8 July 2014

375. Barry M Gelly Hi-Shine - Guava

Nyáron az emberek sziporkáznak, élénkek, tettre készek, és ezt szeretik kimutatni is. Mi nők ezt hihetetlen egyszerűen meg tudjuk oldani, mégpedig azzal, hogy választunk egy jóóóó élénk színű körömlakkot, ami mindenkinek szemet szúr. Ma mutatok nektek egy lehetséges opciót. ;)

Barry M Gelly Hi-Shine - Guava


A Barry M ezen vonalát már mindenki betéve tudja, aki akár csak egy kicsit is nyomon követi a körömlakkok világát. A népszerűsége sem alaptalan, ugyanis tényleg szuper színekkel és minőséggel találhatjuk magunkat szembe. Ezzel a vibráló kék árnyalattal is ugyan így voltam, és már az első használatnál teljesen beleszerettem. 



Már két rétegben tökéletesen fedett, a száradása is megfelelő volt, így ha ilyen tengerkékre vágyom, akkor ezt a lakkot veszem elő. Annyira könnyen lehet használni, és olyan hiper-szuper fényesre szárad, hogy csak na! A képeken egyébként fedőlakk nélkül láthatjátok, így erről ti is megbizonyosodhattok. 



De a minőség egy dolog... Egy nagyon fontos dolog, DE! Ez a szín! Annyira tökéletes kék, és annyira élénk, hogy nyáron nem is kívánhatnák jobbat. Főleg ha strandra készülünk. ^^
Tehát összességében maradéktalanul meg vagyok elégedve ezzel a lakkal. Minden tekintetben megfelelt, és szerencsére otthon is elérhető. 




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




16 comments:

  1. Huuuu, hat ez a szin szerintem minden no kollekciojaba meg kell legyen. Ez egy perfekt nyari koromlakk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pontosan! Bár sajnos nem mindenkinek fér bele a konfortzónájába. :(

      Delete
  2. úú,már szemeztem ezzel,de most meggyőztél. :)

    Barbi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök. ^^ Tényleg nagyon jó színe van. :)

      Delete
  3. Más márkának is van hasonló színe, nálam is alapszín, és nemcsak nyáron. De jól megfogja a körmöt, a Barry M is?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huha, ha jól emlékszem engem nem fogott meg, de mondjuk én nagyon óvatosan mosom le a körmeim. Soha sem dörzsölöm, hanem rajtahagyom egy kicsit a vattát, és lehúzom. Így a bőrömet semmi sem fogta még meg. De a körmömet sem, arra emlékeznék. :D

      Delete
    2. Ez nagyon jó módszer, köszi!

      Delete
  4. gyönyörű szép ez a szín *-*

    ReplyDelete
  5. Ezt én is meg akartam venni, de nem volt, mikor mentem - viszont a Flormar új kollekciójában van egy elvileg tökéletes dupe, nekem most az van a körmeimen :)

    ReplyDelete
  6. Nagyon szép a színe :)

    ReplyDelete
  7. Hűűű, meseszép! Szinte világít! *-*

    ReplyDelete
  8. szerintem is csodás, nem értem hogy nem vettem észre eddig :D

    ReplyDelete