval szerintem jobbkor nem is rakhattad volna ki ezt a posztot :D

    ReplyDelete
  8. Annyira gyönyörű a fedőlakk! Sajnos én lemaradok róla, Erdélyben nincsenek Lovely termékek :((

    ReplyDelete
  9. Imádom a lila és zöld Rio, valamint a babakék St Tropez lakkjaimat :)

    ReplyDelete